Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
ÁÁááá igazságtalan ez a világ bakker!
Én abban reménykedem hogy nem merik meglépni.
Túl naív vagyok????
Ha ekkora sz..ban vagyunk nem tudom miért nem a milliomosokat szedik elő!
Az is óriáscsomagos?
Ófi olyan bestia, hogy a dolgozóba elmegy wc-re, itthon meg utólag szól, hogy mi van a pelusba.
Feri hallotta a családi pótlékos sztorit. A gyes miatt meg a kolleganőm paráztatott be, ugynis az nem jövedelemnek számít, hanem egy segély, tehát a fizud ugyanúgy ketyed, vagyis a következő gyereknél majd nem a gyedből számítják ki a gyesemet, hanem a fizumból. Na ez nem biztos hogy így marad, de akkor nagyon el leszek keseredve!
Miért tőlünk, most mondd meg!!!
Mi most Pampers sleep and play-t vettünk 2900 volt egy csomag, és az is remek.
A kemény 25-27 ezres GYED-ből még mit vonnának le? Most vettünk akciósan 4000-ért pelenkát!!! Akkor a nyugdíjakhoz is hozzányúlnak az tuti! Akkor meg oda a szavazóbázisuk!
Nem tudom meddig bírják ezt az emberek! Egyszer kiborul a bili az tuti!
Milyen jó, hogy így visszaalszik! Ófit már nem tudom hogy átverni. Bármit csinálok fél hatkor kel...van, hogy kilenckor rakom le, akkor is...
Majd hétvégén lefárasztják a szüleim! :)))
Babu, hallottad hogy a családi pótlékhz is hozzá akarnak nyúlni? Állítólag bizoyos bruttó fizunál elvonhatják.
Sőt a gyes meg a gyed kapcsán is várható lesz a változás...marha jó! Reméelm azért nem hagyják annyiban!
Én is úgy gondoltam. Aztán meg majd év végén fizetnék vissza a különbözetet...
Nem használtunk többet!
Nézzetek utána, de amig rá nem mondják az áment nehogy kifizessétek. Még ha csúsztok is a fizetési határidővel, akkor se.
Nem használtatok többet esetleg? Meleg víz, vagy a fűtés miatt?
Elmegyek fürdeni.
Ófi meg bömböl, nem akar aludni....ma fél hatkor kelt...