Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!! (beszélgetés)
Kiabáljatok kérlek ha valakit kihagytam!!!!!!!!!
Köszönöm:))
Aki még kérdéses:
Zsuzsa 76xx
Szöszi 71
Kicsilányka 1984
Szerafine22
Ministry
szilisári
guki
Na aki biztosnak látszik:
1: Menta76
2: Krisztina 1
3: Telifánt
4: Limonádé 23
5: Bújvafogyó
6: Mohika
7: Megryan
8: Paszkalini
9: Grácia
10: Kirizsu
11: Kismanó 86
12: Streamline
13: Eprecske 86
14: Niqvero
15: Kriszton 79
16: Cbartus
17: Amina
18: Naplemente
19: foxika
20:Babakeksz
21:Nala 63
Amina
babakeksz
Naplemente
Képek!!! Mail:))
Jelezzetek vissza.Köszönöm:))
Sziasztok Lányok!!
Dolgozom rajtatok!!!!
Niqvero
Kriszton79
Cbartus
KÉPEK!!!!
Sziasztok!
Ma találtam rátok, csatlakoznék én is, ez ugyben írtam Nala63-nak.
Legyen szép napotok!
További szép napot!!
Indultam melózni!
Pusszantás.
Gratulálok!!! És én is csak bíztatni tudok mindenkit, hogy ne adja fel!
Nekem szerintem kicsit megint lelki oldalam esett össze... Túl jól érzem magam a bőrömben, túl sok elismerő megjegyzést kapok... Volt már ilyen időszakom. Kicsit elszálltam saját magamtól. De ideje a valóság talajára lépni. Még mindig van hátra 10-15 kiló. És meg is fogom csinálni. Én mondjuk az egy évet úgy adtam most ismét magamnak, hogy az elmúlt 1 évben emberi méretűre fogytam. Most viszont 1 évem van a bombajó 40-es projektre!:DDDD
Szép jó reggelt lányok!
Gyors jelentésem van ma megint! Lényeg, hogy élek, súlyt meg egész jól tartom:D Kaját elcseszem, edzésre nem járok, úgyhogy tényleg minden esélyem meg van arra, hogy lehagyjatok!:DDD
De már nem sokat kell várni rám, hogy észhez térjek... remélem! A jövő héten már talán több időm lesz és jövök rendesen ahogy régen!:DDD
By: Sideney01.
"Igaz, nem saját kútfőből, de ha minden igaz, ma van a barátság napja!
Erre való tekintettel: BOLDOG BARÁTSÁGNAPOT MINDEN BARÁTNAK! :)))
" Mindenik embernek a lelkében dal van
És a saját lelkét hallja minden dalban
És akinek szép lelkében az ének
Az hallja a mások énekét is szépnek. "
(Babits Mihály)
Szeretettel ölelek Mindenkit! :)"
:DDDD Igazad van ne is, nyaraláskor, vagy étteremben, vagy olyan helyen ami kicsit különlegesebb, nem hétköznapi, nem tehetem meg mindennap.. nos ott én is tojok a fogyira általában:D
Nem mindennap mész el nyaralni úgyhogy élvezd ki, a fogyi úgyis megvár:DDDD
jó éjt!
lassan nekem is menni kéne, de még nem birok aludni, pörög az agyam, próbálom kitalálni mi volt ez az egész mai.. nagyon érdekes:S
ja meg most azon is gondolkodom hogy bele vágok az insanity-be, ismeritek?
Sziasztok!
Én valószínűleg ebben az első hónapban arra törekszem, h 1 kg-nál többet ne hízzak :)))
De buli, buli hátán, és jövő hét végén indulunk nyaralni egy 16 fős társasággal, és bizony bevallom, h nem szándékozok megvonni magamtól semmit sem... ezek után azt hiszem szeptember elejétől jó lesz ha belehúzok... :D
ha benne a gyerek akkor mindenképpen:D Én igaz nem vagyok ebben edzett, nincs saját babám, csak az unokatesóm másfél éves fiát viszem néha és bizony fél óra után már megizzaszt:DDDDD
Mondjuk jó húsban is van a kis lúrkó:D
Sziasztok!
Megyek, mert elaludtam gyerek altatás közben: álmos vagyok, puszim!
Sziasztok!
Kinek hogy megy? Nekem a kaja ok, csak még mozogni nem kezdtem el. Babakocsis séta az mozgás? :-)