Középiskolai felvételi (beszélgetés)
én 1 nap híján 4 hétre kaptam...
(ápr végi hajrá volt az első)
Ennyit az esélyegyenlőségről - ami még elvben sem létezik igazán.
Csak én érzek enyhe párhuzamot a két legutóbbi témánk, a gyerek oltás időpontfoglalás és a gimis táborok között? Alapvető, hogy jókor, jó helyen kell lenni, hogy informálódhassunk és cselekedhessünk. :-)
Én pontosan így vagyok vele mint Te .... ha nem olvasom itt hogy már lehet időpontot foglalni akkor még mindig csak várok! Mert még most sem él nekünk sem....
35 nap múlva, óra-percre pontosan ugyanakkor kell visszamennünk a Bethesda kórházba.
Aki ma kap Pfizert, annak július 19. a második oltás napja, gyerekeknél legalábbis ma így van.
Beszámolsz majd holnap, hogy sikerült? Illetve, hogy a másodikra máshová küldenek-e?
Köszi.
Én most már nem kapkodok, különösen, hogy éppen osztálykirándulások vannak :).
Nekünk sem él még mindig a regisztrációnk, de nemhogy időpontunk van, a lányom már be is van oltva. :oD
Köszi nektek! Sikerült időpontot foglalni a lánykámnak, 16-án megyünk.
Igen a Klinikáknál van.
Oltást végző intézmény neve: SEMMELWEIS EGYETEM (Budapest) Bókay PIC II. osztály
Oltás helyszíne: 1083 Budapest, Bókay János utca 53.
Az első kérdés nem is ez, hanem hogy egyáltalán a sulitokban indulnak-e ilyenek. Az iskolák nagy részében nem, még az emelt fakt sem mindenütt elérhető, nemhogy kiegészítő szakkör. Lányoméknál semmi ilyesmi nincs. Cserébe nincs is bent olyan sokáig, mint a tesója volt.
Köszi a segítséget! :)
Majd este otthon megnézem.
Nekünk a Bethesdába szólt az időpontunk, onnan a biztonságis irányított át a Herminára. Ja, és a Bethesda-Hermina sarkán a nyitott kapunál ki volt írva, hogy a 10-es oltóponthoz ott a bejárat, de ez is csak kint maradhatott, mert ott semmi nem volt, a biztonságisnak volt igaza, hogy a Hermináról kellett bemenni.
És ami meglepett: a másodjára (O. V. bejelentése után indított) emailcímre ment, pedig a korábbi emailcímes regisztrációra is azt írta hogy sikeres.
A tyúk és a tojás esete. Úgy tűnik, most előbb lett meg a tojás, mint a tojó.
De legalább elindult a rég várt folyamat.
Már csak a Hermina úton van oltás, csak nem állították át a rendszert. A Hermina út 57-59. a bejárat, ott az előtérben elkérték a gyerek személyijét, és a hölgy megkért, hogy mutassam meg a visszaigazoló emailt, mert hozzá még nem adták le a lányom nevét. Onnan továbbirányított, pár lépéssel arrébb zajlott az oltási lap kiállítása, az ajtó túloldalán maga az oltás, szóval nem egy labirintus. :o)
Először élesítik, és fokozatosan töltik be az időpontellenőrzőbe. Nagyon hamarosan valószínűleg azt fogjátok látni, hogy él. Ugyanez volt a felnőtteknél, ahogy írtam.
Ja, és biztos, hogy benne van a rendszerben, mert a visszaigazoló e-mail arra az e-mailre ment (automatikusan), amit regeltem.
Már csak a helyszín érdekes, mert ahogy olvason, a hét végére csak a Heim pálvba van már. RMajd rákérdezek.
NAGYON hasznos ez a fórum! Ha nem olvaosm, hogy próbáljak időpontot kérni, biztos csak nézegetem, hogy nem él a reg, nem él...
Jelzem, még most sem él... de időpontunk, az van.
Ti értitek? :-O
Nem mindenkinek, párom 34 napra kapta.
Pontosan. Beírod a kért adatokat és ha beléptél akkor tudsz választani megyét, helyszínt és időpontot. Utána ha véglegesítetted a foglalást akkor küld visszaigazolást a regisztráció alkalmával megadott emailcímre.
Sőt órára pontosan 35 napra.
Napra pontosan 5 hétre szokták adni a 2. Pfizert.
Ha vkit majd beoltanak megírja, hogy a 2.időpontot mikorra kapta? Csak hogy ki tudjam pontosan számolni…
Köszönöm!
Szia! (sziasztok!)
én csak olvastam itt eddig (egyszer majd lehet kérdezek is), de ez most lehet fontos valakinek.
Én kb 10-én regisztráltam a 13 évest és kb rögtön kiírta, hogy él a regisztráció, de időpontot nem tudtam foglalni. Naponta 4-5ször próbáltam, de azt írta nem jogosult...
Most az imént már sikerült, kb 5 budapesti helyszínt ajánl fel. Heim Pált választottam, itt 06,17-től kezdődnek az időpontok.
Ez az a kórház ami a Klinikák metrómegállónál van? SOTE 1 vagy 2 Gyermekklinika?
Miután beirtad a TAJ számot, születési időt és klikkeltél a Küld feliratra, utána adta ki a helyeket?
Köszi ha megírod.
Akkor nektek csak holnapra lesz aktív.
Nem írják, hogy ti hova mentek? Az Ilka u. teljesen máshol van mint a kórház.
További ajánlott fórumok: