Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Lassan - gyengéden, vagy vadul - hevesen? fórum

Lassan - gyengéden, vagy vadul - hevesen? (beszélgetés)

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Joezai)
tegnapelőtt 17:39

Köszönöm a hozzászólásod!

Igen, exemet is orállal vittem el mindig (csak ő elvérta volna máshogy is, ami a méret miatt nem ment). Meg kell találni a megfelelő partnert, csak hosszú az út odáig :D

20. joezai
tegnapelőtt 10:39

Kicsit a farokméret felé terelődött a téma, ezért írom, hogy én például annyira imádom nyalni a páromat, hogy sokszor könyörögnie kell, hogy rakjam már be. Persze ugyanannyira imádok benne lenni is, de a fentiekből kifolyólag sokszor van, hogy nyalással élvez.

Na most, mivel nem csak az aktus létezik, talán jó eséllyel találsz egy olyan nőt, aki szintén élvezni fogja, ahogyan bánsz vele, ahogy kényezteted, és ha nagy százalékban el tud menni a nyelvedtől is, akkor az mindkettőtöket fel fog tölteni annyira, hogy ne legyen élvezeti érték-megvonó hatása a méretednek.

Persze simán lehet, hogy találsz olyan nőt, akinek eleve a fizikai adottságai is jobban passzolnak hozzád.

Szintén saját példa, számomra nem ideális a szűk punci, és nem azért mert annyira hatalmas lennék (talán csak valamivel nagyobb az átlagosnál), hanem mert nekem meg ez társult össze a "nemkívánssal", ha nem tudom könnyen beengedni. Ahogy engem nem zavar, ha nincs szorítás, tuti vannak olyan nők, akik meg nem szeretik, ha feszítik belül.

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Srcrss)
júl. 8. 17:18

Köszönöm bíztatást!

Csak legyen bátorságom ;)

18. srcrss (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 7. 20:37
Felejtsd el a célzásokat! Szerezz új barátnőt, új élményeket, ne a múltban élj.
júl. 6. 20:17
Igazad van, köszönöm! De azért előtte is kaptam célzásokat.
16. Ágio8405 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 15:29
Na ez a gond. Teljesen tönkre vágott téged a hülye pcsa és nem hiszed el, hogy 10 csajbol 9-et messze nem érdekel ennyire a méret.
júl. 6. 13:36
Azért abban igaza volt, hogy elég "serdülőkori" maradt a méretem.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Ágio8405)
júl. 6. 11:38
Nem ő volt az első, de ő az utolsó.
13. Ágio8405 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 11:37
Az exed egy érzékeltem tuskó volt vagy direkt meg akart bántani. Gy hülye kis megjegyzes amit hosszú hosszú idő oda nem tudsz feldolgozni és nem tudsz tovább lépni. Egyáltalán volt azóta próbálkozásod más lánnyal? Ő volt az első akivel szexeltél?
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Ágio8405)
júl. 6. 11:05
Exem elmondása szerint mindig beérte átlagossal. Volt nagyobbal is /nem mondta, hogy rossz volt/ de elég az átlagos is. A méret-probléma az enyémmel kezdődött :/
11. Ágio8405 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 10:51
A méter továbbra is főleg téged érdekel, a legtöbb nőt nem. Múltkor hallottam egy interjút Kaira Lorddal. Még ő is azt mondta hogy ez a méret dolog csak a férfiakat érdekli, a nőknél messze nem ez a legfontosabb.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Andilaci)
júl. 6. 10:49
Mérettől függetlenül? Vagy kicsivel van, amelyik kerülendő?
júl. 6. 10:41
Mikor hogy😉
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Tai)
júl. 6. 10:10
Akkor maradok kicsi, de játékos :)
júl. 5. 06:57
ne válogass
6. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 5. 06:52
Privátban már megírtam neked, hogy a méret problémát hogyan lehet kompenzálni. A gyengéd és játékos szex jobban bejön egy nőnek!
5. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 4. - Fenevigye)
júl. 4. 21:49
Az egyiket naponta kétszer, a másikat hetente kétszer csinálja egy átlagember
4. fenevigye (válaszként erre: 3. - Hansika)
júl. 4. 21:36
Hááááát, a szex, meg a fogmosás, az két különböző dolog.
júl. 4. 21:30

Lassan - gyengéden, vagy vadul - hevesen?

én azt hittem, hogy Fi. itt a fogmosásra gondol...

2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 20:16
Lassan és gyengéden. Nagyon ritkán szükség lehet vadul befejezni.
júl. 4. 20:11
Melyik a jobb szex?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook