Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
=DDDD
Igen, ilyen nekem is volt már, nem adom fel, de azért közben keresgélek... úgysem akar összejönni, szóval ráérek... =P
Lehet, hogy közbejött neki valami :)
Én is jártam már úgy, hogy írtam valakinek valami miatt, aztán le is mondtam már a válaszról, mikor írt :)
=DDDDDDDDDDDDDDDDD
Jézus, ha ezt tudom, nem ezt írom neki =DDDDDDDDDDD az ilyeneken nagyon jókat tudok nevetni =DDDD
Képzeld, nem írt vissza a srác, így hát kútba esett a táncpartnerem =(((
Júj!
Szerintem pasi volt. :)
Az egyik barátnőm járt így. Hasonlókat írt neki egy pasi, csak csipkés fehérneművel.
A barátnőm meg mondta, hogy ez izgi. Erre a pasi küldött neki egy képet, amin ő rajta volt a harisnyakötő, melltartó stb :S
=)))
Naplódba tedd fel majd, nagyon kíváncsi vagyok rá =)))
Hiányollak a kreatív fórumból =(((
=D
Én szombaton felmentem egy chat portálra, magam sem tudom, miért... nem tudom, hogy aki rámvillogott, fiú volt-e vagy lány, de a beszélgetés a következő volt:
-Szia, lehet hogy hülyének nézel, de én nagyon nőiesnek tartom a 10-12 centis sarkú tűsarkút és a neccharisnyát, neked mi erről a véleményed?
-Szia, lehet hogy hülyének nézel, de szerintem nem ettől nő egy nő...
-Nem haragszom, inkább szánakozom rajtad... szánalmas vagy...
Hát erre mit mondjak? Ezt is meg kellett tudnom =DDDD
Én is ritkán hordtam szoknyát, a magassarkútól meg egyenesen kirázott a hideg.
Csak amióta a párommal együtt vagyok, sokkal nőisebbeknek érzem magam, és ehhez persze kell szoknya és magassarkú is. :D
De legalább süt a nap =DDDD
Innen az irodából nagyon tavaszi =)))
Kérsz teát? Zöld + fehér egyben, hogy szép fiatal legyek még sokáig =)
Nálunk is hideg van.
Pedig a múlt héten kaptam egy csini szoknyát, de egyszerűen soha nincs olyan idő, hogy felvehessem :(
Szia!
Nálatok tavasz van már? Itt süt a nap, de nagyon hideg van... =(
=DDDDD
Én a gerincemre várok, de még nem hozta a Jézuska... már az újra, mert van, csak már régi =P recseg, ropog, meg ilyenek =P (na jó, ez a rengeteg nyújtás miatt van, de ez titok! )
Ráadásul a fúróval végigütögette a fogaim, és most kettő másik is folyamatosan fáj.
Mindenkinek mondtam, hogy diplomaosztóra pénzt kérek, fogakra :D
Ha egyszer majd megkérdezi a gyerekek, hogy mit kaptam, akkor majd büszkén elmesélem neki, hogy fogakat :D
Nem túl jól.
A fogam nem igazán van rendben. Pénteken kettőre mentem, hat előtt azt mondtam, elég! Addig még oké volt, míg a gennyet kiszívta belőle, csak elkezdett benne turkálni.
Annyira fájt, hogy sírtam, hagyja már abba. Erre meg elkezdett üvölteni velem, hogy hisztis vagyok, meg hogy tudom-e, hogy a vállalkozónak mennyibe kerül az én kezelésem! - A körzeti fogászat alvállalkozónak van kiadva, és 358 Ft-ba kerül neki a kezelésem :S -.
Akkor kezdtem el parázni, mikor elkezdett vérezni a fogam. Sorba szedte ki a véres tamponokat.
Utána nekiállt valamilyen furót keresni, mire az asszisztens mondta, hogy azt beletörött xy-ba.
Akkor egy másikat keresett, mire az asszisztens, hogy az meg másba törött bele.
Ekkor mondtam azt, hogy nekem ebből elég, én eljövök. :S
Kaptam egy ideiglenes tömést és mondta, hogy akkor menjek vissza, ha én ezt még háromszor felvállalom, vagy menjek a szájsebészetre, és ott húzasam ki.
Őszintén megmondom, nem értem, miért kell még háromszor végigturkálni a fogam, ha már egyszer ki van idegelve :S
Párom mondta, hogy hagyjam a fenébe, menjek el magán dokihoz :S
Myrthil, nekem simán jöhet, köszike =)))
Anya, hát ezzel én is így vagyok, azt hiszem, kezet foghatunk =P