Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Lakihegyi lakópark fórum

Lakihegyi lakópark (beszélgetős fórum)


1 2
2018. jan. 25. 17:14

Sziasztok!

Mi most kinéztünk egy lakást, azt hiszem az 1. vagy 2. ütemben épült, és eléggé penészedik. Az előző lakó nem sokat törődött vele, eléggé elhanyagolta.

Gyakoribb szellőztetéssel, páramentesítővel vajon orvosolható a dolog, vagy lehet hogy rosszul építették meg és úgyis penészedni fog? Azt hallottam ezekben az ütemekben nem raktak szigetelést még a házakra.

2015. ápr. 3. 13:22

Ez nem igaz, 2005óta élek ott, ha ez lenne, már költöztem volna.Max 1-2szer fordul elő csatornaszag.

Régebben rosszabb volt, de a helyzetet orvosolták.

43. xyxy90
2015. jan. 20. 14:54
Sziasztok! Mi is most veszünk itt lakast, de egy ismerosom megijesztett. Szerinte nyàron olyan bűz van, hogy alig lehet teregetni is! Segítsetek itt lakók, mennyire igaz eg?
42. hanna_25 (válaszként erre: 41. - Keletkincse29)
2009. szept. 9. 10:59

Szia,

Egy kissé még el vagyok havazva a sok pakolástól és még az internetet sem kötötték be, csak mobil van. :) igazad volt, már most nagyon szeretünk itt lakni. :) :)

41. keletkincse29 (válaszként erre: 40. - Hanna_25)
2009. aug. 29. 12:49

Helló,


ez nagyon jó hír. :) Sok szeretettel várunk Titeket új lakók, addig is sok sikert és kitartást a pakoláshoz! :):)

2009. aug. 28. 12:50

Szia Kelet!


A hétvégén már dobozolunk és kedden költözünk az új lakásba! :) Már elkezdtem a pakolást (nagyon mehetnékem van), hát nem lesz kis munka :(:(

39. Noj84
2009. aug. 23. 18:35
A lakóparki cukrászdából ne vegyetek süteményt, most vittük vissza, mert penészes volt.
38. hanna_25 (válaszként erre: 37. - Keletkincse29)
2009. aug. 18. 09:57
Valóban gyorsan haladtunk, de ez mind az ügyintézésen múlt. Ha nem lett volna ilyen jó ügyintézőnk az értékesítési irodában, akkor szerintem még a felénél se tartanánk. Úgyhogy profi a csapat! :)
37. keletkincse29 (válaszként erre: 36. - Hanna_25)
2009. aug. 14. 14:14

Szia Hanna,

Ez nagyon jó hír! :) Jó gyorsan haladtattok, vagy csak nekem tűnt annak?! :) Szólj , ha a költözésnél kell segíteni! Bendi jól van, köszi, voltunk mindenfelé „nyaralgatni” és nagyon élvezte, a héten egy kicsit nehezebb vele, mert kiszámíthatatlan az idő és nem mertem elindulni kirándulni, de a hétvégére már szép időt mondtak úgyhogy épp azt tervezem, hogy merre vegyük az irányt. :) Ti jöttök még a lakóparkba, vagy már csak a költözéskor?

36. hanna_25 (válaszként erre: 35. - Keletkincse29)
2009. aug. 13. 16:23

Szia Kelet! :)


végső folyamatában van a lakásvásárlásunk, ha minden igaz, akkor szeptember első felében már mi is ott lakunk!! mit szólsz? :):) Bendi hogy van?


Üdv, Hanna

35. keletkincse29 (válaszként erre: 34. - Noj84)
2009. aug. 10. 13:54

Szia Noj84!


Ezt örömmel hallom?:):):) Mi 2007 óta lakunk itt és nagyon szeretjük, rengeteg pozitív élmény köt már minket a lakóparkhoz. :):)

34. Noj84 (válaszként erre: 33. - Keletkincse29)
2009. aug. 7. 08:58
köszi szépen! :) kb. eltelt egy hónap, úgyhogy azt hiszem, már kijelenthetem én is, hogy szeretek itt lakni :)))
33. keletkincse29 (válaszként erre: 28. - Noj84)
2009. aug. 6. 17:37

Sziasztok,


rég jártam fent a fórumon, de nagy örömmel látom, hogy csatlakozott hozzánk egy új lakó! :):):) Üdvözöllek én is a Lakóparkban!

32. Noj84 (válaszként erre: 31. - Hoshi)
2009. júl. 28. 10:01
igenigen! teljesen jó szerintem így. köszi!
31. Hoshi (válaszként erre: 30. - Noj84)
2009. júl. 27. 13:04

Hello

A sárga buszok közül mindegyik megáll. A 38-as kékre Lakihegyen át tudsz szállni, vagy a 138-as és a 38-ra az AUCHANnál.

Remélem segítettem.

30. Noj84 (válaszként erre: 29. - Hoshi)
2009. júl. 27. 12:34

hello!


itt a sárgabuszok közül csak azok állnak meg, ami a táblán ki van írva, vagy ami esetleg elhalad erre, azok is vannak olyan jófejek, hogy megállnak, ha ember van ? meg a kéknek hol van a megállója? azzal még nem találkoztam. én még csak 2 hete lakom itt, de nem igazán mozdultam ki. autózunk legtöbbször, de jó tudni az ilyesmit.

29. Hoshi
2009. júl. 24. 22:50

Sziasztok

Én tavaly óta lakom itt a lakóparkban és egyáltalán nem bántam meg, hogy itt vettem lakást. A stresszes munkám után igazán jól esik hazajönni, mert itt csend és nyugalom van. Amúgy mindennap busszal járok dolgozni. Kivülről fújom a menetrendet és egyáltalán nem esik nehezemre a menetrendhez igazodi. (na jó kényelmesebb lenne kocsival járni, de ahhoz még kellene egy jogsi is.) Csepel fele járok. Aminek az utóbbi időben igazán örültem az új buszmegálló a lakópartknál. Így kevesebbet kell galogolnom :)

A lakások szerintem nagyon jó minőségűek. Ami számomra mindenképpen pozitívum volt, hogy szinte mindent a saját izlésemre formálhattam. Ez életem első lakása és olyan lett, amilyet mindig is szerettem volna. A lakások nagyon világosak így a virágaim is szépen fejlődnek. :))) Lassan nagyobb lakás kell mert nem férnek már be :))))

Két negatívumot tapasztaltam. Egyrészt a lakás ablaka a kocsibeállókra néz és van egy-két autó, ami hangosabban indul más autoknál (nem tudom, hogy miért) és van olyan aki itt járatja az ablakok alatt a kocsit (amíg elszív egy cigit vagy míg bemelekszik az auto vagy nem is tudom miért). Nem kellemes erre ébredni hajnalba. A másik hogy sajnos az alattam lévő lakó cigizik (természetesen a teraszon) és ilyenkor nyáron nyitott ablak mellett néha bagófüstre ébredek. Biztos én nem vagyok toleráns, de mivel nem dohányzom ezért egyáltalán nem bírom elviselni a cigifüstöt.

És még így is azt mondom, hogy a pozitívumok feledtetik velem a két bosszúságot, na meg ha a két bosszúság nem lenne még a végén tökéletes lenne :))))

28. Noj84
2009. júl. 9. 15:07

Sziasztok!


Hétvégén költözünk a lakihegyi lakóparkba.

Jó gyerekorvost tudtok ajánlani? Ezt a Lakos Piroskát ne mondjátok, mert ő nem vállal már el, a másik Lengyel utcai doktornő meg szabadságon van, csak nekem gyorsan kéne valaki kerítenem, mert 2-3 héten belül be kellene adatnom a babámnak egy védőoltás második felét. És itt már nem fogom tudni ezt megtenni, költözés előtt.

Az sem lenne hátrány, ha közel lenne a lakóparkhoz :) ELőre is köszi a válaszokat!

