Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Megy a pezsgő érte!:-)))))
A 2000-dik hozzászólásért!:-)))
Piros pólóba leszek:DAmire az lesz írva hogy a méret a lényeg:))Kissé félreérthető...:))
Amúgy a képemet meg látod az adatlapomon, talán hasonlítok valamelyikre.:D
:)))De sztem nem rossz tulajdonság ez, szereted az embereket, szeretsz barátkozni és ez jó.:))
Furcsa, mert nekem ez a legnagyobb problémám az életben, annyira rossz...De mondjuk ha meg kell védenem magam akkor nem félek.Ha bemérgesedem akkor kiabálok, és mindenki furcsán néz rám:Jééé az Anikónak ilyen nagy hangja van?:DNem hagyom én magam.Nem tudom mitől vagyok ilyen, bátyám is ilyen, de ő még rosszabb,nincs egy barátja sem.:((Nekem azért akad, régen meg volt egy csomó haverom, néha 20 ember várt a kapu előtt hogy menjünk bulizni...De akkor sem én voltam az aki sokat dumált.:))
Majd hozzád igazodom olyan mindegy mikor megyek,ráérek akkor is!Előtte megírom!:-))))
Ismertető jel:sok-sok duma és jó nagy darab test hozzá!:-)))))Biztos megismersz!
Majd változik az évek során!:-)))))
Bár anyukám szerint én így születtem,mikor kibújtam sírás helyett is dumáltam......hi-hi-hi
Á,biztos ragad majd Rád is ebből a dumálásból,mert akivel én beszélgetni kezdek az biztos,hogy egy idő után sokat fog dumálni!:-)))
Mikor dolgozol?Hétvégén megyek én is lehet látjuk egymást,ja és melyik részen?
Kikába szoktam menni, nem nehéz meló,csak rossz hogy olyan egyedül érzem magam.
Igen, tanulok, vállalkozási ügyintézőnek.Amúgy még csak 20 éves vagyok, szóval lehet fogok még változni, remélem.Jó ha sokat beszélsz, én nem.:DMajd hallgatlak:)))
Ja,már emlékszem ezt írtad az elején is!
Na akkor itt az ideje,hogy talizzuk ahogy azt privin is írtam,mert én meg szinte mindig fecsegek!:-))))
Hol vagy diákmunkán?Tanulsz még??
Jah amúgy nem komolyan gondoltam.:))Nekem tök mindegy hol beszélgetek, csak olvasgatok fórumokat, olyan jó barátnők lettek a tagok, már taliztak is ilyenek.Irigykedem, mert nekem még élőbe sem megy a barátkozás.Most is ahol diákmunkát vállaltam, beszóltak hogy sosem beszélek, mindig ezzel nyaggatnak.:(Nem tudok mindenkinek kibontakozni sajnos, pedig úgy lennék én is nagyszájú:))
Anyum már 10 éve gyomorfekélyes, néha volt pár hónap hogy meggyógyult de utána visszajött, ez attól is van mert depressziós, ezért sokat cigizik és kávét iszik(igaz csak olyan keverős kávé de az is csinál savat)Most meg sztem még mindig fekélyes, de most a hátgerince fáj ami átsugárzik minden elképelhető helyre és csak jajjgat:((Már megröntgenezték de nem találtak semmit.
Szia megint!:-))))
Puszilom a párod!:-)))
Még mielőtt valaki félre érteni a Rita párja abba a faluba való ahová az én Anyukám!:-))))
Sorban a válaszok:
nekem összedőlt,sajna!de finom volt!:-)))
pizsiparty a másik fórum és ott is szívesen látnak,de ha nem akarsz máshová menni attól még itt a helyed!:-)))
Mi a baja az Anyukádnak????
Jajj összedől... én is ettől félek.:((akkor milyen ajándék lesz?:))
Milyen az a másik fórum én nem jártam még ott...:(Akkor nem vagyok ide való?:)
Ma én is sokat takarítottam, de most unatkozom.Átmennék dumcsizni a szomszédba,de anyura kell "vigyáznom", nem akarom egyedül hagyni, pláne így hogy beteg.