Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Károlyi spanyol-magyar a lányom a negyedikként került be az angol tagozatra, az összesitettben a 8. volt, az angolos listán a 6.
mondjuk ez az utókornak sokat nem fog mondani
Felhívtam, de ma már nincs bent senki. Holnap újra próbálkozok,de addig megesz az ideg.:(((
Azt nem tudom elhinni,hogy pl a francia nyeket még pluszban megjelölte márciusban 46 olyan gyerek,akinek magasabb volt a pontja...
Köszönöm a választ!
A Jóska a második megjelölt sulink,tehát elvileg bekerülhetett az elsőbe is, de arra nagyon minimális az esély,és az a suli még nem tette föl a listáját.
Viszont ekkorát csak nem csúszhatott hátra, például a francia tagozatot is megjelölte a lányom, ott 54. volt,és a lista szerint még a rangsor 100. gyerekét is felvették,és ott sincs bent. 157,5 ponttal.
Nekem nem bír letöltődni a Jóskás rangsor. Még mindig nem tudok semmit. A többi suli továbbra sem hajlandó tájékoztatni bennünket. Nagyon el vagyok keseredve. Mi több, kezdek nagyon ideges lenni...
Feherkez! Gratulálok a gyermeknek!
Sziasztok!
Szerintetek hogy lehetséges ez:
A lányom a Jóska angol Nyek-en 72. spanyol Nyek-en 71. volt az ideiglenes rangsorban.
A végleges listán az angol nyek-en felvették a rangsor 72. gyerekét, aki nem a lányom.
És felvették spanyol nyek-re a rangsor 71. gyerekét, aki szintén nem a lányom...
:O :O :O
Van valaki még,vagy már egyedül várok??? :(
Még mindig semmi,próbáltam hívni az összes telefonszámot,de egyiket se veszik fel,se titkárság,se gazd.iroda...SEMMI!!!
Most akko mi van??? Én ezeket lelövöm.......:(
Gratula mindenkinek!!! :)
Valamelyikőtök írta hogy az 55. helyről 12. lett a gyerkőce..az nagyon király,akkor még én is reménykedünk apával!
Azért csak mi,mert gyerkőc táborban van,holnap jön haza!
Visszatértem :)
Dilu a Telekin hamarosan fent lesz, Leövey még csámcsog rajta egy kicsit.
Sziasztok.
Leöveyről , Teleki Blanka Gimiről tud valaki valamit? Mikor fogják kitenni?
na lépek, megyek haza
mindenkinek nagy mosoly
akik még listára várnak azoknak egy kalappal
Óriási gratula! A kiscsávónak meg ölelés!
Én úgy érzem, hogy tök nagy teher esett le a vállamról...Ti is így vagytok vele?
MOSOLYGÁS!!!!!!
Jaj de jó!!! Már alig várom, hogy beinduljon a gépezet!!! Tudod első szülői, gólyatábor, stb.
Itt a tavasz, vizsgát frankón letudjátok, és jön a boldog nyári szünet!!!Minden ok lesz!!!
A G osztály nekünk meg csak hab lenne a tortán...:):):)
Tök jó, hogy ilyen hamar megbarátkozott vele. Az a lényeg, hogy jól érezze magát. Ha majd lesznek új barátai is, sok jó kis közös program, el is felejti, hogy melyik volt a listáján az első.
És még tovább is alhat => hab a tortán. :-)
Bizony-bizony, a lánykám bent van, te is érdekelt vagy?
Hazajött, első szava: "fent van", ő a Berzsenyi gondolt, én mondtam neki hogy a VPG listában van, ami azt jelenti, hogy Berzsenyi francia nem jött össze...Kis letörtség...Majd lelt nézegetni a sulik honlapját a leendő osztálytársak nevét stb...
Majd közölte: anya, ez tök jó, tök sok minden van az oldalukon (vpg), 20 percel többet aludhatok, közelebb van, így együtt mehetek a volt osztálytársaimmal,
Most a facebookon keresi a leendő osztálytársakat, és többnek az oldalán már hasonló érdeklődásüeket is talált..
Teljesen fel van dobva.
Legalább megpróbáltad. (Vállonveregetés.) :-)
A többihez, leginkább a listaböngészéshez és pezsgőzéshez: HAJRÁ.
A portások (és pedellusok) neve Lajos.
Géza az informatikus (lehet tanár is).
1. tanárnő Zsuzsa néni
A titkárnő Manyika (bár nem tudom, hogy van-e még olyan nő, akit így hívnak).
ésígytovább...
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?