Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Ráérek főzés közben drukkolni:D
Egyébként nekem ez olyan fura. Oké, nálad értem, hogy a gyógyszer felesősíti a tüneteket, de baromi fura, amikor olvasom, hogy így szurkál, meg úgy szúrkál...én soha nem éreztem, hogy bármi történne odabenn. MOndjuk nekem az egész menzesz egy vicc, így fogamzásgátlóval meg főleg:D
Akkor drukkolni kell este?
Volt egy ismerősöm, mindenféle nőgyógyászati problémával. Kapott gyógyszert, szurit, amit kell, mondta a doki, hogy na, csütörtökön este 8és 10között vagy soha. Annyira röhögtünk, a csaj anyja alig bírta kivárni a fél11it, hogy telefonálhasson, hogy ment a projekt:D Mondjuk összejött a baba, aztán pár évre rá a 2.is, gondolom azon már nem izgultak annyira azért.
Változó. Most igazából semmit nem vethetek a szemére, de azért van egy kis rossz érzésem. Nem tudom mitől.
Nos, ha bogyó mellett becsúszna a baba, biztos megtartanám. Talán nem is bánnám. De azért nem így tervezem:)
Valami javulásféle?
Én is így terveztem, ahogy írtad, esküvő után még egy kicsit kalandozni erre arra, és jött Ábel.
Kész a kakaóscsga!
Volt itt a upc-s pasi, a tvnk ment tropára, jeeee!!! De mindegy inkább megcsináltatjuk. :(
Szia Jojjo, drukkolok ma neked, legyen szép estétek.
Olvastam valamelyik nap, teljesen kikeltél valakiken, csak nincs valami gond?
Szia!
Van meló?
De jó, hogy tettél fel!
Marjann igazán jól állnak a gyerekek neked, nem is értem miért panaszkodsz :))
Angollal úgy vagyok, hogy ha nem használom, akkor kopik a tudás, de gyorsan belelendülök. Nem akarok kiadni sokezer forintot rá. Németet 14évig tanultam, utálom és hülye vagyok hozzá, szerintem semmit sem használna egy tanfolyam. Finn érdekelne, de csak magántanárhoz mehetnék 2000Ftért.
Varrást szívesen kipróbálnám, ezért is kérdeztelek. Annak legalább van egy kis gyakorlati haszna:D
Nézd sose tudhatod, ha nem próbáltad. Én leültem, és megvarrtam 2 nyulat úgy hogy életemben először ültem varrógépnél. Szóval nem reménytelen.
Csak azért kérdeztem, mert talán így könnyebb lenne rákeresni.