Kutyasétás sztori (beszélgetés)
Ennyi ökörséget, amit összeírtál, régen olvastam!
Te kb. annyit értesz a kutyákhoz, mint tyúk az ábc-hez! Minek szólsz bele olyanba, amiről fingod sincs?
Szerintem te még ott tartasz, hogy a szájkosarak kizárólag fémből készülnek. Láttál már bőrből készült szájkosarat??? A cevlart már meg sem említem, még azt hiszed kínaiúl beszélek. Annyira bírom, hogy hozzád hasonló marhák jártatják a szájukat, de fogalmuk sincs miről beszélnek.
egy kis idézet neked - hátha ezt még nem olvasták fel neked -:
"ne állj le idiótákkal vitatkozni,
mert lesüllyedsz a szintjükre
s ott a rutinjukkal legyőznek.."
Küldöm a plüsskutyát....
Nem tudok olvasni...anyukám hívom ide mindig.
Ha tökéletes társa volt, akkor jól megsiratja, és legközelebb nem fogja póráz nélkül sétáltatni a leendő méregzsákját...
Én sem értem mit vitatkozol, nekem nincsenek ilyen szándékaim!:)
Te miről beszélsz?? Tudsz egyáltalán olvasni? Igen az a véleményem, hogy vannak emberek, akiknek nem való kutya, és sok tragédiát el lehetne kerülni, ha néhány hozzá nem értő, izomagyú és egyéb igen jó ember nem venne kutyát.
Lehet, hogy a tacsi idióta volt, de az is lehet, hogy a gazdájának egyébként tökéletes társa volt.
De miért vitatkozom én veled...?
Igazad van, ha majd a gyereked megpofozza egy másik gyerek az oviban azt is öld meg, elvégre neveletlen.
Nem értek azokkal egyet, akik azt mondják, hogy neveléssel pld. a tacsit meg lehet arra tanítani, hogy ne támadjon más kutyákra. Ez hülyeség, van amelyiket meg lehet, és van amelyiket nem.
Sundance, miért vetted le róla a szájkosarat, ha a pórázt elengeded a csupa izom kutyád szerinted szájkosárral nem tudta volna megvédeni magát? Dehogynem. Azért vetted le róla, mert azt akartad, hogy megölje és ez undorító. Igen hibás volt a tacsigazdi mert elengedte, vagy elszakadt a póráz, akár fel is jelenthetted volna, vagy ki is fizettethetted volna vele az állatorvost. Némi hozzáértésem van a kutyákhoz és próbáltam elképzelni ahogy a vérszomjas tacsi tépi a kutyádat az meg áll mert szegényen póráz és szájkosár van? Ezt te se gondolod komolyan. Te miért nem tanítod meg a kutyádat, hogy ne öljön, egy normális kutya nem öli meg a másikat, beleveri a földbe, ráfekszik stb. Éppen ugy nem tudod ezt neki megtanítani, mint a tacsinak sem lehet, azt , hogy nagykutyára támadjon.
Ha híváncsi vagy , hogyan kell egy kutyának viselkednie egy másikkal szemben, olvasd el egy hozzászólásomat a babakocsira támadó kutyák fórumán.
Aki gratulál neked a hőstettedhez, az veled együtt plüsskutyát kéne , hogy tartson.
ha ez nekem szol, nem, nem harapott meg meg. De nem harapott meg meg "harcikutya sem". De egyszerüen genetikailag össze sem hasonlithato a ket fajta.
En nem USA-rol beszek, hanem pl Nemetorszagrol. nem tudom ott vagy mashol mi van, csak arrol beszelhetek amit itt tudok.
A bullterrier pl. kifejezetten családcentrikus kutya és én imádom őket:) Kis buta képűek:))
Sajnos tényleg rossz a harci kutyák sajtója...
Itt is rendeznek undorító kutyaviadalokat, ezek addig tartanak, amíg az egyik kutyus el nem pusztul. Aki képes ilyennek kitenni a kutyáját, szerintem nem normális, szadista elmebeteg.
Az Amstaffokról, Pit Bull-okról érdekes módon soha nem írják, hogy depressziós betegek gyógyítására használják, sem azt, hogy idősek otthonában alkalmazzák őket, hogy visszaadják az életkedvet idős és beteg embereknek. Csak véres kutyatámadásokról szokott írni a sajtó, mert az jó szaftos sztori... Pedig érdemes megismerni, mennyire meleg szívű, odaadó, értelmes lények ők valójában.
Harapott meg már téged tacskó?
Idézem:
" Állkapcsa erős, fogai ollósharapásúak. "
nem csoda, hogy a vizsla mellet/helyett vadászkutyusnak is használták
azért kell többet fizetni a harcikutyáért, mert gyakoriak a viadalok sajnos az USA-ban...
Rágcsált botot ő is, de már jó pár nappal ezelőtt! Nem tudom, hogy lehetett-e a bot az oka.
De köszi a tippet!!!
Szia, nálunk olyan volt h botot evett és az megsértett odabent dolgokat! Aztán "elmúlt" pár napon belül!
Szép estét
Az orvos is diétát javasolt és ő is mondta, hogy az erőlködéstől lehet. De nem értem, hogy a hasmenésnél mit erőlködik? A szorulásnál el hiszem, de hasmenésnél?? És minden alkalommal elpattan egy ér???
Azt valahol olvastam, hogy lehet a kullancs csípéstől ilyen tünet.