Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Láttál már kövér kirakati bábut? fórum

Láttál már kövér kirakati bábut? (beszélgetés)

15. Érdekes73 (válaszként erre: 11. - Kentaurcica)
nov. 4. 09:42
A ruhák jobban mutatnak az álombeli XS-nél is vékonyabb Barbie babákon.
14. simple
nov. 3. 21:23
Igen, a Nike-ban vannak ilyen babák. Nagyon durva látvány.
nov. 3. 15:16
nem
12. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
nov. 3. 10:39
Igen, kb. 10-15 éve. Az Ázsia centerben.
nov. 3. 10:17

Nem hallottam erről a Nike botrányról.

De hétvégén a boltokat járva elkezdtem figyelni, milyen bábuk vannak és néhány betegesen-kórosan nem emberszerű.

10. globus
nov. 3. 10:14
Nem igazán. Vannak molett boltok, de ott is vékony/normál babákra adják rá a termékeket bemutatni.
9. michelle.r (válaszként erre: 2. - Kacsahercegno)
nov. 3. 09:45

Igen. Szép kis kórrajz az emberiségről, hogy micsoda kommentek voltak a NIKE hirdetések alatt. A modell is, a NIKE is kapott minden gusztustalanságot.

Igen, és az Intimissimi kirakatban is vannak bőven 40-es feletti bábuk.

nov. 3. 09:23
Még nem.
7. kentaurcica (válaszként erre: 3. - Eunuch)
nov. 3. 09:18
Ja én is.
6. xochipilly (válaszként erre: 4. - Imisz)
nov. 3. 09:03
A leggyakoribb válasz (jellemzően "férfiaktól") a plus size kirakatbábukat és sportruházatot népszerűsítő posztokra : "az a sportruházat egyszer sem fogja az edzőtermet belülről látni" :/ Ennyire betegek az emberek.
nov. 3. 08:42
nem láttam még, de igazán lehetne
4. Imisz (válaszként erre: 2. - Kacsahercegno)
nov. 3. 08:20

Nem értem az embereket. Túlsúlyosan nem lehet sportolni? Esetleg pont azért sportol mert túlsúlyos, és szeretne megszabadulni a fölös kilóktól? Ez nem jut eszébe az embereknek? A sport mindenkinek csak előnyére válik testalkattól függetlenül.

(Bocs, tudom nem te véleményed és nem is a posztoló kérdésére válasz)

nov. 3. 07:37
Én csak ilyen 15BMI-seket látok.
2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
nov. 3. 06:57
A Nike-nak egész biztos van rendes plus size kirakati bábuja, mert arról olvastam a neten, hogy mennyire felkavart embereket, hogy túlsúlyosak is sportolnak, és esetleg szeretnék egy csinosabb szettben tenni, hallatlan :D Emlékeim szerint a sloggi kirakatában is mintha lennének teltebbek, bár nem kifejezetten kövérek.
nov. 3. 06:37
Létezik olyan?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook