Kristályokkal gyógyítás (beszélgetés)
Igen,ez így van-hogy tényleg a kő választja olyankor az embert!:)Ezek akkor is hatnak,ha valaki nem hisz bennük,mert a hatásuk valódisága abszolút.
És igen,nagyon szépek tudnak lenni,örülök neki hogy
te is szereted a kristályokat!És annak is hogy írtál:)
Miért nem érdemes kutatni? Attól elveszik az erő?
Ha egy valós jelenségnek végsőkig ki szeretnénk aknázni a lehetőségeit azt bizony érdemes kutatni!
Odass!!!:)))
Igen,a szabályos kristályrendszer is fontos szerepet játszik(pl.szakrális geometria),de igazából nem ez a fontos.Nem vagyok én professzor,sem vizsgázott kristálygyógyász,hogy úgymond kiselőadást tartsak erről az egészről,csak szeretnék olyan emberekkel beszélgetni,akik hasonlóképpen szeretik és használják az ásványokat,mint én.
Egyébként a kristályok erejüket a Földanyából nyerik,hiszen onnan származnak.Viszont ez némileg változik,például ha napfénnyel,vagy holdfénnyel töltjük a köveinket,már nem csak a Földanya ős energiája,hanem a nap vagy épp a hold fényenergiája,amit az ásvány visszasugároz.Nem olyan relytélyes energia ez,amivel gyógyítanak.Tulajdonképpen többféleképpen is tudnak hatni:például az emberi energiarendszeren keresztül,mint a csakrák.Minden ásványnak megvan a maga sajátos hatása,és hogy melyik csakrán keresztül tud igazán hatni.Ezért is szokták mondani,hogy szív csakrához ajánlott a rózsakvarc,stb.Egyébként személy szerint én úgy gondolom,hogy nem is érdemes nagyon mélyen kutatni,hogy honnan nyerik erejüket,ami annál fontosabb:hogy melyik kristály miben tud segíteni nekünk.
Én nyitott vagyok. Gondolom ha nem a szépség a fontos, akkor maga a kristályszerkezet hordoz magában valamit relytélyes erőt.
Az alapoknál lenne érdemes kezdeni!
Hányféle kristályszerkezetről is tanultunk annak idején kémiából...?
A kristályok valóban gyógyítanak,szó szerint.
Elmondom,hogy vannak kifejezetten(az emberi megítélés szerint)csúnya kövek,erejük azonban ugyanolyan,mint egy szép ásványé.
Nagyon is sokan próbálnak-és gyógyulnak is- kristályokkal,ezt nem csak úgy mondom,folyamatosan tapasztalom önmagamon,és a kedves ismerettségi körömben is.Ez már nem filozófia,hanem bizonyítottan hatékony terápia,csak sajnos Magyarországon még nem annyira közismert,mint külföldön.Én azokat az embereket "hívtam meg"ebbe a fórumba,akik valóban elég nyitottak arra,amiről én itt beszélek.Aki nem hiszi,járjon csak utána!:))
Szia Fischtib! :)
A kristályok lelket "gyógyító" ereje a szépségükben rejlik.
Ezért aztán senki nem próbál gyógyulni egy-egy darab bazalttal, vagy mészkővel.
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a Lyme-kór hatásos gyógyításáról?
- Méhszájseb gyógyítása, tapasztalatok?
- Pikkelysömör gyógyítása epesavval
- Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából?
- Agydaganat gyógyítása, hogyan?
- A magyar gasztroenterológusok ismernek más gyógymódot is a reflux gyógyítására a savcsökkentők felírásán kívül?