Lassan - gyengéden, vagy vadul - hevesen? (beszélgetés)
Köszönöm a hozzászólásod!
Igen, exemet is orállal vittem el mindig (csak ő elvérta volna máshogy is, ami a méret miatt nem ment). Meg kell találni a megfelelő partnert, csak hosszú az út odáig :D
Kicsit a farokméret felé terelődött a téma, ezért írom, hogy én például annyira imádom nyalni a páromat, hogy sokszor könyörögnie kell, hogy rakjam már be. Persze ugyanannyira imádok benne lenni is, de a fentiekből kifolyólag sokszor van, hogy nyalással élvez.
Na most, mivel nem csak az aktus létezik, talán jó eséllyel találsz egy olyan nőt, aki szintén élvezni fogja, ahogyan bánsz vele, ahogy kényezteted, és ha nagy százalékban el tud menni a nyelvedtől is, akkor az mindkettőtöket fel fog tölteni annyira, hogy ne legyen élvezeti érték-megvonó hatása a méretednek.
Persze simán lehet, hogy találsz olyan nőt, akinek eleve a fizikai adottságai is jobban passzolnak hozzád.
Szintén saját példa, számomra nem ideális a szűk punci, és nem azért mert annyira hatalmas lennék (talán csak valamivel nagyobb az átlagosnál), hanem mert nekem meg ez társult össze a "nemkívánssal", ha nem tudom könnyen beengedni. Ahogy engem nem zavar, ha nincs szorítás, tuti vannak olyan nők, akik meg nem szeretik, ha feszítik belül.
Köszönöm bíztatást!
Csak legyen bátorságom ;)
Lassan - gyengéden, vagy vadul - hevesen?
én azt hittem, hogy Fi. itt a fogmosásra gondol...
További ajánlott fórumok:
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- -5 kg a cél, szépen lassan, jojo nélkül - csatlakozol?
- Szereted ha lassan és érzékien a nyakadba csókolnak?
- Bármi történik, elkezd hevesen verni a szívem. Miért?
- Miért nem csókolt gyengéden vissza?