Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Előkerültem.Nagylelkű voltam és ide engedtem az embert kicsit élvezkedni a géphez.(hál istennek hamar megunja)
lehet hogy el se ereszteném ( majdnem sírok ) de próbálom összeszedni magamat :))
mennék csak nem lehet :(( meg lehet hogy jobb volna ha végre megtudmnék bírkózni a zavarodott érzelmeimmel perpill most én a "tesóm" majdnem 7 hónapos kislányát babusgatnám :(((
Igen, a képet néztem! :) Felülés? Bár mondjuk az elég fárasztó! Mikor Dorka született és már nem szopizott párszor elővettem a "Sóbi Norbi" :) videót! Na az egy-kettő lefaragja a combokról a felesleget!
De van.Gondolom az adatlapomon a képeim alapján gondolod, hogy nincs.Az két éves képem, szóval már azóta felszedtem 6 kgot.:((Az a baj, hogy a lábaim nekem megfelelnek, de a csípőm túl zsíros.:))Amúgy nem kezdek őrült fogyókúrába, a torna amgy is egészséges!
Jöhetnél!!!! Sokszor úgy vagyok, hogy jó lenne ketté osztódnom! :))) Dorkával semmi gond, mert elvan, eljátszik, rajzolgat, de Zsófi!!!!
Hűűűűűű!Ezt sose gondoltam volna hogy ilyen hatékony ez a torna!Hát akkor én is fogok minden nap kétszer fél órát csinálni.Bár ez a cd majdnem egy órás.Jah és sokat iszom.Ez még betartható.Nekem a hasam nagy meg a csípőmön van sok felesleg.
De neked nincs súlyproblémád?
ja a kisebbik lányod szivesen rohannék egy csöpség után :)) megint rámtört az anyai érzés
:(((((( a F....e is :(((((((
Az jó! Sokan mondják, hogy jó ha sok folyadékot iszunk. Főleg, ha kicsit hidegebb, mert mire a szervezet felmelegíti a saját hőmérsékletére azzal is kalóriát éget!
... hahóóó. sajnabajna már le is lépek... megyünk hastáncolni! :o)
Szép estét és jó éjszakát Nektek! :o)
Igen! Csak közben Zsófi itt kolbászol! Azért nem tudok olyan fürgén válaszolni. :)
Eszem rendesen, de napi kb. 4 liter ásványvizet iszom.
De jó!Amúgy enni mennyit eszel?Mert én is tornáztam callaneticsre(elajándékoztam a saját cdéme majd újra kell írni) és nagyon jó sztem is!és úgy fogytál hogy rendesen eszel?
Közben olvastam az utánam következő hozzászolásod. Akkor lehet Lindus félreolvasott valamit. Én csak azért kérdeztem, mert így írta.
Babu Lee tudod a nővéremnek tett szivesség voltam 91 . érted hogy mire gondolok ?
igaz voltam 91 kg -is :(((
én hiába tornázok tartom a 68 kg -ot
Mennyi sok? Fogalmam nincs... arról se, hogy hány kg voltam és arról se hogy mennyi vagyok! :o))
Hja... és fogalmam nincs kg-ban mennyit fogytam... sok éve nem méretkezem. Azt nem tudom, honnét vetted, hogy sok kilót fogytam. Cm-ben viszont nagyon sok lement... csípőről, fenékről... a köldököm szerintem 3-4 cm-re feljebb került, és a fenekem is legalább annyival. :o)) (Igaz hogy a mellem viszont asszem ennyivel kisebb... úgy érzem...:o( de majd a párom megmondja, ha hazajön. :o))
És tényleg olyan sok ment le, mióta tornázol?
Olvasgattam vissza, láttam,hogy kérdeztél. :o)
Én régen, sok-sok éve jártam callanetics-re, ami megmaradt a kis fejemben, abból állítottam össze sort magamnak, időnként belerakok mást is... meg időnként többet csinálok. Nekem is megvan a könyv egyébként... az év elején belekuksiztam, benn van amiket csinálok, de persze nem mindet, és semmi órát program. Fél óra reggel... fél óra este.... és súlyzóval csinálom lábra és fenékre.
Ha van a környékeden szervezett calanetics, az a legjobb... oda elmész 3 alkalommal, megtanulod a mozdulatokat, kijavítják a tartásbeli hibákat, és onnét már megy egyedül. Van dvd-je is, én azt nem láttam, de állítólag jó. :o)
Valaki? Unatkozom gyertek beszélgetni!
Én télen nyáron kiegyeznék a 25 fokkal.
További ajánlott fórumok: