Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lehet befolyásolni a baba nemét fogantatáskor? fórum

Lehet befolyásolni a baba nemét fogantatáskor? (tudásbázis kérdés)


26. Netti84 (válaszként erre: 22. - 5e76004fb5)
2009. júl. 30. 17:27
valójában teljesen mindegy. Egészséges legyen! Csak ha természetes úton lehet "trükközni" akkor a kiváncsiság kedvéért érdeklődöm . Elsőre talán kisfiú...
25. 2f4fe453b8 (válaszként erre: 15. - Anshal)
2009. júl. 30. 15:46

„fiú spermium gyorsabb, mint a lány, viszont a lány tovább él”, „Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont kettő vagy több nappal az ovuláció előtt tesszük ezt, akkor valószínűleg kislányunk lesz"


Ez a jó, de az a "valószínűleg" azért túlzás. Nagyon picivel lehet eltolni az esélyeket egyik vagy másik irányba.

2009. júl. 30. 15:42
Hát én sem öntözgetnék be magamnak semmit akciozás elött,ki tudja nem árt e.
23. 2f4fe453b8 (válaszként erre: 10. - 5e48d37001)
2009. júl. 30. 15:40
Ezzel nem kísérleteznék, mert mutációt is okozhat.
2009. júl. 30. 15:25
milyen nemű babát szeretnél?
2009. júl. 30. 15:25

sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a hoxa naptár azonos a Shettles módszerrel? Valamint mennyire megbízható a Jónás módszer.

Előre is köszönöm a segítséget!

2009. jún. 10. 07:54
állítólag lugosítani kell a fiúnál
19. 3da688d0af (válaszként erre: 17. - Anshal)
2009. jún. 10. 07:39

Köszönöm a tanácsokat. Szerintem is izgi lehet, ha csak szüléskor derül ki a baba neme, de én biztos nem bírnám ki.:)

A fiammal én is jól bírtam a terhességet, semmi panaszom nem volt. De az éjszakázás nálunk is problémát jelentett, kisfiús barátnőimnél szintén. Mi egymásban tartottuk a lelket, egyszer ez az időszak is elmúlik:)

18. 119cb09458 (válaszként erre: 4. - 3da688d0af)
2009. jún. 10. 06:37
mi két esetben használtuk a kínai naptárt, így van egy fiam és egy lányom!
17. Anshal
2009. jún. 10. 06:11

Egyébként, most, hogy már van fiúnk is, és lányunk is, bennem is felmerült, hogy nem kellene megkérdezni, hogy milyen nemü, és milyen fantasztikus lehet, amikor a szüléskor felkiált a doki, hogy kislány! vagy kisfiú!

viszont, ahogy közeledik a hét, amikor már talán látható a dolog, egyre nö a vágyam, hogy megtudjam mi lesz. Gondolom ezzel sokan vannak így:)

16. Anshal
2009. jún. 10. 06:01

bocs, itt a vége is:

- "A hüvelyt lúgosítani kell, 1 liter víz és 1 evőkanál szódabikarbóna elegyével. Az öblögetést követő 30 percen belüli szexuális aktus esetén hatásos."

- Ha viszont kislányt szeretnének: Tüszőrepedés előtt szeretkezzenek 36-48 órával, mert ekkor a nagyobb az esélye a kislány utódnak. A hüvelyt savasítani kell, 1 liter víz és 1 evőkanál ecet elegyével. Az öblögetést követő 30 percen belüli szexuális aktus esetén hatásos.”

- Peteérés - ki lehet számolni a menstruáció alapján, viszont lehet kapni (nem túl drágán) ovulációs teszteket. Egy csomagban általában 5 db van, és a használati utasítás leírja mikor kell tesztelni, és ugyanúgy megmutatja az ovulációt, mint a terhességi teszt az állapotosságot.


Sok sikert mindenkinek, azt hiszem leírtam mindent.

Izgalmas a próbálkozás, és én tudom, hogy milyen az, amikor csak az számít, hogy egészséges legyen, de azért titokban már ott a kék színü cumi a szekrényemben:)

Úgy érzem, hogy kisfiúnk lesz, mert a lányokkal szanaszét hánytam mindent, a fiammal pedig semmi bajom nem volt, az alacsony vércukromat kivéve.

Igaz, nem lepödnék meg azon sem, ha kislány lenne, hiszen egy darab kislánnyal még nem voltam terhes, és lehet, hogy a lányokkal is csak azért voltam olyan rosszul, mert az ikrek miatt a homonok duplán mozgolódtak.

