Krumplifuta recept

Elkészítési idő 30 perc

A Krumplifuta hozzávalói:
0.5 krumli
liszt amennyit felvesz a krumpli
1 egész tojás



A Krumplifuta elkészítési módja:
Főzd meg a krumplit sós vízben,majd törd össze pépé.Hagyd kicsit hűlni,majd add hozzá az 1 tojást és annyi lisztet ,hogy egy lágyállagú tésztát kapj.Majd nyúsd kb 0.5 cm-re és szaggasd ki,és forró olajban süsd ki aranybarnára.

Ha összetörted a krumplit hagy hűlni nehogy megégjen a liszt,de ne legyen hideg sem ,mert nem tudod összedolgozni.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A krumplifuta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook