Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Sziasztok!
Aki Baár- Madasban érdekelt, szerdán várjon tőlük eredményt e-mailben. Most beszélt velük a férjem telefonon.
Gratulálok! Boldog gimis éveket!
Milyen szak?
Sziasztok!a Török Ignác Gödöllő feltette.
A fiam bent van:0))Hatalmas kő.....
Mindenkinek gratulálok, és kitartást kívánok, akik még nem tudják az eredményt.
Es az erettsegi... A nak is az az elso hete.
Amugy 18 alatt egyelore csak bizonyos betegseggel eloket oltanak, nincs regisztracio.
Ezek engem is érdekelnének.
Van egy lassan 16 évesem és egy nemrég múlt 14 évesem. A nagy "félhivatalosan", a kisebbik hivatalosan asztmás.
ha valamit megtudtok... engem is érdekel... van egy csaknem 17 évesem, ő elvileg akkor kaphatna... meg egy csaknem 13 évesem, őket még csak pedzegetik, de hátha...
off: anyukám végre kapott oltást, de még csak egyet és még korai lenne örülni, mert nem védett
Ne is mondd! Én meg hetek óta nem tudom érvényesen regisztrálni a 16 évesemet. Van akinek sikerült, úgy hogy az ellenőrzésnél is igent ír ki a rendszer?
Elnézést az off miatt a még izgulóktól, de én ezen (is) nagyon izgulok.
Nem fura, ezek topgimik nem a Délsarki Jósda. Egyensúlyoznak hogy kb. hány főt kell behívniuk. Ha túl sokat ez nem jó mert rengeteg meló nekik, hamis remény a gyerekeknek. Ha túl keveset akkor meg tarthatnak pótfelvételit.
Néha sikerül optimálisan megoldani, máskor meg nem. Az E5 nagy vonzereje a nyílt nap, az az idén elmaradt. És igen, a hype is lehet kontraproduktív. Lányom anno a Fazekast nem merte előre írni. Amúgy az Apiban akkor szintén maradt hely (2017). Nehéz ezt megjósolni. Idén talán tényleg több sulit írtak be a hatosok is.
Ahogy Levia írta:-)
Melyik suli melyik tagozata?
Sok suli ideiglenese megvan nálam, ha ez is köztük van, este összevetem a véglegessel.
Ugyanezt gondolom!
Mi bruttó 20 percet töltöttünk az Arénában mert az ikrek edzőcipője már totál megadta magát és nem voltak rengetegen, de láttam a képeket a teraszokról...hát...nem csak az ismerkedős dolgok, szülőik nem lesznek hanem tartok tőle hogy suli/ovi sem (igen tudom van ovi, de nálunk itthon tartjuk).
Ugyanez jutott eszembe. Akkor ennek a tanévnek annyi. Fognak örülni a most felvettek ha nem lesz ismerkedős délután. Már ahol szerveznek ilyet.
Na tovább én sem offolok.
És egy OFF: mi szombaton nem nagyon mozdultunk ki, híreket sem nagyon néztem, így csak tegnap szembesültem vele, hogy mennyire ellepték az emberek a várost, a Várban kb. minden terasz tömve volt, és még nagy jóindulattal sem volt 1,5 méter a székek között... Ha ebből baj lesz, az pont május 10 körül fog tetőzni...
OFF vége, bocs. :-(
Api bioszon a legjobbak közül elég sokan nem őket választották végül, az utolsó felvettnek 82 pontja volt az elérhető 110-ből, lehet, hogy annál nem akartak már lejjebb menni, nem tudom. A pótfelvételin vajon kénytelenek lesznek, vagy mondhatják azt, hogy akkor 14 fővel indulnak a 17 helyett?
2 éve Fazekasban egy fél osztálynyi üres helyet hirdettek meg hatodikosoknak.
Egy évre világosan emlékszem: 2013-ban a hatos németet nem tudták 15 főre időben
betölteni, csak 14 alkalmas jelöltnek küldtek felvételi ajánlatot.
Előfordul. De kb. azonnal voltak/vannak időben kapcsoló megfelelő színvonalú újra versenyző jelöltek. Mert azért ezek a sulik, ha így is járnak, nem szűretlenül veszik fel az első utcáról bejövő, minden más helyről lecsúszót.
Plusz lesznek/lehetnek meg olyan diákokk is, akik szerepelnek az ideiglenes listákon, de valami okból megse íratkoznak be (pl. külföldre költözés stb)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?