Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Külföldön élők, merrefele éltek és mik a tapasztalataitok? fórum

Külföldön élők, merrefele éltek és mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)

12. lolita2112 (válaszként erre: 11. - Fenevigye)
dec. 13. 22:49
nagyon egyetertek veled!megjegyzem en sem igy gondoltam del amerikat!nagyon szep,olcso,kedves emberek akik a kuldfoldieket nem akarjak lerabolni es az idojaras is szuper jo.
11. fenevigye (válaszként erre: 10. - Lolita2112)
dec. 13. 22:44

Nincs azzal semmi probléma. Gyerekkoromban hallottam a kifejezést, h Amerika csak egy van, valahogy kitörölhetetlenűl a fejemben maradt.

Szereintem éljen mindenki ott, ahol jól érzi magát, persze nem mindenkinek van meg a lehetősége rá.

10. lolita2112 (válaszként erre: 5. - Fenevigye)
dec. 13. 22:36
en imadtam del amerikaban elni!
9. fenevigye (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 13. 20:20
Nem szeretem a társasházat. Mégis megint azon gondolkodok, h veszek egy két hálószobásat, mert egyedűl nekem túl nagy a jelenlegi ház. Talán valami csendes helyen, legalább 20 km.-re a városoktól. Pár közeli barátomtól kaptam az ötletet.
8. fenevigye (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 13. 19:57
Ha itt élsz, akkor tisztában vagy a dolgokkal.
7. fenevigye (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 13. 19:46
Igen, végig. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Az első évben vettem egy társas lakást, azzal nem voltam megelégedve, mert zajos volt a környék, Túl sok ember közel egymáshoz. Pár évvel később, vettem egy 3+hálószobás házat, egy kis városban. City of Brookfield-ben, Wisconsin.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Fenevigye)
dec. 13. 17:29

Vegig ugyanabban az allamban eltel vagy tobb fele is? Szereted Amerikat?

En is itt elek amugy.

dec. 13. 12:02

Nagyon közel a Michigan tó parthoz élek, majdnem 54-éve.

Aki azt mondja h Amerika csak egy van, az megfeledkezik Dél Amerikáról....

A visszaköltözés még soha nem jutott eszembe, különböző okok miatt.

A kedves feleségem elhúnyt több mint 6-éve, amikor a sírhelyét vettem, megvettem a magamét is, együtt.

Talán a fentiekből érthető az, h én már csak ezt az életet ismerem.

dec. 13. 10:48
Én csak évi 8 hónapot élek Ausztriában, simán szeretnék teljesen kitelepülni. Várok,hogy a férjemnél mikor jön el az a pont, hogy ő is akarjon. Talán 1-1,5 év, mikor a fiatalabb gyerekem is kitelepül. Nagyobb már kint él 10 éve. Középső is jönne.
dec. 13. 10:20
Bár én nem élek kint, de a fiam a családjával igen, és eszük ágában sincs végleg hazajönni . ( Német o. )
dec. 13. 10:09

Ez nagyon szubjektív kérdés, mindenkinek más a tapasztalata és a helyzete, a preferenciái.

Néha én magam sem tudom, mert van mikor hazaköltöznék, de inkább az az érzésem, hogy nem. A szüleim Magyarországon laknak, a fiaim és az unokám itt, Németországban, közel hozzám, a Párom sem akar költözni, a lányom pedig Angliában lakik. Oda szívesen költöztem volna, de a Párom nem lakna ott.

dec. 13. 05:34
Terveztek e haza koltozni vagy egyaltalan nem? Mik a pozitivumok es a negativumok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook