Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Legjobb napozókrém fórum

Legjobb napozókrém (beszélgetés)

máj. 6. 08:18
en semilyent nem hasznalok es 40 fokban vigan flangaltam bpesten.itt ahol elek mar viszont sokkal erosebb a nap es nalunk is van a legtobb borrakos.
23. Channa* (válaszként erre: 20. - Globus)
ápr. 27. 19:51

Jó, hogy beszélgetünk a fényvédő krémekről, mert lazán kimentem kertészkedni fényvédő nélkül...

Meg is lett az eredménye, leégett a képem:DDDD

ápr. 27. 18:48
A kakaóvaj használatával gyorsan és gyönyörűen lehet barnulni.
21. timycat (válaszként erre: 19. - Channa*)
ápr. 27. 18:20

Nem ismerem. Vichy C vitamonos széruma jó volt nekem, de nagyon hamar megromlott, oxidálódott, kb 1/3-át ki kellett dobnom.

Nekem az abszolút favorit márkám a GiGi, de nehéz beszerezni és azt még simán benyelem, hogy 30-40 ezer forint egy tégely (40-50ml) arckrém, de mikor a Hyalu Fill családban a 20 ml szemkrém 50ezer fölé került, az 50 ml arckrém közel 100ezer, az ajakbalzsamja pedig 35ezer akkor szakítottam a márkával 😕

Pedig a napozókrémjüket, a Lipacid, az Ester C és a Bioplasma termékcsaládjukat imádtam. De hát na, olcsóbb, könnyebben elérhető vizekre eveztem.

20. globus (válaszként erre: 18. - Channa*)
ápr. 27. 12:52
Idén már elkéstem, korábban kellett volna kezdeni.
19. Channa* (válaszként erre: 15. - Timycat)
ápr. 27. 12:50

Ez a márka sem lehet túl jó: Revuele, bár a C vitamin olaját szeretem.

Vettem C vitaminos krémet belőle, na attól kiütéses leszek.

18. Channa* (válaszként erre: 17. - Globus)
ápr. 27. 12:47

Én is így vagyok. Nem napozok. Ami nap az utcán ér, illetve strandolásánál a medencébe, egyébként, mindig árnyékban vagyok.

2020-ban lett ismét epekövem az epevezetékben. Kb. ebben az időben lett foltos az arcom. Erre kerestem megoldást. Legalább 10 féle krémet vettem. Nem tudom, hogy bármelyik használt e, mert elmúltak a foltjaim évvégére, de azóta használok, csak az arcomra fényvédős krémet.

A naptejet, napolajat a fiúk használják, illetve a naptejjel a gyerekeket szoktam kenegetni.

17. globus (válaszként erre: 14. - Channa*)
ápr. 27. 12:12
Nekem kifejezett napozásom 0 perc, inkább csak utcai jövés-menés. De nagyon ki tud májfoltosodni a kezem, arcom oldala...fiatalon ilyen bajom sosem volt. Még csak azt sem mondhatnám, hogy tönkretettem, mert nem strandoltam, se szolárium.
16. Channa* (válaszként erre: 15. - Timycat)
ápr. 27. 10:06

Tényleg!?

Nekem érzékeny a bőröm, de általában a sajátmárkásoktól nincs gondom. Gondolom valamit nem tesznek bele, ami zavarja a bőrömet.

Én egyébként egyiket sem szeretem, de néhány éve foltos lett az arcom, ezért kezdtem el használni. Az is lehet, hogy az epémtől és magától is elmúlt volna, de azóta inkább használok ilyeneket;)

Életem nagy részében, sosem volt gondom (csak kiütéseim voltak max.), így nem is használtam semmit, most meg mindent magamra kenek:DDDDD

15. timycat (válaszként erre: 14. - Channa*)
ápr. 27. 09:32

Uriage-et nem szerettem, de nem volt vele konkrét bajom, csak car az állaga.

Eucerint sem szeretem, de az a márka sem bántott sosem, férjem szereti.

Sajátmárkásokkal viszont volt már problémám, érzékeny a bőröm, a Müller sajátmárkástól kisebesedett az arcom, a Rossmanostól kipettyezek, a dm-s fényvédő + nap kombo robbantotta be először férjem arcán a seborrheat. Szóval én már évek óta semmiből sem veszek sajátmárkát, olcsók és a minőségükön meg is látszik, össze sem lehet hasonlítani őket a "márkás" krémekkel.

ápr. 27. 09:07

A napvédők, nagyon drágák.

Szerintem a drágábbak sem jobbak az olcsóbbnál.

Sajátmárkást szoktam venni Rosmannban napozóolajat+napozás utána sprayt.

És lidlben szoktam venni szintén fujós naptejet, ami 30 vagy 50 faktoros.

Arcra ilyet használok: Eucerin Anti-Pigment nappali arckrém SPF30 50 ml.

Most vettem egy ilyet: Isana Slow Age fényvédő LSF30 - 30 ml, még nem használtam, remélem lesz olyan jó, mint az Eucerin, illetve ilyenem is van: URIAGE DEPIDERM barna foltok elleni intenzív krém 30 ml, ez is jó, ez 50 faktoros.

13. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 26. 11:41

Én Lacesteres krémeket használok testre, jobb szeretem a permet állagúakat.

A bőröm egyáltalán nem hajlamos leégni, de 50 faktort használok, ellenben nagyon érzékeny, kipattogzik sok mindentől. Nekem csak a kémiai cuccok jöttek be, próbáltam régen több natúr, meg bio és hasonló cuccot, de mindegyik kinyiffantotta a bőrömet így én felhagytam a kísérletezgetéssel.

12. timycat (válaszként erre: 2. - Birebora)
ápr. 26. 11:38
Azzal csak az a baj, hogy nincs benne tartósító és 2 forró nap a strandon és "megdöglik" a krém.
11. timycat (válaszként erre: 3. - Globus)
ápr. 26. 11:36

Vichy "zöld csíkos" fényvédő.

[link]

Van pumpás verzió is, az fluidabb, de a pumpa miatt nem szeretem.

A nem zöld csíkos verziója viszont kifejezetten nem jó.

Patikában általában kapható és szokott lenni termékminta is.

10. Bársonytappancs (válaszként erre: 9. - Globus)
ápr. 26. 10:49

Ó, fejből én se tudom ám, van a sókról külön könyvem meg egy tanfolyami jegyzet, és az alapján szoktam kibogarászni, hogy éppen melyik az, ami jól jönne :)

A nehéz kencéket én is utálom, és nagyon nem mindegy, hogy mit kenünk az orcánkra, teljesen igazad van. Ugyanakkor ez is egyéni, de olyannyira, hogy ami éveken át kedvenc termékem volt, az most már nem oké - de hát nyilván változom én is az idő múlásával, és velem együtt a bőröm is. Próbálgatni kell :)

9. globus (válaszként erre: 7. - Bársonytappancs)
ápr. 26. 10:37

Régebben tanulmányoztam, de nem értettem, most akkor mi hogyan, melyik mikor, elengedtem.

SPF vonatkozásában csak nem lehet mellélőni? Nem mondanám túl kényesnek a bőröm, csak nehezen szívja fel a kencéket, vastag zsírréteget nem szeretném nyárra. Amit este felkenek, reggel még ragad.

8. Bársonytappancs (válaszként erre: 6. - Globus)
ápr. 26. 10:25
Remélem, hogy lesz, aki a következő pár napban tud Neked segíteni, mert jómagam a telefonnak továbbra is alapfunkcióit használom... 🙃
7. Bársonytappancs (válaszként erre: 5. - Globus)
ápr. 26. 10:19
Szívesen :) A sók már legalább másfél évtizede a házipatikám részei, a kozmetikumokkal egy éve ismerkedtem meg, és vannak termékeik, amik tapasztalatom szerint nagyon jók. Természetesen önmagamban nem vagyok reprezentatív minta :), de elég sok értékelés olvasható az oldalukon, és két héten belül vissza lehet nekik küldeni a terméket, ha nem vált be.
ápr. 26. 10:10
Elvesztem a fizetés útvesztőjében, most nincs számítógépem, telefonon hótthüle vagyok 😬
5. globus (válaszként erre: 4. - Bársonytappancs)
ápr. 26. 09:55
Nem tudtam, hogy ilyenjük van, a sókról hallottam csak. Köszönöm!
4. Bársonytappancs (válaszként erre: 3. - Globus)
ápr. 26. 09:31
Ezt nézted már: Schüssler Fényvédő krém arcra SPF30? Most a schusslerkozmetikumok.hu oldalon április 29-ig szülinapi kedvezmény (harminc százalék) van rá kuponkóddal (amit szintén megtalálsz az oldalon). Ha esetleg :)
ápr. 26. 07:16

Bocsm hogy beleronditok a fórumodba, de mégiscsak ilyen téma.

Csak arcra szeretnék könnyű fényvédőt, ami nem a zsíros napozó, hanem vállalható hétköznapi flangálás közben.

Tudomm vannak nappali hidratálók kevés SPF tartalommal, de nem ezekre gondolok. A drogéria eladója tanácstalan volt, na még egy bolond vevő...micsoda igények.

ápr. 26. 06:56
Mióta vannak unokáim csakis gyerekeknek való 50, 50+ faktorosat veszem. Mindannyiunknak megfelel. Azt gondolom ami a gyerekek érzékeny, puha bőrének megfelel, az nekünk is. És tényleg jó, nem szoktunk leégni.
ápr. 25. 18:25

Sziasztok! Kinek melyik napozó vált be ami hatásos és tényleg védi a bőrt és összetevői vannak? Azt olvastam hogy a kémiai fényvédők, amik szinte minden termékben vannak károsak a bőrre.

Már rengeteget néztem a neten és a krémmánián is olvastam véleményeket de még mindig nem sikerült megtalálni a megfelelőt.

Eddig az anatur naptejét használtuk ami bio volt de megszűnt. Aztán próbáltuk a vichy-t is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook