Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Legpozitívabb karácsonyi film fórum

Legpozitívabb karácsonyi film (beszélgetés)

29. jooeva
dec. 13. 14:37
Múlt karácsony 2019-es
28. 55Judit (válaszként erre: 27. - Channa*)
dec. 13. 13:39
Nem kifejezetten Kazalra gondoltam, bár neki is voltak jó műsorai is nem csak az a bugyuta amiről írtál. De rajta kívül legalább 8-10 felejthetetlen művészt fel tudnék sorolni akiket szívesen néznék. Külföldiekből is van jó néhány akikkel szívesen betöltenék 1-1 estét. A fiatalokat csak megemlítettem, de nem csak ők vannak a világon. Az idősebbeknek is kijárna a minőségi szórakoztató műsor. Viszont kétlem hogy a fiatalok többsége arra vágyna hogy évről-évre ugyanazt a gyerekfilmet nézze.
27. Channa* (válaszként erre: 26. - 55Judit)
dec. 13. 13:14

A régi kabarék a mai fiataloknak, nem mondanak semmit.

Fogalmuk sincs, hogy mi volt akkor, így nem tudják kötni semmihez.

Gondolom nem Kazal László táskás dalára gondolsz, amikor jön az ellenőr és a nő elpveszi a jegyét ("Erre a nő elővette a nagy kézi táskáját,

Egy rántással szétrántotta táskáján a cipzárját.

Belenyúlt a táskájába, a kis erszényt kivette,

A táskán a cipzárat összehúzta és letette.

Azután a kis erszényen húzta szét a cipzárat,

Kivette a pénzt, azután behúzta a cipzárat.....", mert bbár vicces, de abban a formában, már régen nem.

Vagy Hofi bármelyik ilyenjére, mert az sem értelmezhető a mi fiataloknak, ahogy Markos-Nádas sem és Nagy Bandó sem és semmi.

A Zsanai gázkitörést sem értenék, mert nem is tudnak talán róla.

És még sorolhatnám.

Az a gond, hogy manapság, nagyon nem tudnak filmeket készíteni. Újra megcsinálják, előzményt írnak, és tele vagyunk szuper hősökkel. A fantáziájuk határos;)

A sok-sok éve adott filmeknélazt gondolom, hogy senki nem nézte meg annyiszor, ahányszor leadták...

dec. 13. 13:04

Legpozitívabb az lenne, ha mutatnának végre valami újat. Ne forgatnák a 30 éves filmeket rongyosra mert már a hideg ráz ki a sok bugyutaságtól.

Vagy ha újat nem tudnak produkálni, legalább lejátszhatnának régi kabarékat amiken könnyesre nevettük magunkat valamikor a mostani fiatalok meg nem is ismerik. Minden évben másikat hogy az újdonság erejével hasson. Rengeteg nagy humoristánk volt. De külföldiek is aki valódi értéket képviseltek.

dec. 12. 14:52
Sztrájkba lépek karácsonykor. Film.
24. Érdekes73 (válaszként erre: 22. - Alnisa)
dec. 12. 11:59
Megható
23. Alnisa (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
dec. 11. 14:44

Karácsonyi vakáció

Télapu összes része

Grincs film és a mese is jó

22. Alnisa (válaszként erre: 21. - Érdekes73)
dec. 11. 14:42
Az hol karácsonyi?
21. Érdekes73 (válaszként erre: 15. - Globus)
dec. 11. 12:59
Két Lotti
20. globus (válaszként erre: 17. - C33a6b7aee)
dec. 11. 12:35
Belenéztem a filmelőzetesbe. Hát nem tudom, számomra a könyv más hangulatúnak tűnt, inkább régiesebb, mint modern. Kicsit olyan Nyilas Misis, háttérben szegény jóravaló családdal, éles szemű, segítőkész felnőttekkel. Okvetlenül ajánlom előbb a könyvet, nem túl vaskos.
19. Any73
dec. 11. 12:33

Múlt karácsony. (2019)

Romantikus/zenés/vígjáték.

dec. 11. 11:37

Bridget Jones 1. rész

Holiday

17. c33a6b7aee (válaszként erre: 15. - Globus)
dec. 10. 22:57
Jónak tűnik, megnézem a könyvtárban. De ha a filmben sokat nem változtattak rajta, az is jó lenne.
dec. 10. 21:33

- Aludj csak, én álmodom! - Sandra Bullock - nagyon régi film, de bármikor meg tudom nézni

- Végtelen Karácsony (Minden nap Karácsony) - ez kissé misztikus-féle, újra és újra ismétlődik Karácsony napja. Én szeretem az ilyeneket, úgyhogy nekem nagyon tetszik.

15. globus
dec. 10. 21:27
Erich Kästnertől A repülő osztály karácsonyi történet. Létezik filmben, én nem láttam, a könyv jó.
dec. 10. 21:08
Grincs
13. tien
dec. 10. 20:03
Hivatali karácsony 😁
dec. 10. 19:57
Denis és tsai egy életre elvették a kedvemet a karácsonyi filmektől.
dec. 10. 19:32

Nem nézek akármilyen szemetet.

DICKENS- Karácsonyi ének, nagyon jó

10. Egy lány 789900 (válaszként erre: 8. - Hottie)
dec. 10. 19:31
óóó annyira jó, olyan érdekes film megéri megnézni.
dec. 10. 19:18

🎄✌️

[link] (eredeti szinkron)

[link] (Szegény Balázs Péter! Szenzációs! R.I.P.🥹✝️🕯️🕊️)

dec. 10. 19:02
“Téli szünet”- idei kedvenc karácsonyi filmem.:)
dec. 10. 18:51

Én sokat szeretek és nem számít, hogy már láttam ezerszer.

Aludj csak én álmodok

Túlélni a karácsonyt

Kelekótya karácsony

Karácsonyi krónikák (1,2)

Nem túl vidám, de szeretem a karácsonyi éneket és az élet csodaszépet is.

És még van sok.

dec. 10. 18:49
Tapló télapó 1-2
dec. 10. 18:38
The ref
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
dec. 10. 18:33

Boldog karácsonyt Hetty néni:)

Karácsonyi vakáció(Chevy Chase)

Hull a pelyhes

Holiday

Igazából szerelem

Drágán add az életed.Tudom ,tudom de nálunk nem maradhat ki:)

dec. 10. 18:29

Klaus - a karácsony titkos története

Ez is animációs

dec. 10. 18:26

Mi a meséket szeretjük.

Polar expressz

Öt legenda

Karácsony Artur

dec. 10. 18:18
Légyszi, ne írjátok a Reszkessetek betörőket! Melyik karácsonyi filmek pozitívak, szívmelengetők és még nincsenek elcsépelve azzal, hogy minden évben adják? Szeretnék idén 1-2 jó filmet megnézni a családdal az ünnepek alatt. Totális a tanácstalanság egyelőre, mert csak olyanokat találtam, amiket már láttunk, vagy gagyikat, amiben semmi érdekes történet nincs, csak erőltetett romantikus nyáladzás.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook