Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Krémtúró házilag. fórum

Krémtúró házilag. (beszélgetős fórum)

16. Évi81 (válaszként erre: 15. - E1e781f342)
2012. okt. 18. 16:38
Most hogy állt nekem is sűrű:)
15. e1e781f342 (válaszként erre: 14. - Évi81)
2012. okt. 18. 16:03
Akkor nem tudom mért lett híg, az enyém nagyon sűrű szokott lenni, lehet a túró más, amit használsz.
14. Évi81 (válaszként erre: 11. - E1e781f342)
2012. okt. 18. 16:01

Kevés tejet tettem bele.

de most vettem ki belőle és sokkal sűrűbb lett.

13. Évi81 (válaszként erre: 12. - 34c48a3825)
2012. okt. 18. 16:00
Ok.ezt is kipróbálom.most még csak kísérletezek:)
2012. okt. 18. 15:57
Esetleg próbáld meg úgy, hogy az áttört túrót joghurttal kevered ki és azt ízesíted vaníliával, gyümölcsökkel, mézzel, ízlés szerint.
11. e1e781f342 (válaszként erre: 10. - Évi81)
2012. okt. 18. 14:56
Akkor sok lett a tej :)
10. Évi81 (válaszként erre: 8. - E1e781f342)
2012. okt. 18. 14:35
Elkészítettem a túrókrémet,gyümivel,tejföllel,mézzel,tejjel ahogy te is.Hát egy kicsir hígabb lett inkább joghurtra emlékeztet:)
9. Évi81 (válaszként erre: 8. - E1e781f342)
2012. okt. 18. 11:40

Én Sp.rba vettem nagyon jó krémes túrót én abból fogok csinálni.

Ez tetszik amit leírtál ezt fogom kipróbálni először:)

Mert tejszínem nincs itthon csak föző...

2012. okt. 18. 10:19
Az A.diba szoktam venni a német túrót, és ezt turmixolom banánnal vagy más gyümölccsel, tejföllel, tejjel, mézzel, vagy egyszerűen csak vaníliás cukrot teszek a gyümölcs helyett és nagyon fini krémtúró lesz belőle. A körözöttet is ezzel készítem, mert sokkal krémesebb.
7. Évi81 (válaszként erre: 6. - Gavrilo1)
2012. okt. 18. 10:03
köszi.
6. Gavrilo1 (válaszként erre: 5. - Évi81)
2012. okt. 18. 07:29
Csak sűrű tejszínnel próbáld és inkább a zsírossal- sokkal jobb lesz az íze. A sima felverni való tejből készült a legjobb, legalábbis szerintem.
2012. okt. 17. 21:56
Olyan recepteket találtam amibe tejszín kell,de azt nem írja milyen tejszín...föző?
4. zebracsikó (válaszként erre: 2. - A14deb9047)
2012. okt. 17. 21:52
kis mascarponéval lazítva még krémesebb
3. Évi81 (válaszként erre: 2. - A14deb9047)
2012. okt. 17. 21:50
Köszi:)
2012. okt. 17. 21:48
Vaníliás cukor, mazsola, egy-két csepp citrom és áztatott mazsola bele. Jól összekeverni (előzőleg a túrót átpaszírozni).
2012. okt. 17. 21:42

A kisfiam imádja a krémtúrót és arra gondoltam megpróbálom itthon elkészíteni.

Nem recepteket várok hanem véleményeket,tapasztalatokat.Kinek hogy sikerült?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook