Lassan 4 éve meghalt a férjem, de közös fotóink azóta is... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
12. Highlander73
ápr. 11. 11:24
Az én férjem tavaly októberben hunyt el,de én sem fogom levenni a közös képeket,a profilkép is marad,amin ketten vagyunk.
Nekem Ő volt életem szerelme és az is marad.❤️🖤
Engem sem érdekel mások véleménye.
Mindig a felesége maradok! A jegygyűrűt is hordom és hordani fogom.
11. Csillagszem38
ápr. 11. 07:25
Kozvetlen kolleganom ferje is negy eve halt meg, a gyurut meg mindig hordja.... Nagyon sajnalom szegenyt
10. globus (válaszként erre: 9. - Alnisa)
ápr. 9. 13:06
No igen. Olvasunk itt olyan párkapcsolati történeteket, amitől égnek áll a hajunk, miközben FI nem tud dönteni.
Kívülállóként fele is elég lenne.
Jó régen volt itt egy nő, akit elkalapált a férje, és szerinte ez belefér, ha rászolgált...
9. Alnisa (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ápr. 9. 12:50
Mondjuk ez azért van ám, mivel nincsenek benne érzelmileg és tiszta fejjel olyat is látnak, mit te nem.
Így azért van valóság alapja az ilyen megjegyzéseknek.
8. Alnisa
ápr. 9. 12:50
Ha nem akarsz kapcsolatot mással, miért kellen levenned? Ezek a közös emlékeitek.
7. Panna.33 (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ápr. 8. 16:28
Az az ijesztőbb, mikor percre pontosan megmondják, hol baltáztam el az életem.😀🫣
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Panna.33)
ápr. 8. 14:55
Ugye? Akik nincsenek benne az életedben, reflexből megmondják neked a tutit.
5. Panna.33
ápr. 8. 14:47
Imádom, amikor megmondják mások, hogy hogyan kell érezni, mit kell csinálni.
ápr. 8. 13:04
Senki kedvéért ne vedd őket le! Tedd azt, ami neked jólesik. Ez nem az ő életük, hát, ne is avatkozzanak bele!
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 13:02
Ha kell a kis lelkednek hogy láss közös fotót a férjeddel, semmi képp ne vedd le! Az legyen, ami neked jó!
2. 5bastya
ápr. 8. 12:36
Jól döntöttél. Én is fent hagytam annó csak törölték a fiókom ma se tudom miért
ápr. 8. 12:36
További ajánlott fórumok:
- Anyósom meghalt, apósomnak van új kapcsolata, a férjem meg nem akar "családosdit" játszani. Megoldás?
- Lassan válóok lesz a férjem azon mániája, hogy a konyhai...
- Meghalt az elvált férjem édesapja. Illik nekem elmenni a temetésére?
- Tegnap meghalt autóbalesetben a férjem egyik munkatársa.Képtelen vagyok elhinni.Miért visel meg ennyire?
- Segítsetek! Meghalt a férjem nagymamája, tudja valaki a temetkezési árakat Budapesten?
- 5 éves kislányommal mostantól kettesben karácsonyozunk, mert meghalt a férjem. Hogyan lehet számára az ünnep boldog és meghitt így is?