Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Krémsajtos hal recept

Krémsajtos hal recept

Elkészítési idő 15 perc

A Krémsajtos hal hozzávalói:
Szemelyenkent 1 nagy szelet tonhal
1 doboz kremsajt
zoldhagyma
kaliforniai piros paprika
reszelt sargarepa
so
bors
keves etolaj
kis kokuszreszelek


A Krémsajtos hal elkészítési módja:
A halszeleteket megsozzuk megborsozzuk,es egy hoallo tepsibe beletesszuk. A naturkremsajtot osszekeverjuk,a felkarikazott, zoldhagymaval/a zoldszara is mehet bele/,a felcsikozott pirospaprikaval, es a lereszelt sargarepaval.Ezt a masszat ra kenjuk a halszeletekre.Egy kis kokuszreszelekkel megszorjuk, es mehet a sutobe,10-12 percre. A tepsit bekell egy kicsit olajozni, mielott a halszeleteket beletesszuk.

Ez egy gyorsan keszulo vacsora.Ameddig ezt sutjuk, addig parolhatunk hozza, koretnek zoldsegfelet.


Kategória: Halas ételek receptjei


A krémsajtos hal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook