Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Labanc lepény recept

Labanc lepény recept

A Labanc lepény hozzávalói:
60 dkg burgonya
20 dkg sárgarépa
1 nagy fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
kb. 2 evőkanál liszt
só, bors
olaj


A Labanc lepény elkészítési módja:
A lereszelt zöldségeket összekeverem a szétzúzott fokhagymával, s annyi liszttel, hogy folyós masszát kapjak. Ízlés szerint fűszerezem. Olajozott tepsibe öntöm, s megsütöm.

Tejföllel, joghurttal kínálom.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A labanc lepény elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook