Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Én is utánanéztem a neten, mielőtt meghírdettem volna.15-20 ezerért árulják,legtöbbször dvd nélkül. Én a topshopból rendeltem,szállítással együtt majdnem 23 ezer volt.És csak néhányszor tudtam kipróbálni, mert a gyerektől nem tudom használni,ha pedig alszik, félek, hogy felébreszti a nyikorgás.
Kösz a "jó tanácsot".
hello!
az általad eladásra kínált terméket, 13 ezerért árusítják, szlával a LEHEL TÉRI gyógyászati segédeszközök boltjában....sztem a neten sokan utána néznektsak jó tanács..
Üdv
Rézi
Sziasztok!
Szeretném eladni eredeti Leg Magic-emet dvd-vel együtt.Alig használtam néhányszor,sajnos nincs rá időm,pedig elég hatásosnak tűnik.16000-ért adnám...
Uhhh! Mai LM letudva!:D
A kilók is elkezdhetnék a mozgást...:S
Nem szabad elkapkodni! Fokozatosan csináld ha nem vagy hozzászokva! Egyébként meg kutyaharapás szőrével! Ha izomlázad van akkor a legjobb ha egy PICIT rátornázol!
Csak okosan!
Sziasztok!
Csak most tévedtem ide, de csodálom azokat és minden tiszteletem annak, aki ezt a tornát végig tudja csinálni. Én még egyszer sem bírtam :(
Már másfél éve van Leg Magicem, de max 1 percet bírok ki rajta. Most "ő" a szobainasom és virágtartóként is funkcionál, de a soraitokat olvasva, lehet elő fogom venni újra. Kíváncsi vagyok, mennyire bírom.
Heti 1 (max.2) nap pihenőt szoktam tartani. De én emellett hullahoppozom és péntekenként fitness kick-boxra járok.
A futás tényleg jó, én is tervezem, persze nem helyben, inkább a közeli kiserdőbe futnék....csak pokoli nehéz elkezdeni..:-S
Jah, és még utána futottam helyben 10 percet, szal jól leizzadtam a 25 perc végére... (A tesitanárom szerint a helybenfutás is nagyon sokat ér.) Remélem, lesz hatása a dolognak.
Ti am minden nap csináljátok a LM-t, ugye?
Azért én is elfáradok ám..még most is. :-)
Tegnap tunya voltam, de ma már túl vagyok az edzésen.
Ne aggódj! Mindenkinek időbe tellett mire belejött! Pár hét és már te is elengedett kézzel csúszkálsz!
Kitartást!
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.