Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Lazacos farfalle recept

Lazacos farfalle recept

A Lazacos farfalle hozzávalói:
180 g farfalle tészta,
20 g vaj,
1 kis hagyma,
100 g füstölt lazac,
2 evőkanál olívaolaj,
1 evőkanál citromlé,
2 evőkanál konyak,
1,5 dl tejszín,
só, frissen őrölt bors.


A Lazacos farfalle elkészítési módja:
A tésztát főzzük meg, csepegtessük le, tegyük egy edénybe és keverjük össze 10 g vajjal. A hagymát vagdaljuk nagyon apróra. A lazacot vágjuk vékony csíkokra. Forrósítsuk fel az olívaolajat és a maradék vajat, pároljuk benne kb. 5 percig a hagymát és a lazac felét. Keverjük hozzá a citromlevet és a konyakot. A maradék lazacot keverjük össze tejszínnel, és forrósítsuk fel egy másik edényben. Keverjük össze a tésztát a kétféle lazac-szósszal, fűszerezzük sóval, borssal.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A lazacos farfalle elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook