Krémtúró házilag. (beszélgetős fórum)
16. Évi81 (válaszként erre: 15. - E1e781f342)
2012. okt. 18. 16:38
Most hogy állt nekem is sűrű:)
15. e1e781f342 (válaszként erre: 14. - Évi81)
2012. okt. 18. 16:03
Akkor nem tudom mért lett híg, az enyém nagyon sűrű szokott lenni, lehet a túró más, amit használsz.
14. Évi81 (válaszként erre: 11. - E1e781f342)
2012. okt. 18. 16:01
Kevés tejet tettem bele.
de most vettem ki belőle és sokkal sűrűbb lett.
13. Évi81 (válaszként erre: 12. - 34c48a3825)
2012. okt. 18. 16:00
Ok.ezt is kipróbálom.most még csak kísérletezek:)
12. 34c48a3825
2012. okt. 18. 15:57
Esetleg próbáld meg úgy, hogy az áttört túrót joghurttal kevered ki és azt ízesíted vaníliával, gyümölcsökkel, mézzel, ízlés szerint.
11. e1e781f342 (válaszként erre: 10. - Évi81)
2012. okt. 18. 14:56
Akkor sok lett a tej :)
10. Évi81 (válaszként erre: 8. - E1e781f342)
2012. okt. 18. 14:35
Elkészítettem a túrókrémet,gyümivel,tejföllel,mézzel,tejjel ahogy te is.Hát egy kicsir hígabb lett inkább joghurtra emlékeztet:)
9. Évi81 (válaszként erre: 8. - E1e781f342)
2012. okt. 18. 11:40
Én Sp.rba vettem nagyon jó krémes túrót én abból fogok csinálni.
Ez tetszik amit leírtál ezt fogom kipróbálni először:)
Mert tejszínem nincs itthon csak föző...
8. e1e781f342
2012. okt. 18. 10:19
Az A.diba szoktam venni a német túrót, és ezt turmixolom banánnal vagy más gyümölccsel, tejföllel, tejjel, mézzel, vagy egyszerűen csak vaníliás cukrot teszek a gyümölcs helyett és nagyon fini krémtúró lesz belőle. A körözöttet is ezzel készítem, mert sokkal krémesebb.
7. Évi81 (válaszként erre: 6. - Gavrilo1)
2012. okt. 18. 10:03
köszi.
6. Gavrilo1 (válaszként erre: 5. - Évi81)
2012. okt. 18. 07:29
Csak sűrű tejszínnel próbáld és inkább a zsírossal- sokkal jobb lesz az íze. A sima felverni való tejből készült a legjobb, legalábbis szerintem.
5. Évi81
2012. okt. 17. 21:56
Olyan recepteket találtam amibe tejszín kell,de azt nem írja milyen tejszín...föző?
4. zebracsikó (válaszként erre: 2. - A14deb9047)
2012. okt. 17. 21:52
kis mascarponéval lazítva még krémesebb
3. Évi81 (válaszként erre: 2. - A14deb9047)
2012. okt. 17. 21:50
Köszi:)
2. a14deb9047
2012. okt. 17. 21:48
Vaníliás cukor, mazsola, egy-két csepp citrom és áztatott mazsola bele. Jól összekeverni (előzőleg a túrót átpaszírozni).
1. Évi81
2012. okt. 17. 21:42
A kisfiam imádja a krémtúrót és arra gondoltam megpróbálom itthon elkészíteni.
Nem recepteket várok hanem véleményeket,tapasztalatokat.Kinek hogy sikerült?
További ajánlott fórumok:
- Ehet már egy 9 hónapos gyerek krémtúrót? Mindenki mást mond. Ti hogy gondoljátok?
- Mennyi idős korától adnád a következő ételeket egy babának: (Milli) krémtúró, túrórudi, virsli?
- Mikortól lehet adni a babáknak natur joghurtot, krémtúrot, danoninót?
- Mennyi idősen lehet joghurtot és krémturót adni a babának?
- 2 éves kisfiamnak sokszor édeskés (egészen pontosan vaniliás krémtúró illatú) a lehellete függetlenül attól, hogy mit evett. Mitől lehet ez?
- Linessa krémtúró - Hol kapható?