Közpark, ingatlan előtti hulladék miatt kinek lehet szólni? (tudásbázis)
Ez is szintén probléma, hogy nekem kell nyesegetni a benyúló, lenyúló ágakat, hogy a babakocsit tolók elférjenek és ne derékszögben közlekedjenek. Ez nem tűnik fel a közparkosoknak???? Én nem nyúlhatok a fához, ők nem nyúlnak, tehát sakk-matt.
Hársfáról van szó, folyamatos söprögetés, tele az utca, az udvar, a szomszéd udvara. Viharnál hatalmas ágak... ez nem számít.
De ez, amit most ideraktak, nem a mi fánkról való.
Nekem eszem ágába nem jutna más háza elé rakni bármit is.
Az önkormányzat szemszögéből mindegy ki hova szemetel, ők azt teszik kötelezővé hogy mindenki tartsa tisztán és gondozza az ingatlana előtti területet az úttestig.
Sajnos mást nem tehetsz csak ha gyakori az odaszemetelés, jelented aztán vagy foglalkoznak vele vagy nem. Inkább nem. Én 2 évvel ez előtt a házam előtt álló beteg öreg fát alig tudtam kivágatni velük. Megnézni se nagyon akarták. Akkor figyeltek fel amikor írásban kértem, fotóval prezentáltam és felhívtam a figyelmüket az életveszélyre.
Nem sörösdobozról, papírzsebkendőről, csokis papírok és hasonló eldobott szarokról van szó, hanem egy teli zsák szemétről, amit elénk rakott ki valaki.
Hozzátenném, hogy tíz lépés a nyilvános kuka, 2 is van.
Önkormányzatán lehet jelezni a problémát, de hiábavaló. Az eléd került faágat, szemetet, egyebet neked kötelességed eltakarítani amennyiben a kerítésed és az úttest közötti területet érinti.
ha mondják ne állj a zöldre, mondd hogy jó. Ha nincs zöldterület, könnyű nem ráállni.
Milyen zsákot raktál ki?
További ajánlott fórumok:
- Vennétek e elárverezett kocsit vagy ingatlant? Nem taszít?
- Mai ingatlanárak - családi ház
- Tud nekem valaki ajánlani jó ingatlanost?
- Szerintetek normális, hogy a ingatlan értékbecslő a jelzálog hitelhez végig fényképezi a házamat kivül, belül?
- Lakáseladás-jelzáloghitellel terhelt ingatlan
- Vajon a jelenlegi magas ingatlan árak csökkenni fognak?