Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Ezt a sok mazochista gyereket. :)
Fiam mindig is ilyen volt.
Bezzeg lányom amikor 6 évesen kapott valami oltást...zengett tőle az orvosi szoba. Most már ő sem olyan, mint akkor.
Ez aranyos. Elképzelem ahogy "nagy lakli" fiadat bekíséred oltásra. :)
Lányod bátor, ez igen!
Nagyon szépen köszönöm !
Ja, én nem akarom bekísérni őket ha nem muszáj. :)
Nem ájulósak, fiam kifejezetten szereti ha tűt szúrnak belé. :) Komolyan. Ő ilyen fura figura.
"Nemleges válasz esetén, amennyiben www.vakcinainfo.gov.hu oldalon regisztrált, kérem forduljon a Miniszterelnöki Kabinetirodához (1014 Budapest, Színház utca 1.; adatvedelem@mk.gov.hu címen). Amennyiben papír alapon regisztrált, úgy forduljon a Magyar Államkincstárhoz (1054 Budapest, Hold utca 4.; e-mail-cím: info@allamkincstar.gov.hu; adatvedelem@allamkincstar.gov.hu; postai levélcíme: 1909 Budapest).
Amennyiben a visszaigazolt regisztrációjával kapcsolatosan további kérdése merül fel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (1139 Budapest, Váci út 73/A, e-mail-cím: adatvedelem@neak.gov.hu) adhat bővebb tájékoztatást."
Talán innen jobban megy.
Azt nem tudom be lehet-e kísérni, a 16-18 közöttiekez nálunk nem lehetett.
adatvedelem@mk.gov.hu
Innen jött a válasz, a kérdést én a Miniszterelnöki Kabinetirodának tettem fel. A koronavírus.gov oldalon anno azt írták ide lehet írni ha kérdésünk van.
Én is kérdeznék azoktól akiknek a 16 év alatti gyereke már kapott oltást.
Nekik ugyanolyan nyilatkozatot kell kitölteni, mint amit nekünk vagy másmilyen? Azt a szülőnek is alá kell írni gondolom, vagy csak a szülőnek? 14 év fölötti de 16 év alatti gyerek kezében a nyilatkozattal, személyivel, TAJ-kártyával egyedül is elmehet oltásra vagy szülőnek kell kísérni? Főleg ha be sem engedik a szülőt az épületbe. Elvileg valamelyikünk elviszi majd őket, de az is lehet hogy egyedül mennének.
Előre is köszönöm ha válaszoltok !
Kiknek írjak, vagy telefonáljak?
Esetleg elérhetőségi link?
Ezek:
+36 1 920 1050
helpdesk.eeszt@okfo.gov.hu
Ezen az oldalon?
Biztos, de megkérdezem...
Sziasztok, elnézést, de most sajnos nincs időm visszaolvasni, de kérnék segítséget. Gyerekeim (12-15 évesek) NEAK-os regisztrációja már igenes, érvényes. Mégsem tudok se ügyfélkapus belépéssel, se anélkül, se króm, se vanádium (fájerfoksz) böngészővel időpontot foglalni nekik. Semeddig se jutok el, mindig ez az üzenetet kapom:
"Ön nem jogosult oltás időpont foglalásra, az csak az előzetesen regisztráltak számára lehetséges!"
Ilyenkor mi a van?
Köszönöm a helyesbítést.
Én meg már azt hittem, hogy ennyire népszerű a Heim Pál és népszerűtlen a Bethesda, hogy ott nem kelnek el az időpontok..
A Heim Pálban már ma reggel azt mondták hogy csütörtöktől oltják a kicsiket. Tehát ott nem elfogytak a korábbi időpontok hanem eleve nem is voltak.
Viszont a gyerekorvos azt mondta reggel hogy ők vsz. nem oltanak majd mert még a felettes szervek (ahol pont ma reggel kérdezték meg) se tudják hogyan is kellene ezt leszervezni. Ezek után inkább foglaltam oltópontra.
Azt nem írtam, hogy MOST a Bethesdaba 15-én 8:45-től 16-án 17:45-ig vannak foglalható időpontok.
A többi helyet nem néztem meg ennyire, mert nekünk ez van közel.
Mai oltásos:
Csütörtök késő délután regisztráltam 16 év alatti gyerekeimet oltásra.
Ma este már IGEN-t mutatott, tehát benne vannak a rendszerben.
Próbáltam időpontot foglalni, ill. kipróbáltam hogy is van ez. A Bethesdaban 15-re és 16-ra rengeteg szabad időpont van. Viszont pl. a Heim Pálban már most is 17-ei és 18-ai időpontok vannak.
Szóval ahogy itt többen írták, érdemes keresgélni a helyszínek között.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?