Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Szinyeibe 1296 gyerek jelentkezett. Vagy csak egy gyerek több tagozat, mindegy is.
Úgy látszik nem tántorította el őket/minket a tanáros eset.
A weboldal még mindig nem igazán működik.
Hoppá! Mik ki nem derülnek.
Most is működik vajon?
Ahhhhhh, nyilván nem adom fel az oldal frissítést, mert tuti akkortól működne, de már egy órája itt ülök...
Tudom,nem vigasz, de a Szent István is ma 6-tól ígérte a szóbeli sorrendet,- az sincs még fent.
Na, ezek mind közpénzból, de csak azoknak, akik mennek a fityulások közé. Árukapcsolás.
Hátha az ott nevelődő ifjúság ideológiailag már "helyesen" fog gondolkodni (?) és szavazni.
Szinyeit kibertámadás érte a szülők részéről.
Az ötlet tök jó, hogy idpontot lehet foglalni, de előbb ki kellett volna írni a ponthatárt, csalódott szülők (köztük valszeg én) elkullognának, és utána lehet foglalósdit játszani, úgy működne a rendszer...
tudom, elég baj ez... nem tudom, miért kell vmit erőltetni, ha magától nincs rá igény
azért vannak fokozatok, elég világias iskolák, de ahogy néztem a képeket, egyfelől csorgott a nyálam (saját uszoda, új sportcsarnok), másrészt a fityulás apáca-tanárok a 21. században elég furák... a lányom tuti nem tartaná be az öltözködési szabályokat, mindig csak a baj lenne... :-)
Nem csak te.
Konkrétan a 11. kerületben ezerrel nyomják (a régebbi narancs önkormányzat és a kormány is) a vallási iskolák tatarozását, kiglancolását, sokszorosát költve ezekre az intézményekre annak, ami az államiaknak jut.
De gondold el, van ahol nincs is választási lehetőség.
Szt.Margit:
4-5 osztályos, 8.-kosokról van infóm a családból.
Igen, fontos a vallásosság, de gyerekcentrikusok, szeretett odajárni. Gyengébb felvételivel is be lehet kerülni, a rokon kislány ma a BME-re jár, 3. éves. Szépen kihozták belőle a jó érettségit. A hatosról úgy hallottam erősebb.
Ide várjuk a szóbeli tapasztalatokat:
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?