27. keletkincse29 (válaszként erre: 25. - Ami_mami)
2009. jún. 19. 13:18

Szia mami!

a családommal a Lakihegyi Lakóparkban lakom. Nagyon szeretünk itt lakni, egyrészt mert hihetetlenül nagy a nyugalom, másrészt pedig igaz, hogy lakásban lakunk, de, mégis tele van játszótérrel a lakópark, így mindig le tudunk menni a fiammal játszani. Érdemes kijönnöd körbe nézni, még akár úgyis, hogy nem mész be az irodába, hanem csak körbe járod a lakóparkot. Látni fogod, hogy mennyire gyerekbarát a környezet és, hogy milyen csendes, nyugodt környék. Nekünk az volt a fő cél, hogy Pest mellett legyünk, de ne a városban és a zsúfolt kertvárosi kerületekbe. Ami pedig a lakás minőségét illetti, kifogástalan. Nem volt még problémánk vele. :) :) A lakóközösség a mi épületünkben nagyon jó. Sok a GYES-en lévő anyuka, akikkel a jó időben lent ülünk a játszótéren és mondanom se kell, hogy milyen jól eljátszanak a gyerekek. :):)

Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok. :)


keletkincse

26. hanna_25 (válaszként erre: 25. - Ami_mami)
2009. jún. 16. 09:20

Szia,


Én csak most készülök lakást venni a Lakóparkban, de nekem nagyon jó minőségű lakóparknak tűnik. :) de vannak itt a fórumon őshonos Lakóparkosok, úgyhogy ők tudnak bővebb információval szolgálni. Én is Tőlük kaptam jó kis infokat, bár én hitellel fogok lakást venni, ami egy kicsit macerásabb. Viszont, ha neked nem kell hitel, akkor szerintem érdemes kimenned személyesen is megnézed pár lakást. Abból már amúgy is fogod látni, hogy milyen minőségűek.

Hanna

2009. jún. 11. 16:10

sziasztok

most találtam rá erre a fórumra és örülök is neki, mert éppen lakáskeresésben vagyunk. pénzügyekben szerencsések vagyunk mert hitelre nem lesz szükségünk az örökségünk miatt, viszont szeretném okosan befektetni a pénzt. mindenképpen valami kertvárosi helyen szeretnék lakást venni, ahol elég értékállóak is a lakások. ti ottlakók, hogy érzitek? tényleg olyan jó minőségűek a beépített anyagok, mint ahogy a honlapon olvasom? én sok rosszat hallottam már az újépítésű lakóparkokról.

köszi

ami

24. hanna_25 (válaszként erre: 23. - Keletkincse29)
2009. jún. 11. 15:48
Semmi gond, ne viccelj a gyerek a legfontosabb. :) Remélem, hogy már teljesen jól van?! Örülök, hogy ilyen jó volt a hétvégéteket. Hogy, hogy állunk?! Hát haladunk, már a bankban vannak a papírjaink elbírálásra, elvileg egy héten belül megkapjuk a választ. :) Utána már sinen leszününk. Csak olyan lassan telnek a napok. :( :(
23. keletkincse29 (válaszként erre: 22. - Hanna_25)
2009. jún. 4. 17:33

Szia Hanna!


Bocsi, hogy eltűntem, de Bendi lebetegedett. :( Semmi komoly, szerencsére csak megfázott. Volt pár nyűgösebb napunk, de már javulgatunk. :) A hétvégénk szuper volt, lent voltunk a párom szüleinél Marcaliban. Votunk Kehidán fürdőzni, meg borzgattunk Badacsonyban. :) Szerencsére végig jó idő volt.

Örülök, hogy ilyen pozitív a véleményed a Lakóparkról. :):) Tóth Rékát én nem ismerem személyesen,de a szomszédunknak ő volt az értékesítője és maximálisan meg volt vele elégedve.

És hogy haladnak a folyamatok, látod már a végét?:):)

2009. máj. 28. 15:23

Szia Keletkincse!

Voltunk a nyílt napon, és nagyon tetszett. :) Először a lakóparkot jártuk körül, kívül, belül, bementünk több mintalakásba, meg szétnéztünk a lakóparkban. Beszéltünk egy értékesítővel, Tóth Rékával, ő nagyon szimpatikus volt, ismeri valamelyikkőtök? hitelben segített, megbeszéltük milyen ütemben tudunk fizetni… és kimentünk abba a lakásba, ami konkrétan érdekel minket (mondanom se kell, hogy rögtön beleszerettem :)), volt kint lakberendező, az segített elképzelni, hogy nézne ki bútorral :), már csak pénz kellene hozzá… már folyamatban vannak az ügyek. remélem ,hamarosan szomszédként találkozhatunk! :) nektek, hogy telt a hétvége?

21. keletkincse29 (válaszként erre: 20. - Hanna_25)
2009. máj. 27. 17:40

Szia Hanna,


na, milyen volt a Nyílt Nap? Hogy tetszett? Mesélj el minden… :) :)

20. hanna_25 (válaszként erre: 19. - Keletkincse29)
2009. máj. 19. 13:35
Remélem nekünk is hasznunkra válik, úgyhogy mindenképp kimegyünk. :) Aztán majd elválik, hogy mi lesz a lakásvásárlásunkkal. sajnálom, hogy nem lesztek otthon szombaton, jó lett volna találkozni, de ami késik, nem múlik. :) :)
19. keletkincse29 (válaszként erre: 18. - Hanna_25)
2009. máj. 15. 15:24
Szívesen.:) Mi 2007 tavaszán voltunk kint itt a lakóparkban nyílt napon, és utána vettük a lakást. nagyon jó program volt, sok mindent megtudtunk, amit a hirdetésből nem. szerintem nektek is hasznos lesz. Mi egy 60nm-es lakásban lakunk, második emeleten. Ekkora lakás gyerek mellett kell. :) Nem figyeltem fel,hogy most nyílt nap lesz, mert azon a hétvégén pont elutazunk. Szóval csak akkor tudunk találkozni, ha már itt laktok. :):)
18. hanna_25 (válaszként erre: 17. - Keletkincse29)
2009. máj. 11. 14:20

Köszi, a hasznos információkat. :) Egy 60nm-es lakást néztünk ki földszinti. Nagyon tetszik nekünk. már felvettem a kapcsolatot velük, és meghívtak a Nyílt Napjukra, máj. 23-án… Azt mondták ott majd mindenről tájékoztatnak, meg hogy olyan tanácsadások is lesznek amilyenek amúgy nincsenek, bár persze engem leginkább az érdekel, hogy milyen a lakópark testközelből. Ha már van ilyen lehetőség, ráadásul pont most :), akkor nem hagyom ki, mert biztos nagyon hasznos lesz. Lehet hogy találkozunk is.:)

Ti hány nm-esben laktok?

17. keletkincse29 (válaszként erre: 16. - Hanna_25)
2009. máj. 6. 10:55

Kedves Hanna!


Mi a Lakihegyi Lakóparkban vettünk lakást. A lakás kiválasztás előtt már utána érdeklődtünk a hiteleknek a bankunknál is és a lakóparkosok hiteltanácsait is meghallgattuk. Ezután kiválasztottuk a lakást és kb 3 hét alatt elbírálták a hiteligényünket. Nekünk a lakópark dolgozói intézték a hitelügyintézést, így a pozitív elbírálás után már költözhetünk is a lakásba. :)

Sok sikert és kitartást a lakásvásárláshoz, megéri! :) Egyébként mekkora lakást néztettek ki?

2009. ápr. 27. 15:46

Sziasztok


Lakást szeretnénk venni a párommal, és a szocpolt is igénybe akarjuk venni. Mivel hamarosan eltörlik, így eléggé sürgős a vásárlás. Már régóta szemezünk a Lakihegyi Lakóparkkal, és nagy örömmel találtam rá erre a fórumra. Sok hasznos dolgot tudtam meg tőletek. :)

Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy náluk hogy mennek a lakásvásárlás folyamatai?

Előre is köszi!

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook