Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Sziasztok!
Megint lemaradtam =((( De igazából csak beköszönök, mert nekem ez a péntek 13 nagyon húúúúúúúúúúzóóóóóóóóóósra sikerült =(((
Megnéztem, köszi4
De a kép alapján tök nem így néz ki:( Na mindegy kutakodom tovább
Én fellógatom! Amit meg odaragasztok az gyurmaragasztós lesz. Először biztos leszedi, de mivel karton és Ófi is nagyobb már kárt nem nagyon tesz benne!
Már adtam neki papír pipiket is, azt se szedte szét csak játszott velük. :)
Nekem szokott emlékezni rá!
A virágról még: szeretem a hóvirágot és más erdei virágot is. Hóvirágot pl. mindig kapok, ha az erdőn van dolga. :) Szeretem még az odvas keltikét, nem egy nagy szépség, de olyan illata van! Sőt, még orgonát is szokott hozni! Most tök jó, mert a szomszédba nő és átlóg hozzánk! Olyan illata van! Már kivágták volna ősszel, hogy ne lógjon át hozzánk, de lebeszéltük :))))!
Ugye? Milyen kis figyelmes? :))
Asszem megtartom:DDD
Ó! Egy igazi férfi!
Mi sem tartjuk annyira, egy lapot kap apa tőlünk (a három csajától) és lesz szivecske torta. :) Semmi extra!
Lesz bál is, de azt meg nem szeretjük.
,Ahaa diavetítős verzió, már teszteltük is egy helyen...hát nem a legkönyebb, de mivel én speciel nem tudok jól rajzolni ezért marad a biztos megoldás. Valószínű nálunk kisvakond lesz majd belőle. Imádja.
Ilyen papíros megoldást nem merek bevállalni, mert nem sokáig maradna a falon szerintem!:)
:DDD JÓ REGGELT! Párszor voltam én is így! :))) Dodónak minden nap van valamije, úgyhogy ez már egyfajta mankó, így tudom milyen nap van! :)))
Apa visz bennünket! Ófit lerakjuk, utána Dodót is és onnan gyalog jövök.
Ha jobb idő lesz, akkor bicóval megyünk. Akkor viszont fordított sorrendben, mert az ovi közelebb van.
Itt is van egy csaj, aki készít ilyen faliképeket! Nagyon ügyes ő is!
Milyen technika? Diavetítős? Valahol olvastam, hogy az milyen jó! Körülrajzolják a képet és utána már csak festeni kell!
Ófikának van egy nagy üres falfelülete a szobájában. Arra trópusi állatokat gondoltam készíteni de papírból. Liánok, kakadu, bokor mögül leselkedő állatok. Egy könyvben láttam ezeket az állatokat (hullámos kartonpapírból vannak). Ez alapján készítettem a papagáját is!
:)))
Nem tudom nálatok hogy van de nálunk rendre elfelejti az ünnepeket (névnap, szülinap) az elején még zavart, de mostmár nem, megszoktam, elfogadom ilyennek!
Én eddig évente egyszer kaptam, nő napkor :D
Aztán megszaporodtak, mert tavaly már kaptam Valentin-napkor is. Lehet, idén a szülinapomra is kapok? :D
Mi nem tartjuk egyébként, utálom ezt a valentin napot.
Feri tök figyelmes alapvetően, csak úgy meg szokott lepni virággal, úgyhogy nem panaszkodhatok!
Mi is azt tervezzük a gyerekszobába, már ki is találtuk hogy milyen kép lesz....Izgi lesz megcsinálni, de ha gondban leszük, akkor van egy ismerősünk, aki vállal ilyeneket megy mellesleg fest, meg fotóról festményt készít, szóval nagyon ügyes! Mástnem elhívjuk segytségnek!
Már a technikát is kitaláltuk!
Szél? Nálunk az nincs szerencsére, csak nagy hideg!
Néztem a tv-be a Csak csajokat. Készülnek rendesen Valentin napra! Szerintem azért túlzásba nem kell esni! :)
Neeeem! Ő más! Volt itt régebben! Az építőiparban tevékenykedik! :)
Tegnap néztem a honlapját. Olyan jó képeket láttam! Még gyerekszoba falat is díszítenek mesefigurákkal! Marha jó!!!
Ha érdekel elküldöm a honlap címét!
Én asszem ki sem dugom az orrom ma, olyan szél fúj, hogy rossz hallgatni is:(
Én gyorsan megfőztem, Ábel most épp alszik, kicsit pihenésképp idejöttem. Ma főzök, sütök egész nap, holnap meg szerintem lazítok!