Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
LÁnyok mennem kell, én vasalok, Ferinek meg melója van a gépnél:(((
De majd még leszek!
Hahóóó! Nem akartok húsvéti nyuszit varrni a bébiknek? Felraktam a képet a bemoldalamra, szabásminta itt van a gépemen, ha valakit érdekel.
Hát minden kezdet nehéz.Csak mindenki küldi a sok szép lapot én meg ilyenkor úgy érzem bunkó vagyok hogy nem viszonzom.
Én sem tudom. Én annyira nem utálom, csak rávenni magam nehéz, asszem mert iszonyat sok időt elvesz, és nem túl hatékony házimunka!
Aha, igen! Mármint Feri haverja!
Én is!!!
Megvan a küldeményed!!! Ügyes voltál! Csak sok minden egyéb dolgot is bemásoltál közben, de azokat lenyisszantottam!:)
Én is azt csinálom! Tegnap mostam.
BRRR utálok vasalni mindig halogatom.Nem tudom miért.
Jók is azok a képek! Ő fotós?
Ma is csak majd addig leszek míg Manó alszik, aztán megyek vasalni:((( Mostmár nem halogathatom tovább, muszáj lesz!
Áááááááááá deeeee utálom ezeket a hülye fotósokat. Mi a képeket amiket csináltattunk azt Feri egyik haverja csinálta, nem véletlenül.
Minket beállított a fotóvászon elé, aztán kattingatott. Egypár képet állítgatott, aztán kész.
Utáltam mindigis mikor a fotós úgy beállított hogy majd kitörött a nyakam...és méghogy legyem mosolygós, meg természetes.
Kérdeztem, hogy miért nem mosolygott, azt mondta, hogy ezt kellett csinálni, mert rászólt a fényképész...:(
Tegnap délelőtt voltam meg délután egy órát.Csak elkerültük egymást.
ÓÓÓ a kis morcos:)) Lehet neki sem tetszett a tornacipő:))
Ezt a képet találtam! Pont ez a legbénább...nem tudom hol a többi.
Ennek örülök!!! Én is örülök hogy itt vagy!
Merre jártál tegnap?
Nekem si vasalnom kéne, de azt találtam ki hogy mivel itthon van Feri , majd amíg vasalok vigyáz a gyrekre, addig meg nyugodtabn gépezek. A kaja kész, nincs más dolgom!
Szeretek veletek lenni.:D)
De édi vagy! Ez tök aranyos volt:))))
...az is volt cseppet! :(
Igen éjszakás voltam de ha lefekszem du.csak egy órám van a gépnél.Inkább kicsit szenvedek.
:DDDD
Gondold el és még ha kócos is lett volna.
Jaaaj hogy ezeknek az ovónőknek semmi stilisztikai érzékük...
Mindjárt megkeresem. Ami a szívfájdalmam, hogy a szép ruhájához a tornacipőt adták fel....brühühűűűű!!!
Nincs akkora!!!!! :)))
Annak idején a suliba azt a laborgyakorlatot szerettem a legjobban, mikor üvegtechnikáztunk. Igaz, csak kis szívószál-szerű csövet kaptunk, de kreatívkodhattunk!
“A lelki szépség oly varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy az egyszerű megjelenésével meghódítja a szíveket, és barátokat szerez anélkül, hogy tudná!” (Lev Tolsztoj)
Hih... most jöttem rá, hogy ollllllyan céééép a lelkem.... láccccccccik? :DDDD
Bpestről??? Közelebb nem találtak?
A karácsonyit nem tezsed fel picit, tök megnézném!
További ajánlott fórumok: