Közös fogyi 2011.04.01-től (beszélgetés)
Kinga, csak szeretném megköszönni az sms-t :) megkaptam, csak nem tudok válaszolni, mert nincs pénz a kártyámon. aranyos vagy, köszi mégegyszer :) holnap beszélünk csajok. :)
szia Mery, jó téged is látni. :)
Én nem tüntem el ám! Olvaslak benneteket.
Csak el vagyok havazva! Nem jutok ide is írni......
Van köztetek Békés megyei?
és látom, mindenki elvonult, úgyhogy én is ezt teszem.
Szép délutánt és jóccakát mindenkinek!
na még egy ágy és kész, de vasalni a ruhákat már éjszakára hagyom :( muszály lesz legalább annyit vasalno az éjjel, hogy legyen ruhája a páromnak az utazáshoz. Már most belefáradtam :D
Mi lesz velem edzésen?
na, én most lelépek. holnap jövök, legyetek jók.
puszi mindenkinek, pááááááá :D
majd tekerünk együtt egyet, , amikor szabin leszel, meg megnézzük a zumbát is, bár azt mondják, nem igazán kíméletes az izületekkel.Majd meglátjuk!
Pusza, tényleg megyek, mert nemcsak vasalás, hanem ágyneműk felhúzása is vár még rám, aztán 5-kor indulnom kell edzésre.
Pusszantok mindenkit mára!
A most vasárnap nem tudom, jó lesz e, priviben elküldöm a telószámot, aztán majd csörgess meg v.mikor.
Pusza, megyek vasalni ebben a dög melegben, mert uram utazik, oszt kioszt, ha nem lesz gönce :D
Szia kuccika!
Nehogy elkeseredj ám!
Én minden évben nekiállok diétázni, lány korom óta nem voltam, 50 kiló-nem vagyok egy vékony alkat-, most sem az a cél, de ahogy abbahagyom a diétát vagy beüt a tél, rögvest visszakúsznak rám a kilók :(. Egyszerűen nem tudok 60 alatt maradni tartósan, nem akaródzik neki, hogy én testileg-lelkileg egyenesben lehessek :(
Most igazán nem is tudok ráállni a diétára, mert minden hétvégére jut valami. Kis torta, pizza, husika, salika, csak éppen a hétvége az, amikor megyünk, esetleg hozzánk jönnek és olyankor nem lehet úgy szétválasztósdit (90 napos)játszani.
Ha megnézed, ápr 30 óta csak 4 kiló ment le, s mindig a hétvégék a gázosak.
Jól van, jó munkát. Vigyázz magadra!
Puszi :)
Kell mennem, munka van.
Holnap jövök (nem olyan korán, mint Kátya szokott)!
Puszi nektek!
Jól vagyok, de teljesen el vagyok havazva munkaügyileg!
Minden OK egyébként. Híznom is sikerült a legutóbbi mérés óta, de mivel most van meg, ezt most betudhatom annak. Egyébként pedig úgy érzem, kilóilag teljesen holtpontra jutottam. Ne akar elindulni lefele az a fránya mérleg.
Ez 11 a kezdeti 14-16-ból! Hányan is indultunk?Szerintem nem rossz arány! Nehogy emiatt keseregj!
Ahhoz képest, hogy két hónapja hoztad létre a fórumot, szerintem tök jó.
Tudom, hogy én sem vagyok itt annyira rendszeresen, ahogy ti, de azért jó érzés tudni, hogy itt barátok vannak! És azért mindig van 1-2 levélváltás!
Sziasztok Lányok!
Most tudtam belépni.
Hogy vagytok Rozi, Kátya, Kinga?
Kicsit, nem a teljesség igényével, visszaolvasok.
További ajánlott fórumok:
- Fogyi 2011.05.23 kezdettel
- Közös fogyi második felvonás!
- Állandó fogyi? Gyerekekkel otthon?Monor környékén laksz? Írj hátha van közös témámk?
- Nálatok is 2011.05.01-től 50%-kal megemelik a bölcsődei térítési díjat?
- XVII. kerületi gyerekesek! Mit szóltok, hogy 2011.04.01-től megszűnik a kerületi gyerekügyelet?
- Közös fogyizásra invitálnám azokat, akik Szeged-Szőregről vannak itt