Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kulcs a lelkekhez fórum

Kulcs a lelkekhez (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Kulcs a lelkekhez

8. macika7 (válaszként erre: 6. - Napsugár8)
jan. 7. 02:02
Szerintem olvasd el még egyszet a cikkeket! Mintha lenne benne róla szó!
7. Törpilla (válaszként erre: 6. - Napsugár8)
jan. 6. 14:01
Így már értem. Igen sajnos sokan nem beszélik meg és így válnak el mert ugye félre lépnek. Nem tudom, mert nálam ez nem jöhetne létre. Viszont igen sajnos manapság ez ami létezik amit le írt a cikk írója.
6. Napsugár8 (válaszként erre: 5. - Törpilla)
jan. 6. 11:42
Nem a cikk írójának a gondja. Sajnos annyira mindennapos eset a "házasságból ki kacsingató" félrelépés, és csak a megfelelő indokot, az önigazolást keresi a félrelépő fél... ezzel van a gond. De ez is az ő gondjuk. Személy szerint nem tudok semmi indokot elfogadni a félrelépésekhez, amíg a saját házastárssal nem tisztázzák, van-e még remény, lehetőség annak helyrehozására, látnak-e még esélyt a közös boldogsághoz... azzal van a gondom, hogy ezt a lépést kihagyják. De ez az én véleményem, attól másnak ez még lehet természetes.
5. Törpilla (válaszként erre: 4. - Napsugár8)
jan. 6. 11:34
Miért mivel van gond? Már ha gond van? Egy élethelyzet lett megírva két szemszögből vagy nem?
4. Napsugár8 (válaszként erre: 3. - Törpilla)
jan. 6. 11:28
Persze, önmagában a cikk, valóban jól van megírva, nincs azzal semmi gond.
jan. 6. 11:05
Tetszett a cikk. Igen elgondolkoztató.
jan. 6. 10:50

Ez így már érthetőbb. Érthetőbb? Inkább mondom, hogy szinte hétköznapi:

- Péternek, a férjnek a feleségre, a két gyermekre nincs ideje, mert állandóan dolgozik, feleségével, Gabival is csak telefonon keresztül tartják jószerivel a kapcsolatot. De arra van ideje, hogy Annával sétálgasson, fagyizzon és még a rengeteg munkája mellett belefért az idejébe 1-2 pásztoróra is.

- Anna, a férje által elhanyagolt feleség is inkább Péterrel találkozgat, őneki mondja el, mi mindent nem kap meg a férjétől, és csak azok után kezd el ismét csak odafigyelni saját külső kinézetérére (fodrász, öltözködés stb.) miután megismerkedik Péterrel. Pedig ha mindezt megteszi a férje figyelmének ismételt felkeltésére, ha nem várja meg, hogy belépjen az életébe egy 3.-ik...

Sajnos szinte hétköznapi történet, így összerakva is a két cikket.

Egyiket sem tudom felmenteni, mert addig, míg saját párjukkal nem tisztázzák a kapcsolatukat, azt hogy van-e, lesz-e még közös jövő, addig szerintem nincs helye egyik oldalon sem a harmadiknak.

jan. 6. 09:35
A Végleg bezárt kapuk című cikkben megismerhettük a történet egyik oldalát. Most lássuk a másik oldalt is, mert így lehet teljes és talán érthetőbb is, már amennyire van ezekre a dolgokra érthető magyarázat! Vagy csak meg kell élni őket?

Ugrás a teljes cikkre: Kulcs a lelkekhez

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook