Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Krízis helyzetben a barátnőm elfordult tőlem fórum

Krízis helyzetben a barátnőm elfordult tőlem (beszélgetős fórum)


19. lolita2112 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 23. 03:13
vannak emberek akik 1 perc es zarnak es tok mindegy,hogy jol ment minden vagy sem.en is csalodtam nemreg a baratnomben!megertlek!csak meregtbol mondta baratnod szerintem,hogy ,hogy miket hallott rolad!nagyon nem szep dolog ha kibeszelik az embert!mintha baratnod hibatlan lenne!
18. velmetina (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 21. 17:19
Nem kérdezted meg, hogy mik azok az érdekes dolgok,amiket hallott rólad?
17. globus (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 21. 09:42
Ez jó jel, nem veled van gond :)
jún. 21. 09:18
Egy kis update. Letiltott a közösségi oldalakról. A közös barátaink se értik, mi történik mert őket is kezdi kizárni az életéből.
jún. 21. 09:08
Köszönöm az építő hozzászólásokat, adtatok egy lendületet, hogy újra keressem. :) Nagyon rendesek vagytok
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Anyagi)
jún. 21. 09:07

Igen, én is erre gondoltam valamit nem tudott elmondani, de az biztos, hogy én mindig megkérdeztem tőle hogy van.Bármit elmondhatott soha nem ítélkeztem és mindenben próbáltam neki segíteni. Az, hogy nem érdeklődtem rám nem jellemző én mindig mellette álltam és kerestem őt hogy van, mi történik vele/ benne és mindig igyekeztem éreztetni vele, hogy fordulhat hozzám a gondjaival bármikor. Ezt úgy értsd ha mondta volna, hogy azonnal találkozzunk én eldobtam volna mindent és mentem volna bármikor úgy, hogy családom van.

Biztos van vele valami, írtam a hozzászólásban, hogy mielőtt velem történtek meg a dolgok ő napokra eltűnt, hiába kerestem bármilyen felületen nem reagált. Én azért nem jeleztem mert a kórházban nem is volt nálam telefonkészülék a pszichiátrián.

13. Enissa (válaszként erre: 2. - Globus)
jún. 20. 21:09
Ugyanerre gondoltam.
jún. 20. 20:56

Michelle.r írja a frankót

Ha nehéz is ereszd el, van másik, mint Eötvös bohóc szerepében

Hidd el hogy van másik., lépj túl rajta,találj olyat aki krizishelyzetben támogat. Én találtam, hérmat is. Igaz, kettővel én voltam szemét és szakitottunk. Jobb is igy nekik

11. michelle.r (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 20:30
Kérdezd meg tőle, hogy mi a terv? Szeretné megbeszélni, tisztázni a dolgokat? Mondd el neki, hogy te szeretnéd, mert úgy gondolod, valami félre csúszott. Ha nem vevő rá, engedd el. Onnantól nem rajtad múlik. Ha nem nyitott a beszélgetésre, nem tudsz mit tenni. Van az úgy, hogy egy barátságnak/kapcsolatnak lejár a mandátuma.
10. Anyagi
jún. 20. 20:30
Esetleg neki is lehetnek olyan gondjai, amikről meg Te nem érdeklődtél?
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Bichi)
jún. 20. 19:52
Mint írtam az egyik hozzászólásnál, mielőtt a krízis megtörtén ő tűnt el napokra, hiába kerestem. Semmire nem reagált.
8. Bichi (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 16:37

Igazából, ha többször írnék valakinek, aki válaszra sem méltatna, utána mikor visszajönne, én is keerülném a vele való ,kapcsolatot.

Az írásodból az jön le nekem, hogy valami oka lehet rá, hiszen egyéb esetben eszedbe sem juta, hogy a hátad mögött beszéltek róla.

Szerintem ez az az eset, amikor inkább neked kell lenned a kezdeményező, már ha tényleg akarsz vele beszélni, még akkor is, ha elsőre zsigerből elutasít...

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Globus)
jún. 20. 14:17
Mindenképp szeretném rendezni én nyitott vagyok a beszélgetésre és arra is, hogy mi zajlik benne.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Xochipilly)
jún. 20. 14:09
Munkahelyet azért nem szeretnék váltani, nagyon szeretem a munkám. Én inkább kommunikálnék a többiekkel is. Illetve nem tudom mi lehetett a hátam mögött amiről beszéltek, de van akinek a véleménye lepereg. Nem gondolom, hogy be kell számolnom nekik arról mi történt. A barátnőmnek szívesen elmondanám, de fogalmam sincs mi történik vele, vagy mik azok a dolgok amiket hallhatott.
5. globus (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 14:07
Hívd meg egy kávéra, mindenképp személyesen.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Globus)
jún. 20. 14:05

Nem szerettem volna bő lére ereszteni, de régebben ha beteg voltam mindig írt vagy hívott, hogy beteg vagyok, gyógyuljak meg,persze ez visszafelé is működött stb.

Az még kimaradt, hogy mielőtt a krízis ő napokra eltűnt, tényleg nem tudtam róla semmit, csak sejtettem, hogy neki is volt problémája, amiről ugyan beszéltünk előtte. Én tényleg szeretnék beszélni vele, de ha ő elzárkózik szerinted mit lehet tenni?

3. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 13:55
Szerintem hagyd a fenébe, ez egy értéktelen senki, nem barátnő. Sajnos sokan még mindig ott tartanak, hogy megbélyegzik azokat akiknek pszichiátriai segítségre van szüksége. Rengeteg ember inkább magában szenved a pszichés gondjaitól pont az ilyen senkiháziak miatt. Én a helyedben büszke lennék magamra, hogy mertem segítséget kérni és amint lehet, munkahelyet váltanék. Természetesen a "barátnővel" megszakítanék minden kapcsolatot.
2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 13:50

Én úgy értelmezem, hogy ő valójában különböző indokokkal keresett, de nem válaszoltál.

Lehet, hogy akkor még nem tudta, mi az ábra veled. Később, a hallgatasból ítélve, próbált tapintatos maradni. Aztán most már talán berágott, hogy milyen barátnő vagy, elhallgatsz fontos tényeket 🙂 Több szemszögből lehet ezt vizsgálni, kommunikáljatok.

jún. 20. 13:32

Sziasztok,az elmúlt egy hónapban hatalmas változás történt az életemben. Pszichiátriára kerültem párkapcsolati problémák miatt. Az egy hét alatt amíg bent voltam egy barátnőm, akiről azt hittem mellettem áll, meg se kérdezte mi történt. Sajnos a mi barátságunk munkahelyen kezdődött és egy helyen dolgozunk most. Nem tudtam vele beszélni az idő alatt, igazából messengeren keresett, de mindenféle kamu indokokkal, amire nem válaszoltam.

Vissza mentem 2,5 hét után dolgozni és senki nem köszönt, ez a barátnőm sem, meg se kérdezte mi történt, jó hangosan a fülem hallatára beszélgettek olyan dolgokról amiből engem kihagytak.

Egyik ilyen beszélgetés alkalmával elé álltam és mondtam neki, hogy: Úgy gondolom van miről beszélnünk, mire a válasza az volt hogy nincs. Hozzá tette, hogy hallott rólam érdekes dolgokat.

Nem esett jól, főleg hogy az elmúlt egy hónapban nagyon sok minden egyszerre ütötte fel a fejét és nagyon hullámvölgybe voltam. Nem tudom ezt mire vélni, nekem ő a legjobb barátnőm. Soha nem beszéltem ki, soha nem tettem neki keresztbe vagy rosszat, mindig ott voltam neki, tudtam hogy ha rossz napja van.Mindig nagyon türelmes voltam vele, hagytam mindenre időt.

Valakinek volt hasonló? Hogy vészelte át azt a fájdalmat, amit egy ilyen lehetetlen helyzet hoz? Nekem ő fontos, de úgy érzem nekik halál mindegy. Én beszélnék vele, de persze egy probálkozáson kívül ő nem mozdítja azóta se a kisujját és a múltkori odamondása után nekem ez nem tud menni jelen pillanatban. Olyan, érzésem van mintha elkezdtek volna kibeszélni plusz van egy kolléganő aki indokolatlanul rátapad mindenkire, éppen aki ott van és most nagyon rácuppant a barátnőmre.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook