Közigazgatási alapvizsga 2011 (beszélgetés)
A közigazgatási alapvizsga kérdéseket (xls file) ha valaki el tudná nekem küldeni hálás lenék. Nem ügykezelői alapvizsga kellene, hanem a rendes, ügyintézőknek szóló. Köszönöm előre is!
a címem: jjerebak@yahoo.com
Sziasztok!
Elküldenétek nekem is az excelt és a diákat?
Címem: kajtar.tunde@gmail.com
Köszi!
Szia.Nagyon köszi! :)
A 2-es modul kérdéseit sajnos nem lehet megnyitni, át tudnád küldeni? Címem verebelyz@gmail.com
Köszi!
Sziasztok!
Én is hálás lennék ha valaki elküldené az excelt. Boine@freemail.hu
Köszi :)
Sziasztok!
Nekem is elküldené valaki az excel táblázatot a encza04@gmail.com email címre?
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Én is nagyon hálás lennék egy excel táblázatért. Az új munkahelyemen 3 hónapot kaptam a felkészülésre, ami nem lenne gond, csak két gyerek mellett kell felkészülnöm!:)
Ha esetleg tudna segíteni valaki, megköszönném!
varosi.orsolya@gmail.com
Sziasztok
Valaki át tudná küldeni nekem is az excel táblázatot, illetve a segédanyagokat?
Előre is köszönöm!
vikike1666@gmail.com
Sziasztok!
2018.03.26-án tettem sikeres közigazgatási ügykezelői alapvizsgát.
Akinek szüksége van a közigazgatási ügykezelői alapvizsga kidolgozott tételeire, szívesen elküldöm neki.
Email címem amire írhattok:jankeniko.88@gamil.com
Sziasztok!
Szeretném kérni ,h küldje el nekem valaki az Excel táblázatot az alapvizsgához.
Köszönöm!! ersand@freemail.hu
Sziasztok!
Kérem, akinek van segédanyga az alapvizsgához , nekem is küldje el.
Köszönöm!evi84@vipmail.hu
Sziasztok!
Szeretném kérni, hogy aki rendelkezik az excel táblázattal vagy bármilyen segédanyaggal az alapvizsgához az küldje el az email címemre: lutra87@gmail.com
Előre is köszönöm.
Sziasztok
Valaki át tudná küldeni nekem is az excel táblázatot, illetve a segédanyagokat?
Előre is köszönöm!
sipi0222&citromail.hu
Sziasztok.Most 27-én vizsgázom.Kérem szépen,hogy valaki küldje át nekem is az excel táblát illetve az egyéb segédanyagokat .Előre is köszönöm.
Címem:b.istvan58@citromail.hu
Sziasztok! Szeretném kérni, hogy akinek már megvan az excel tábla, illetve egyéb segédanyag, küldje el az email címemre: cussuc87@gmail.com.
Előre is köszönöm! Sikeres felkészülést mindenkinek!
Sziasztok! Én is szeretném kérni az excel táblát és bármit, amiben gyakorló kérdések vannak. E-mail címem: janosbeata19@hotmail.com
Március 27-én vizsgázom
Köszi
Sziasztok!
Nekem is elküldené valaki az excelt, a diàkat a lanczadrienn@gmail.com e-mail címre?
Köszönöm.
Adrienn
Sziasztok!
Nekem is elküldené valaki ezeket a cuccokat?
zainkomona@gmail.com.
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Közigazgatási alapvizsga 2021
- Szociális munka vs. Közigazgatásszervező?
- Mit jelent, ha valaki ellen gyorshajtásért ( 70 helyett 99 km/h ) közigazgatási eljárás indul? Mik lehetnek a következmények?
- Szeretnék egy közigazgatási alapvizsgát letenni, ennek feltétele kell, hogy legyen az, hogy közszolgálati jogviszonyom legyen?
- A 2012. évi közigazgatási alapvizsga kérdéseit leírnátok?