Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Köszi! Látom tetszettek a tökeim! :DDDD
Mindjárt felrobbanok amúgy....voltam munkanélküli ügyben. Milyen előrelátó vagyok, felhívtam őket, hogy miket kell vinnem. Elsorolták, feltúrtam mindent, összeszedetem, elmentem. Erre: nem jó az az MÁK-s papír, amit jan. végén küldtek, kérjek másikat. De készüljek fel, mert nem pár nap alatt lesz meg....köszike...meg majd csütörtökön menjek vissza (holnap zárva vannak), mert tul.képpen csak holnaptól jár le a gyes...nem mintha ezt nem mondtam volna a telefonba mindegy....Amíg beszéltem a csajjal jött egy kupac nem ma lebarnult ember. Azoknak ahogy nyalták a s.güket, undorító! És még én érezzem magam kellemetlenül, mert a céget felszámolták és nincs munkám....de az aki már uram megbocsá' ebből él az tök természetes?! Magyarorszáááááág.
nahát, akkor te is vízes jegy vagy!..))
épp a tegnap este gondoltam, megyek vissza a páncélomba, hogy ne bántsanak....))
Ó, az okosok sok mindent mondanak!
Amúgy én halak vagyok... Mondjuk hosszú távon nem vagyok haragtartó. Inkább a jelekre mondom. Ha mond 3 jó szót, meg 2 rosszat, akkor a rossz marad meg és pánikolok.
ja , én Rák, ...
sokszor már saját magamból is elegem van..a túl sok gondolkodásom miatt..
erről kéne leszokni , hogy az ember lánya, mindig magában kerese a hibát..
hátha az a "másik " meg se érdemli, hogy annyi érzelmet , gondolatot pazaroljak rá..?
Nekem is a baráti kapcsolataim mentek tönkre, és azóta ha egy talit valaki lemond, mindig azon agyalok, hogy már megint mit csináltam....
Azonkívül az előző barátom is nagyon átvágta a fejem, ezért páromon talán a kelleténél jobban rajta tartom a szemem....
mellesleg ikrek vagyok :)
Naplóba leírtam.
Bocsi, csak megint felzaklatnám magam.... :(
Költözésről nem beszéltünk vele, mert haza mentem, és mindjárt össze is kaptunk a párommal... :S
én is ilyen vagyok..ha egybaráti kapcsolatom megromolni látszik, mind eszem magam , hol rontottam el és mit..?
te mi vagy ugyanbizza a horoszkópban?
pont a délelőtt gondoltam erre, a mondás ugyan másképp szól, de lehet a Rákokra alkalmazni, vagyis én is olyan vagyok, hogy megbocsátok, de nem felejtek..
(valami történt az én életemben is , és sehogy nem tudok túllépni rajta..)
az én párom is borzasztó negativan gondolkozik, mindig visszahúz.
azért érzem jobban magam , ha nincs itthon..sajnos ezt kell mondanom, 23 év házzasság után..
ő sokkal nehezebben viseli a nehézségeket mind mi a lányokkal...
én a lányaim miatt is tartom magam, mert nagyon hamar észreveszik...
Ezzel én is így vagyok. A negatív dolgok jobban bennem maradnak, és ha valaki megbánt, vagy nagyon-nagyon-nagyon nehezen tudok megbocsájtani, vagy nem is.
Ha páromnak rossz a kedve, képes vagyok napokig rágódni, hogy most megint mit csináltam!!!
nevelem magam..mert megtanultam, hogy elsősorban én segíthetek magamnak..nem a vidámító dilibogyók..
sokszor csak úgy elképzelem, "hogy a padlón vagyok lelkileg", s cibálom fel magam onnan....)))
Köszönöm, ez most kicsit feldobott :)
Hogy tudsz ilyen pozitívan állni a dolgokhoz?
Bár addig nekem is jó kedvem volt, amíg nem mentem el helyszínt nézni :S
mindennap kell keresni valamit ami feldobb..
ha nem másnak, akkor annak örülök, csak úgy szimplán, hogy vagyok,a családom jól ,van van fedél a fejem fellett, egy kis kaja kerül,
vannak barátaim..akikkel beszélgessek
mit számít , hogy tök szegény vagyok, s hamarabb elmondom mi van a hüttőben és a kamrában, mind azt , hogy mi nincs..))
Oké!
Bár nem akarom a ti kedveteket is elrontani :S
ugyse jártam arra..O.K.::))
jővőig csodák történnek, s lesz munkahelyem!
nekem sincs jó kedvem.. biztos az idő az oka..
csokit kéne ennünk? az állítolag jó kedvre derít!..))
ilyenkor nem kell hagyni , hogy a depi , a roszkedv legyőzzeaz embert!
ha a lányom nem nézné most a filmet , rap zenét hallgatnék, az jót tesz..
de mindjárt megkeresem valamelyiket , s berakom a szövegét a naplómba..
Sziasztok4
Elvittem a csomagot, most értem haza.
Nagyon szar kedvem van, pedig semmi rossz nem történt, csak ma ilyen napom van :S
biztos felétek is van, de amig se munkahelyem se pénz, hogy jutok én oda... pedig nagyon a eszembe van...szeetnék eljutni még egsze M.o-ra..
ezelőtt 23 évvel voltam..2 hetet.. s akkor is egy Borsod megyei kisfaluban..s egy napot a fővárosban, és az aggteleki barlangban jártam..