Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Szorítok hogy használjon .Olyan jó lenne már hallani végre nagyon jó hírt rólad.
Elkezdtem a gyógyszert, amiről már írtam. De még nem tudok véleményt alkotni, mert volt már vele nagyobb gubanc, de közben van olyan tünet, amit teljesen elfed, de mellékhatásai is vannak. Majd meglátjuk mi lesz.
Gratulálok.Jó fiatalon kezdted.Akkor neked sem könnyű.Hol dolgozol?Persze csak ha szabad kérdezni.
nem tanulok már.
van egy 3éves kislányom igyhát dolgozok
Köszi.Nálad valami jobb hír?
Szia!Üdv itt .Mesélj magadról valamit.Tanulsz?
Annak örülök, hogy jobban vagy lelkileg, és férjednek szorítok, hogy rendeződjön a helyzet!
Munka változatlanul nincs de legalább munkanélküli segélyt már kapott.Ebből csekkeket tudok fizetni .Meg kajára is kell.Már nem vagyok annyira magam alatt.
sziasztok viki vagyok. hogy vagytok?:-)
:) Nekem is tetszik:) Hogy vagy mostanság?
Igazán nincs mit.Nem is tudom hogy akadtam rá de nekem tetszett.
Köszönöm szépen megkaptam! Gracias!;)
Szia!Mindjárt küldök neked valamit.
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Hová megy?Vagy mindíg visz főtt ételt ha dolgozik?Jó volt elmenni az ekohoz.Sok dolgot fogok majd hozni magunknak is .Most csak az üzletnek hoztam.
Odaraktam főni a töltött káposztát, amit ugyan hétfőre szánok Ricsinek elvinni, de a húst nem akartam a hűtőben tartogatni. Most már pihizek.
Pihizzél akkor.Azt is kell néha.
Kellemes délutánt és szép hétvégét mindenkinek! Egész délelőtt a családi napon voltunk a suliban. Jól éreztük magunkat, csak elfáradtam.
Jobbulást Ábelnek! Sterimározd, orrcseppezd, ha nagyon folyik akkor adj neki calcimuscot! Nekünk 2 nap alatt helyrejön ezektől.
:DDD Ahhoz képest, hogy mindig 11-12 körül alszok el...
Ófihoz is én kelek, ha baja van. Este sírt, de nem tudtam felébreszetni. Aztán ahogy jött abbahagyta. Ha felkel akkor megitatom. De mindig hallgatom, hogy ő is fentvolt...:))) Álmában hallotta talán, hogy sírt, mert ilyenkor alszik tovább, mintha semmi sem történt volna.
Közben kiderült, hogy mi volt a baja: a tesójának ment segíteni (10-re ígérte, nekem szokás szerint nem szólt...), a csajokat elvitte előtte az anyjához, különben neki is kellett volna menni, így van mire fogni. Ott meg gondolom örülnek, ha nem megy anyós, mert csak a szart keverné.
Micsoda??? Szégyeld is magad, hogy ilyet megengedtél magadnak.
Alig aludtunk az éjjel, nem tudom mi lehetett. Mondjuk mára elég rendesen folyik az orra, de abszolút nem vészes, nem is adok neki rá szerintem semmit. Nem köhög, nincs láza...
Párom lecseszett, mert 8-ig aludtam...ma megcsípte a hülyelégy. :(
:)))) JÓl tetted! Hétvége van vagy mi!
De ügyes! Aztaaa.... azért ez szerintem hatalmas haladás!
Jó reggelt evri bodri! :) Ófi bírta negyed 7-ig. :) Kakaózott, bekapcsoltam neki a tv-t és aludtam tovább.
Már egyedül elmegy a wc-re!!! Felmászik magától! Haladunk!!! :)))
Jó lesz egy kis segítség.Köszi.
Igen leírom majd délután.Köszi előre is.
Jó reggelt,szép napot mindenkinek!!
Jó reggelt, és szép hétvégét nektek!
További ajánlott fórumok: