Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Megyek még egy kicsit gyöngyözgetni:-)
Jó éjszakát nektek!
Igen, óvintézkedés. Picit folyt az orra. Az a baj, hogy ahogy alszanak nyitva az ablak és ő általában leizzad, rámegy a levegő és kész a nátha.
Most nem hiányzik még egy hazahozott vírus.
Már itthon brummog a drágám, éppen Bence tolltartóját teszi rendbe. Itt tegnap délelőtt esett öt percig, azóta semmi. Pedíg de kellene a földeknek!
Ófi azért még nem kapta el ugye? Csak amolyan óvintézkedés jellegű a szabi?
Viki örülök, hogy picit jobban vagy! :)
Myrthil, te hogy vagy?
:) Mi nem nagyon tudtunk kimozdulni. Épp hazaértünk és megint esett.
Ófiéknál hányásos hasmenés van, úgyhogy holnaptól itthon van, kivette a szabiját. :)
Valami wellness szállót nééztünk, ahol a gyerek is elvan azért. Mert találtam jó helyeket,d e azért nekünk fontos szempont, hogy legyen játszótér pl.
Ami szimpi hely: Hévíz, Zalakaros. Pécsen egy csomót voltunk már, de majd egyszer az állatkert miatt visszamegyünk!
Hova akartok menni?
Nekünk is kellene majd valamit keresni :)
Kértem árajánlatokat, és kaptam egyet, nagyon durva:
Alsópáhok, 3 éjszaka 146 000ft-ért! Normálisak ezek????
Az enyém az ágyában, remélem elalszik, és jóó nagyot alszik.
Tiszta szégyen, de ma elég rosszul viseltem a dolgatit, de valószínű ne ő tehet erről :(, rossz napom volt ma.
Szia! :D
De rég voltál :(
Hogy vagy?
Köszi , ma végre olyan jól evett Ábel, már hetek óta siralmas, de gondoltam, csak megéhezik, és végre!!!
Holnap megyünk szurira, jó nagy ordítsá lesz valószínű!
Akkor még nem születtem meg.:D)))))
Most mennem kell a vasút vár.Puszi.
Lázam már nincs, de a fejem fáj, és még mindig megy a hasam :D
Viszont ebédelni nem nagyon tudtam, mert a torkom is elkezdett fájni, igaz még csak nyeléskor.
A múlt héten a húgom volt így, apu a hétvégén betegedett meg :)
Most apuval ketten nyomjuk az ágyat, és kiélvezzük, hogy kiszolgálnak bennünket :D
Közben én is betoppantam.
Aludtam én is, és olyan mélyen elaludtam, hgy alig tértem még magamhoz. De a nagyobb baj, hogy nem találom a gyerek kiskönyvét :( a festésnél valahova tuti helyre tettem. :(((