Kellemes próbálkozást mindenkinek!

Ja, itt a címe a Kínai naptárnak:

[link]

Ez pedig az a hely, ahol korábban meg tudtam nézni, hogy az adott napra a hold-naptár milyen nemü gyermeket jósol. Sajnos mostanában nem jön be nekem rendesen ez az oldal, de lehet, hogy másnak igen.

[link]

Sok sikert babázók, és gyermekre vágyók!

Majd jelentem, ha kiderült, hogy milyen nemü baba növekszik a pocimban:))

15. Anshal
2009. jún. 10. 05:50

Annak ellenére, hogy igazából nekem is teljesen mindegy, hogy milyen nemü lesz a negyedik babánk (így a 10. héten még nem tudjuk, bár sejtem), szeretem, amikor néhányan azt írják itt-ott, hogy nem mindegy, hogy milyen nemü lesz? Vagy "majd, ha lesz gyerekem... nekem mindegy lesz" stb...

Igazából ez hülyeség. Föleg attól, akinek még nincs egyetlen babája sem. Természetesen az elsönél teljesen mindegy alapon vártuk mi is. Férjem fiúra vágyott. Fiú lett. Aztán a következö terhességnél természetesen kislányra vágytunk. Föleg, amikor kiderült, hogy ikrek lesznek. Bíztunk benne, hogy nem újabb két kisfiú érkezik. Kislányok lettek.

MIkor felvetettem, hogy nagyon szeretnék még egy utolsó, negyedik babát, a férjem nagy nehezen áldását adta, de hozzátette, viccesen: hogy akkor már legyen fiú!

Persze, ez nem ilyen egyszerü. Leadom a rendelést, és kész. Viszont ráültem az internetre, és nagyon sok dolgot találtam, hogyan befolyásolhaó a baba neme. Persze sok sületlenséget is, pl, hogy miután megfogant, miket egyél, hogy fiú legyen, ami elég nagy badarság, mert miután megfogant, már teljesen mindegy, hogy mit eszel. Akkor már eldölt.:)

Rögtön leírom, miket találtam, csak elötte még annyit, hogy az elsö próbálkozásoknál, amikor mindent bevetettünk, amit javasoltak, nem is fogant meg a baba. Pedig elég körülményes volt szex elött a szódabikarbónás vízben ülni, stb...

Aztán már csak arra figyeltem, hogy rendesen (böségesen táplálkozzam), és hogy az ovuláció elsö napján bújjunk össze. Sikerült is teherbe esnem, és mivel pontosan olyan a terhességem, mint a fimanál (semmi rosszullét, stb...) nagyon meglepne minket, ha nem fiú lenne. Majd meglátjuk. Nekem tényleg teljesen mindegy, hiszen van már fiúnk is, és lányok is, söt igazából a két lány jobb csecsemö volt, mint az egy fiú (akkor alig aludtam éjjel, stb...), de azért persze az egyensúly érdekében figyeltem az ovulációmra, hátha bejön a kisfiú dolog:))

Tehát, amiket találtam:

- „fiú spermium gyorsabb, mint a lány, viszont a lány tovább él”, „Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont kettő vagy több nappal az ovuláció előtt tesszük ezt, akkor valószínűleg kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X-spermiumok alkalmasabbak. Utána pár napig ismét a fiúk vannak előnyben. Előtte egy nappal, az esély lány:fiú = 1:1.

- Kínai fogantatási naptár eddig mindkét esetben bejött, most fiút ígér. Eddig az ismeröseimnél 10-böl 1 embernek nem azt jósolta, ami lett

- babonák: csukott szájjal szeretkezzen a nö:))

- az aktus után mindketten a bal oldalukra forduljanak:))

- „Az indiai szexkultúra nagy könyve leírja azt a megfigyelést, miszerint, ha a szeretkezés után a férfi a nő bal oldalára fekszik, akkor fiút, ha a jobb oldalára, akkor lányt nemzett.”

- „Más népek a Hold állásának tulajdonítottak nagy jelentőséget, az egyik televíziós műsormagazin még nemrégiben is rendszeresen közölte, hogy melyik napon (illetve éjszakán) lehet nagy biztonsággal fiút, illetve lányt nemzeni, s hogy mindezt hogyan befolyásolja a Hold.”

- „Tudományos kísérletek szerint négy ásványi anyag felelős azért, hogy magzatunk fiú lesz-e vagy lány. Egyrészt a kálium és a nátrium, másrészt pedig a magnézium és a kalcium. Hogy miért, azt ma még senki sem tudja. Egy biztos: különféle módon táplált állatok megfigyelése alapján világosan kiderült, hogy a káliumban és nátriumban gazdag eledelt fogyasztó nőstények 70-80%-a hím utódnak, a magnéziumot és kalciumot "fogyasztók" pedig 70-80%-ban nőstény utódoknak adtak életet."

- A savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat (közösülés előtt ecetes-vizes hüvelyöblítés) . A lúgos, a kisfiúknak (szódabikarbónás-vizes öblítés). Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnék, le kéne mondani róla – az ogazmusról természetesen, már, aki ezt bevállalja...”

14. 3da688d0af (válaszként erre: 12. - Vanianyu)
2009. jún. 10. 05:48
Szia! Megnéztem a ciklus pont hu-t és valami hasonló volt ott is. A ciklus közepén van a termékeny időszak és ott az elején lány a végén fiú van jósolva. Szóval lehet ebben valami...
13. Cepheus (válaszként erre: 12. - Vanianyu)
2009. jún. 9. 19:13
Hmmm, az ovuláció a ciklus közepén jellemző, így a termékeny napok is...
2009. jún. 9. 16:26
Szia CZEIZEL ENDRE mondta egyszer hogy mensi utáni napokban sex akkor lányra van esély mensi elött fiura. Nálunk bejött de lehet csak véletlen,de egy probát megér. Mit szeretnétek?
11. 3da688d0af (válaszként erre: 10. - 5e48d37001)
2009. jún. 9. 14:05
Köszönöm. Lehet ezt ki is próbálom. Csak egy picit rontja az együttlét hangulatát...:)
2009. jún. 8. 07:24

Én úgy tudom,hogy aktus előtt hüvelyirigálással is lehet befolyásolni.

Ha lugos kémhatású az irigáló folyadék pl kevés szódabikarbónát teszel bele akkor az y kroszómájú spermiumoknak kedvez a hüvely kilímája( ez a fiú) ,ha savas a folyadék ilyenkor ecetet kell beletenni,az meg a lányoknak kedvez.Csak sajnos az arányokkal nem vagyok tisztában:-(

9. 3da688d0af (válaszként erre: 8. - Ee7835cc73)
2009. jún. 7. 16:47
Köszi a tanácsot. Én is megnéztem a kínai naptárat, de a fiamnál pont lányt jósolt, ezért én ebben nem hiszek:)
2009. jún. 7. 13:47
Nekem 2 lányom van és most várom a 3. babát és fiút szeretnénk.Megnéztem visszamenőleg a kínai fogantatási naptárt és bejött a lányoknál.Több ismerősömét is megnéztük és 90 %-ban bejött.Elhatároztuk,hogy akkor ez alapján és a www.ciklus.hu alapján fogjuk összehozni a fiút.A baba összejött,de még nem tudni milyen nemű,mert még 9 hetes vagyok,de nagyon reménykedem.Aztán ha lány lesz akkor is imádni fogjuk,csak egészséges legyen!Egyébként állítólag a lúgosító étrend is sokat segít,ha fiút akarsz és a savas meg a lányoknál jó.
7. 3da688d0af (válaszként erre: 5. - Sirga)
2009. jún. 7. 13:30
És mit csináltál?
2009. jún. 7. 11:02
Én ebben nem hiszek.
2009. jún. 7. 10:18
Fogantatáskor nem. Előtte nagy valószínűséggel - nem 100 %-osan - igen.(Nekem 2 fiam volt, amikor megpróbáltuk befolyásolni - sikerült. :) )
2009. jún. 7. 10:07
Van egy kisfiam, jó lenne egy kislány...de persze örülni fogok ha fiú lesz, akkor is:)
2009. jún. 7. 10:01
Nem.
2009. jún. 7. 10:00

ciklus pont hu


Elvileg ott "meg tudod nézni" melyik napon, mire van esély..


De miért kellene befolyásolni? Én, ha babám lesz, talán tudni sem szeretném a születés napjáig, hogy milyen nemű lesz. Édes meglepetés... :)

2009. jún. 7. 09:54
Lehet befolyásolni a baba nemét fogantatáskor?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook