Nem, ez most táplálékkiegészítő! Csak valamelyik okos bekeverte az élelmiszeripari adalékokat, azt meg nem tudtam szó nélkül megállni, hogy felvilágosítsam...
Nem kekec vagyok, csak ha valaki nincs tisztában dolgokkal, akkor okosabb, ha hallgat. :)
Igen,én tudom,melyik az a nézés!Azzal bárkit leveszel a lábáról!:)))
Szorítok,hogy ne kelljen bent lenned!:))
Én nem ígérem,hogy éjfélkor benézek,nem hiszem,hogy be lesz kapcsolva a gép!Meg ha nem jönnek hozzánk a barátaink szilveszterezni,és az unokabátyám sem szervez bulit(bár ezek után szerintem biztos nem fog)lehet,hogy éjfélkor aludni fogok!Attól függ,milyen műsor lesz!
De ha bent is leszek, ígérem valamelyik gépről éjféltájt benézek!:) Bár nagyon nem szeretnék bent lenni. Lehet felveszem a Shrekből a kandúr nézését, ha tudjátok mire gondolok:D
Vagy közösen, nőverek közt is sok a barát, ha bent leszek egy hatalmas bulit csapunk, minden beteget táncba viszünk:D Mondom én aki monitoron csüng, ha bent marad:D
Ha tőlem azt kérdezik,ha hármat kívánnék,mi lenne az?Mindig azzal kezdem,hogy akiket szeretek,legyenek egészségesek!Ez a legfontosabb!A többi mellékes!