Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Lassan 4 éve meghalt a férjem, de közös fotóink azóta is... fórum

Lassan 4 éve meghalt a férjem, de közös fotóink azóta is... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

ápr. 11. 11:24

Az én férjem tavaly októberben hunyt el,de én sem fogom levenni a közös képeket,a profilkép is marad,amin ketten vagyunk.

Nekem Ő volt életem szerelme és az is marad.❤️🖤

Engem sem érdekel mások véleménye.

Mindig a felesége maradok! A jegygyűrűt is hordom és hordani fogom.

ápr. 11. 07:25
Kozvetlen kolleganom ferje is negy eve halt meg, a gyurut meg mindig hordja.... Nagyon sajnalom szegenyt
10. globus (válaszként erre: 9. - Alnisa)
ápr. 9. 13:06

No igen. Olvasunk itt olyan párkapcsolati történeteket, amitől égnek áll a hajunk, miközben FI nem tud dönteni.

Kívülállóként fele is elég lenne.

Jó régen volt itt egy nő, akit elkalapált a férje, és szerinte ez belefér, ha rászolgált...

9. Alnisa (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ápr. 9. 12:50

Mondjuk ez azért van ám, mivel nincsenek benne érzelmileg és tiszta fejjel olyat is látnak, mit te nem.

Így azért van valóság alapja az ilyen megjegyzéseknek.

ápr. 9. 12:50
Ha nem akarsz kapcsolatot mással, miért kellen levenned? Ezek a közös emlékeitek.
7. Panna.33 (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ápr. 8. 16:28
Az az ijesztőbb, mikor percre pontosan megmondják, hol baltáztam el az életem.😀🫣
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Panna.33)
ápr. 8. 14:55
Ugye? Akik nincsenek benne az életedben, reflexből megmondják neked a tutit.
ápr. 8. 14:47
Imádom, amikor megmondják mások, hogy hogyan kell érezni, mit kell csinálni.
ápr. 8. 13:04
Senki kedvéért ne vedd őket le! Tedd azt, ami neked jólesik. Ez nem az ő életük, hát, ne is avatkozzanak bele!
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 13:02
Ha kell a kis lelkednek hogy láss közös fotót a férjeddel, semmi képp ne vedd le! Az legyen, ami neked jó!
ápr. 8. 12:36
Jól döntöttél. Én is fent hagytam annó csak törölték a fiókom ma se tudom miért

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook