Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Krémleves almából recept

Krémleves almából recept

A Krémleves almából hozzávalói:
4-5 nagyobb alma
10-12 szem szegfűszeg
1 darabka fahéj
2 csipet só
méz
1,5 evőkanál teljes kiőrlésű tönkölyliszt
2 dl tejföl


A Krémleves almából elkészítési módja:
Az almákat meghámozzuk, cikkekre vágjuk. Lábosban vízzel felöntjük, összefőzzük a fűszerekkel, meg sózzuk, mézzel ízesítjük. Az almák negyedét félretesszük, a többit botmixerrel pépesítjük. A tejfölt a liszttel kikeverjük, majd a levesbe tesszük. Hagyjuk hűlni, s amikor enyhén langyos, a félretett almaszeletekkel díszítve tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A krémleves almából elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook