Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Hoxa törölte, jesssssszzzz
Hoxa törölte!Jeeesssssn bn
Hahó!
Hazaértem, de a seggem erősen megkockult. No meg rohadt éhes voltam, de Peti főzött kukoricát:)
Szép estét! Remélem mindenki jól van! Puszi Nektek! Hamarosan megpróbálok benézni hosszabb időre...
Gratula Babu, hogy ismét nagycsaládosok lettetek:-))))
Én legutóbb kakaósat tekertem fel, nagyon finom kis kalács lett belőle, amikor felszeleteltem. De a szomszéd néni pl. túrósat tekert, meg szilvalekvárosat. De Ő szokott párolt káposztásat is csinálni.
jujj de fini lehet!! na a héten letesztelem! Bár lehet egy tepsivel sütni kéne hogy nehogy leégjek ha bénázok!
és akkor a lekvárosra meg a túrósra mondod feltekerve?
na ki már ez? ki lehetne tiltatni ha egy IP címről írkál!! Mindek jönnek ide az ilyen nem okosak!! Ez nem olyan fórum!!
Volt egy másik fórumon is régebben egy csaj az annyit hazudott hogy szerintem már maga is elhitte!!
na akkor most már a kiscicák nyávognak!!
Elmegyünk dm-be, rossmannba, meg a játszótérre, este jövök.
Képzeljétek a macska megellett! Bár megint nem láttuk még hogy hova, de tegnap egész nap nyervogott és mára tök lapos lett a hasa.
Tudjátok mire gondoltam? Lehet hogy az a baja, hogy nem kap elég figyelmet és itt kiéli magát, de hogy valami agybaja van az is biztos.
Ez az, csak segítsen apuka is! :)))
Sziasztok Barátnők:-D
Látom zajlik az élet erre is meg arra is!
Kicsit visszaolvastalak Titeket és hát nem semmi mi minden történik itt a hoxán!:-((
Puszillak Titeket!
Legyen a napotok nagy-nagyon szép és nehagyjátok elrontani "ilyen embereknek".
Mert beteg szegénykém csak nem tudom nem mondják neki, hogy menjen orvoshoz??
Miért néz bennünet ekkora baleknak?
Ja én is láttam elég égő az egész.
Semmit ne higyjél el neki. Ha most visszajön, és elolvassa, hogy mit írt target róla a másik fórumon, majd öngyilkossággal fenyegetőzik majd, ezt borítékolom neked. :)
itt vagyok
itt írt valahol a gabi vagy adri?
most figyelek egy másik fórumot, ahol lehet hogy megint feltünt más néven de nem biztos de már nem hiszek el mindent
Miként győzheteném le a lelki okokból kialakult zárkózottságot? fórumon. Valaki bekopizott az exgabi hozzásuólásaibaól.
Lebukott a mi kis "Gabink" egy másik fórumon valakinek szintén feltűnt!
Vasaltam néha bekukkantottam, hátha történt valami, de láttam nagyon süttök :)
Igen, egy nagy tepsi. De én szoktam úgy is, hogy kinyújtom, megkenem, megszórom, mint a kakaós csigát, feltekerem mint a beiglit és egyben sütöm meg.
További ajánlott fórumok: