Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Lakásriasztó fórum

Lakásriasztó (beszélgetős fórum)


2010. szept. 15. 13:56
Sziasztok! Megbízható szerelőt keresek Szolnokon, aki végre megjavítja a lakásriasztómat. Már 2. hete hitegetnek, akik telepítették, hogy kijönnek, de semmi.... Már nagyon kellemetlen, mi sem tudunk pihenni, a szomszédokat is zavarja.Megköszönném, ha valaki tudna egy megbízhatót ajánlani, aki csütörtökön vagy pénteken ráérne.
2010. szept. 8. 18:45

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. A CO mérőben én pont ma cseréltem elemet, nekem mázlim van vele, félévente elemcsere és kész. Nem riaszt ok nélkül, elégedett vagyok vele.

Kész a riasztó, nem akkumulátor problémája volt, de ne kérdezzétek, hogy mi:)

2010. szept. 8. 10:38
Nálunk a CO mérő csinálja ezt és nem lehet kikapcsolni. 7 Percenként csippant, de nagyon hangosat. Csak szerelő tudta megcsinálni, de persze rájuk várni kellett.
3. sz.erzsebet (válaszként erre: 1. - Baa8646580)
2010. szept. 7. 15:04

Szia!


Férjem ezzel foglalkozik, így tud segíteni. A "pittyegés" nem készenléti hang, hanem hibát jelez. Ha még nem tudtam megoldani és ha gondolod írjál privátban talán segíthetünk telefonon is.

2. mimmo33 (válaszként erre: 1. - Baa8646580)
2010. szept. 7. 14:25

Pedig ezt csak a szeríz fogja tudni megszüntetni.Anyukámnál is csinálta, kijöttek megszüntették.Ne kérdezd hogy mi volt a baj mert fogalmam sincs;)

De hogy az aksit borsos áron cseréli:O

Nálunk ez díjmentes...

2010. szept. 7. 14:13
Sziasztok! Újabban az őrületbe kerget a lakásriasztónk. Van egy bizonyos készenléti hangja, ami egy éles dupla "pittyenés" (nem tudom máshogy megfogalmazni), ezt ki lehet a kettőskereszt megnyomásával kapcsolni. Évekig nem volt probléma, de most képes az éjszaka kellős közepén visszakapcsolni. Ma 5-ször ébredtem erre, kapcsoltam ki. Nem akarom a szervízt hívni, kb. 2 hónapja cseréltek akkumulátort, elég borsos áron. Nincs arra lehetőség, hogy ezt a pittyegést valahogy lehalkítsam? Ha már be-bekapcsol, legalább ne süketüljek meg. Sajnos nem én szereltettem be, hanem az előző lakó, nincs semmilyen használati útmutatóm hozzá. A beltéri egységen DSC felirat szerepel, de még azt sem tudom, hogy ez márkanév-e. Ha valakinek volt már ilyen problémája, és sikerült megoldania, hálás lennék a segítségért.:) Köszönöm.

Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook