Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Igen, bár párom jobban örült az egésznek. :)
Neked hogy telt a hétvégéd?
Jól! :)
Nem voltam 4 napig netközelben. Párom évfolyamtársainál voltunk, Nyíregyháza mellett :)
ja oké. A sétatér nem sokat mondott :)
Akkor ott :)
Az agyam eldobom:
fórum:"Hogyan kell felhívni a Bp-i teló számot ha így adják meg az elejét: +36-1-... mert azt mondja ezen a számon előfizető nem kapcsolható.?"
Karamell-szelet
Tészta: 1/2 l liszt, 4 kanál cukor, 1 kanál zsír, 1 egész tojás, 1/2 sütőpor. Annyi tejföllel (vagy tejjel) gyúrjuk össze, hogy könnyen sodorható legyen. 3 lapot sütünk belőle.
Krém: 3 kanál cukrot megpirítunk, 3 kanál feketekávéval felelngedjük, 4dl tejjel felfőzzük. 5 kanál cukrot, 3 kanál liszttel simára keverjük, 1 dl tejet adunk hozzá. Amikor a karamell a tejjel már forr hozzáöntjük. Ha kihült 10 dkg margarinnal elkeverjük.
A lapokat megkenjük, deszkák között egy éjszaka állni hagyjuk.
Máz: 15dkg porcukrot 2-3 evőkanál forró káváéval elkeverjük, megmelegítjük, reöntjük a süti tetejére.
Nem.
A receptjeim közt megtalálod.De az csak 4 lapos,és kis tepsis,nagyon kevés.Ha sütöd,simán duplázhatod!
Jöhet:D
Nem biztos hogy ma megcsinálom,de azért küld,nálunk sosem lehet tudni:)
Ez nem "olyan"krémes:)
4 vagy 6 lapos,és grízes vanília krém van benne!
Nagyon finom,majd küldök kóstolót:DD
Myrthil: és ha bejönnél és kürtőskalácsoznánk a séta téren?
Hajni: kell a karamell szelet receptje?
Hirtelen azt se tudom, milyen az a Horti krémes. Nem nagyon szeretem alapból a krémest sem.
Én puncskockát csinálok, csak még ki kell találnom, hogy csináljam meg a krémet a tetejére, mert puncs ízűből semmit nem kaptam :S
Nem eltűnni,jönni segíteni!
Nekem elkelne az biztos!
Köszi,neked is!
Fuldokló vagyok a saját házamban:DDDEz a hülye szalakáli megöl:))))
De már enném azért!