Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
:((((
Milyen kár,pedig egyből tágabb lenne a világ,és még friss levegőt is kapnál:)))
Akkor kitartás,majd csak vége lesz a mai napnak....bár holnaptól kezdődik minden előlről:((
Valamit ki kell találj,hogy jól érezd magad!
Az a baj, hogy max a wcig mehetek, de hát a folyosón sincs levegő:( Az más, ha egész nap egyedül vagyok, akkor ki szoktam menni kajáért, vagy kitalálok valami okot, de most a főnököm várom:(
Gulyásba nem szoktam csípőset tenni, de pl tegnap a paprikáskrumpliból hiányzott. Annyira azért nem, hogy tegyek bele:D Viszont a csípős csilisbabot szeretem.
Nem jó egész nap a gép előtt ülni!Próbálj meg kicsit levegőzni,vagy frissítsd fel magad kicsit.Nehogy rosszul legyél!!!!!
Mosd meg az arcod hideg vízzel,ha már friss levegőre nem mehetsz ki!
Én kicsit csípősen szeretem a gulyást,de nem főzöm csípősre,mert akkor Bazsi nem ehet belőle.Utólag szoktam rakni a sajátomba erős paprikát:)))
Dehogynem, fél12kor, de nálam ez nem akadály.
A gond az, hogy kezdek picit rosszul lenni, ez gyakran előjön ha egész nap a gép előtt ülök + levegő sincs (eddig ment a légkondi, de nagyon szar lett a levegő, most ablakot nyitottam, így hamarosan meleg lesz). Sétálnom kéne a levegőn, de egyrészt meleg van, másrészt itt kell maradnom:(
Én szeretem a gulyást, bár pulykából szoktam főzni... Sok hús, sok krumpli, csipetke...főtt répát nem szeretem, de kell az íze miatt, így azt egybe szoktam belefőzni, Peti kieheti.
Én olyan gulyáslevest szoktam főzni,hogy szinte megáll a kanál benne!Teli van hússal,zöldségekkel,meg persze a csipetke:)
Nem ebédeltél?
Köszönöm! Köszönöm!
Most értem haza, délután megyek a szökőkútba fürdeni :D A tévében is bent leszünk :D
Sziasztok!
Megjöttünk:)Bazsi elaludt haza felé a kocsiban,most az ágyában durmol:)
Tök jó volt,olyan aranyos csajszi ez a Gabi,meg a két gyerkőc is !Gyönyörű kislánya van,ha még szépet láttatok....!
Jót dumcsiztunk:)
Myrthil gratulálok,ügyes vagy!
Babu,jobban vagy már?Próbálj meg pihenni!
Hát ha gondolod megíratom vele dvdre és elküldöm neked. Van más rész is, ami kéne? Szerintem jó pár ráfér a dvdre.
Közben én is megebédeltem.
Lehet, nem is rossz ötlet :) Bár a mozi helyett inkább beülős dumálós (elszürcsölnék egy koktélt...) estét választanék inkább.
Marjann lenne egy óriási kérésem...ha esetleg tudnád teljesíteni.
Írtad, hogy a párod nagy Columbo-fan. Van egy rész, amit nagyon de nagyon meg szeretnénk nézni, de sajnos az a rész hibás. A címe: Matt két lépésben