Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Krémes szőlő saláta recept

Krémes szőlő saláta recept

Elkészítési idő 40 perc

Kalória x
Zsírtartalom x
Szénhidráttartalom x

A Krémes szőlő saláta hozzávalói:
50 dkg zöld magnélküli szőlő
50 dkg vörös magnélküli szőlő
10 dkg tejföl
15 dkg lágy krémsajt
8 dkg porcukor
1/2 rúd vanília

A tetejére:

12 dkg barna nádcukor
12 dkg pekándió


A Krémes szőlő saláta elkészítési módja:
Elkészítés: Félbevágom a szőlőszemeket és egy nagy tálba teszem. Összekeverem a tejfölt a sajttal, hozzáadom a cukrot, a kikapart vanília belét és egy leheletnyi sót. A krémbe beleöntöm a szőlőszemeket és óvatosan átkeverem. A tetejére az összetört pekándió és a nádcukor keverékét teszem, majd a tálat egy éjszakára a hűtőbe rakom.

Hidegen tálalom.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A krémes szőlő saláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook