Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Az új program:
- Megszűnne az alanyi jogosultság alapján járó családi pótlék, gyes, gyed, gáz- és távhő-ártámogatás, valamint lakásépítési kedvezmény.
- A 13. havi nyugdíj megszűnik.
- A nyugdíjak reálértéken való befagyasztása (gazdasági növekedéstől függetlenül).
- A nyugdíjkorhatár három év alatt fokozatosan emelkedne 65 évre.
- A gyes és a gyed ideje 3-ról 2 évre csökkenne.
- Az egészségügyben elkerülhetetlen a biztosítási elv következetes érvényesítése és a szolgáltatások növekvő költségeinek igénybevevőkkel közös finanszírozása (ez aligha jelenthet mást, mint részben fizetős egészségügyet).
- A munkaerő-gazdálkodási alap a munkahelyteremtést támogassa, és ne a munkanélküliség fenntartását finanszírozza. E tézis értelmezésében eligazít az egyik háttértanulmány, amely szerint „fel kell hagyni a képzetlen munkaerőt mesterségesen megdrágító megoldásokkal (minimálbér és terhei), és indokolt a bértámogatásokat erre a körre korlátozni.
- A minimálbér és diplomás minimálbér intézményét 2010-től meg kell szüntetni.
- 85 milliárd forint kivonása a MÁV-ból.
- Rokkantnyugdíjazás szigorítása.
- Az eva és az ekho megszüntetése.
Tegnap én is mondtam a magamét! Majd ne csodálkozzanak, ha csak a rézbőrűek fognak szülni! Aztán eltarthatják azokat a mi pénzünkből!!!!! Rohadt banda!
Szia!
Tök kétségbe vagyok esve! Majdnem elsírtam magam ahogy olvastam, hallgattam hogy miket tervez, azért lenne hozzá pár kérdésem!
Pl: Mutassa meg, hogy hova tegyem a gyereket, mert bölcsihely nincs!
Vagy: Azok a kismamák, akiknek nincs hova visszamenni, mert gyorsan "visszaküldi" az aktívak közé, annak miből ad munkanélkülisegélyt??
Ááá nem is folytatom, csak feldühödök mégjobban!
Á! Ezek nem normálisak, az már biztos! Mindenkiből földönfutót akarnak csinálni? Eladják az országot?
Huhúúúú, költekezz csak:) Aztán majd muti a végeredményt!
itt szép idő van süt a nap.megyünk le a parkba nemsokára a nellivel meg a kutyánkkal ronival.sétálunk egy jót.
Remélem:-)
Meg talán az a hír, hogy bevásárlás után engedélyt kaptam a drágámtól a hobbiboltban gyöngyvásárlásra:-)))
Nagyon helyes, jön a jó idő is, boztos az is jót tett neked.....
Köszike, azt hiszem lassan normalizálódnak bennem a dolgok, szerintem, túl vagyok a víruson.
Madárcsicsergős szép reggelt kedves szomszédok :-)
Hallottam mit terveznek bevezetni, és mélységesen fel vagyok háborodva....rémes! Siralmas!
irtam bemutatkozót,bocsi az elején elfelejtettem.majd képeket is rakok,csak nem tudom hogy kell még.van egy cd tele képekkel de nem értek hozzá hogy hogy rakjam fel nektek ide.addig értem hogy berakom a gépbe.haha.béna vagyok még ehhez.
Jó reggelt koránkelők! Mára nagybevásárlást terveztünk, úgyhogy délelőtt nem leszek szerintem. Ugye egy ekkora pénzköltésnél már nem gond, ha bemegyek a hobbiboltba is gyöngyöket venni? :-))
hát én megszoktam a hajnalozást,mikor dolgoztam hajnalba keltem úgyhogy erről má nem tudok leszokni soha.ez a kereskedelem átka.mi má megreggeliztünk,alig evett.úgyhogy mindjárt megszoptatom,az a biztos.
Megyünk reggelizni, majd még leszek!
ÉN addig alszom ameddig a gyerek, és koránkelő a drága! :)
Én még nem játszottam vele!
Sziasztok, jó reggelt minden koránkelőnek!
na jólvan felkelt nellike úgyhogy megyek rendberakni.felöltözünk,reggelizünk,megszoptatom.stb.a szokásos teendők.addig is sziasztok majd jövök.
ti tényleg visszaaludtatok?nahát!pedig nekem most van a legtöbb időm.
öcsém ez a dominójáték!eddig még 2 pontnál többet nem szereztem.többet nem is játszok.
További ajánlott fórumok: