Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Nálunk ma semmi extra, elmentünk vásárolni, és egész jól tűrte!
De holnap 1/4 1-re megyek fodrászhoz, Feri ebédelteti, és altatja! Úgyhogy nálunk majd holnap lesz sztori.
Jó is a tervezgetés! :)
Megint nem unatkoztunk: Ófi a földhöz vágott egy üvegpoharat ezer felé robbant szét, aztán Dorkát megharapta és még a hajszárító is kinyúvadt, kiverve a biztosítékot. Asszem mára most ennyi elég volt. :)
hihihi:_)) Megjött közben a drágám a dógozóból, megyek családi életet élni:_))
További szép estét és jó éjszakát!
Ja, hogy te készíted el a képet? Azt hittem a szélét kell beigazítani, vagy ilyesmi. Ebben nem vagyok jártas (még).
Akkor tuti a szék a nyerő! :DDD
Kekec vagyok, mert már a reggelem is úgy indult. :))))
Akkor részletezem: először a kinti medencében úsztunk vagy másfél órát. Fokozatosan mélyülő, kellemesen meleg víz, körben gyönyörű panoráma és hársvirág illat lengedezett, majdan beborult és a benti medencében folytattuk vala a dagonyát. Jól lespricceltek vizipisztollyal, de ez sem szegte kedvem. A fiúk bevett szokása a labdadobálás, amivel a felnőtteket kikergetik a medencéből, hát nem jött be nekik. :)
Dodó is egyre kevesebbet nyel. :) A lábtempója pazar...
Egyre többen vannak már amúgy, hiába itt a jó idő.
Ki kell hímeznem a megfestett gobelinképet Babu.
Az asszisztens csaj is doki korabeli és semmi extra. Lehet, hogy a szék kényelmes ennyire?
Hogyhogy kivarrni? Az mit jelent?
Bíztató a neve....:DDDD Akkor lehet, hogy új az asszisztens csaj???? ;) Bár gondolom hozzá korban illő hölgy dukál...minimum 50 éves. :)))
Nekem sem volt az, sőt, most is van különbség, de nem nagyon lehet észrevenni. Ha őt nagyon zavarta...
Jó volt az uszi! Összefutottunk egy csomó ismerőssel főleg Dodó csoporttársaival. :) Nem semmi, ahogy úsznak! Nagyon ügyesek!
Visszakukkantottam egy kicsit. Feljött a szomszéd MArika néni, és hozott egy fél asztalnyi gobelinképet, hogy szeretné, ha kivarrnám neki, és aztán kifizeti a munkámat. Szóval holnaptól kicsit talonba teszem a gyöngyeimet:_)De azért ma még fűztem két gyűrűt:-))
BAbu! A fogdokink egy hatvan év körüli úriember, már a vezetékneve is sokat sejtet: Bakó:-))
Azért műtötték meg, mert nem voltak egyformák...nem kommnetálom!
Aha az vagy! Nagyon is !:DDD
Tiszta Amerika! :( Ráért volna később is, még fejlődik...
Közben indulok Dodóért, megyünk strandra. Közben gondolok rátok a hűs habokban. Szenyó vagyok ugye? :DDD
Mondtam is neki a magamét, aztán otthagytam.
Ő volt az, aki azt számolgatta, hogy mikor estem teherbe (szerinte az esküvő előtt)...hát matekból sem volt egy észkombájn....de hogy valakinek ilyen jusson eszébe....magát minősíti....Ha még sebtében házasodtunk volna, akkor sem illik ilyeneket mondani. Mellesleg nem is barátnőm a csaj...még attól sem tűrném el, hogy ilyenekbe üsse az orrát és faggasson. Más, hogy akikkel barátkozok egy sem ilyen...:))))
Pici pónikat kapott. Most ez a sláger náluk. :)))
Randizik vele, vagy mire ez a sok találka? :DDD
Jobbulát!
Köszi a tanácsokat!
Remélem, velem nem történik ilyen, és nem kell saját részre tanácsot kérnem :)
Most megyek, mert megkapjuk a meghívókat a lagzira, és még el is kell készülnöm :)