Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Akkor nem is szólok, mert most voltam először, közben kinyögték, hogy még jár a gyes mára, csak holnaptól nem, akkor viszont zárva vannak, menjek csütörtökön, úgyhogy semmit sem csinálak, csak dumáltak és belenéztek a papírjaimba.
Felhívtam a szombathelyikeket (MÁK), de mivel nem hajalndóak a telefont felvenni, és már 3 után simán kicsengett, nem veszik fel, lesz holnapra egy köröm....
Hahóóóóóóóóóóóóó!
Hol vagytok?:((((
Gondolom, Ti is voltatok már úgy vele, hogy nem ültök a gépnél, de valamit láttok, vagy valami eszetekbe jut, és utána jön az is: Majd elmondom a lányoknak:-))
Szóval csak azt akartam minden szentimentalitás nélkül mondani, hogy jó kis csapat vagyunk:-)))
Te is odavagy érte, mint Forest Gump? :)
Idézek a filmből:
Mama mindig azt szokta mondani: az élet olyan, mint egy doboz bonbon.
Helló ismét!
Bár ma már csomó szó esett a kajáról....ismét kaja:)
Délelőtt vettem savanyó káposztát.nagyon megéheztem rá.
Beterítettem vele a tepsi alját,dobáltam rá fokhagymát,vöröshagymát,zöldpaprikát,meg krumplit,és arra fektettem a befűszerezett tarja szeletet.
csináltatok már ilyet?
nagyon éhes vagyok!!!!!!!
Nekem bezzeg itt Baranyában semmilyen klassz tájszavam sincs.
Max a csikálni-val büszkélkedhetek. Na jó döci, a stifoldert meg sokan ismerik:(
Megyek is lassan, hogy odaérjek a sütizőhöz. Myrthil: gyöngy!:D
Jó is! Van itt egy fórum, a címe: Tájszólások... így 3 ponttal. Oda szoktam írni, amit itt zalában 'tanultam'. De jó olvasni is a többieket. :)
Derilla, te is írhatnál oda, ha van kedved!
Mi az öregebbeket leszárítjuk (vargánya), ami pedig szép, az simán megy a fagyasztóba. Rántottába nagyon finom, kis kakukkfűvel!!!! Nem vagyok valami nagy gomba rajongó, de az a kedvencem!
Jusajtot itt az Őrségben készítenek.
Áfonyánk van, most tavasszal rendeltük egy kertészetből. Nem tudom mikor fog teremni, de nagyon várjuk már. Elég rendesen megnőtt (spéci talajban, de tartóban van).
Itt is rengeteg a vargánya! Párom dugig töltött kosárral jön haza, ha az erdőn van dolga. Mi látjuk el a rokonságot vargányával és persze mézzel is.
Most szombaton a vásárban kütrőskalács sütőt (hengert) vett, de azt a nagyobbat. :) Azt mondta, ha elkezdünk fűteni a cserépkályhával majd sütöget (na ja...a tésztát meg sejtem ki fogja elkészíteni. :DDDD). Mindenesetre várom. Lehet, hogy majd grillezünk mostanában, akkor majd leteszteljük.
Nem, már jobb...
Mondjuk elég drága volt a gyógyszer... :S
a piacon olyan lapos , virágforma tököket látta.. olyan világods szinüeket..
azokat ismered?
szia!
mindenhol egyfoma , csak a haza neve más?
én is minden egyes alkalomal kiboulok, ha a munkaügynél valamit intézni kell
a múltkor a lányommal csak 3 órát álltunk..csak azért , hogy beadjuk a doszárját, hogy nyilvntartásba vegyék..