Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Ezek is nagyon jó sulik és azért a 65 nem rossz pont, simán sikerülhet valamelyik.
Drukkolok!
Köszi, aranyos vagy. 48 vitt pontunk van az 50-ből, tehát 110 összesen. Tavaly 119 volt a felvételi ponthatár, reménykedem a 9-10 pontos csökkenésben...de hát ez az ideiglenes listáig csak fikció. Március 16-ot írnak kiírási dátumnak, addig még sok víz lefolyik a hátunkon:-)
Ti hova jelentkeztetek?
Drukkolok Nektek is!
Szerintem sima ügy lesz. Ahogy néztem max hozott ponttal 60 alatt lesz a határ. De helyedben én is izgulnék...
Mikor írják ki?
Mi nem izgulunk: kicsi sulijában nincs szóbeli ponthatár nagynál meg úgyis esélytelen minden.
De láttam, hogy az Apáczaiba két osztálytársa is mentességet kapott, nekik drukkolonk. :)
Köszi Mindenkinek a vigasztaló szavakat. Apáczai volt a gyereknél az első helyen, el lesz kenődve du, ha meghallja, hogy a Trefort 2 pont után a kedvencbe meg egy pont miatt nem hívják be :( Írunk méltányosságit hátha....Kérdés, hogy akit mondjuk méltányosságival hívnak be, azt szóbelin is ugyanúgy kezelik-e ....
B terv még a VPG,Radnóti, Árpád és Toldy. De nem erőltetjük, annyira nem feszültünk (és készültünk) rá erre most. Ha nem jön össze , akkor majd 8 után valóban felkészül a felvételire :)
Óbudai, Könyves K., mentősulinak Ady. Azért picit még reménykedem... Anno az írásbelit mi nagyon későn tudtuk meg. Már jöttek a hírek, hogy nehéz volt, nem lett fényes nagy átlagban, és akkor is csak reménykedtem, hogy a fiam a jobbik felében lesz... (ahogy vesszük, végül is jóval az országos átlag fölött van, de hogy ez mire lesz elég...??)
már alig vártam, hogy 20-a legyen:) most meg folyamat csekkolom a sulik honlapját, hogy kint van-e már a szóbeli behívási lista?:)
ha lemegy ez, nem tudom mivel fogom tölteni a drága időm?:))
Nem csodálom, hogy elkenődtél, szerintem is írjatok méltányosságit.
Azért durva, hogy 65 ponttal nem hívnak be, 70-től meg mentesség van.
Ez nagyon sok mentes szerintem. Így a mentesek sem dőlhetnek hátra még jó néhány hétig...
Tudja valaki, hogy tavaly mi volt az arány a végleges listán, hogy hány szóbelisnek volt esélye egyáltalán bekerülni?
Országosan 522 fő írt 71 vagy magasabb pontot, szóval tényleg furcsa. 9 ponttal alacsonyabb, mint a Trefort mentessége.
Lehet, hogy kevés a jelentkező idén hozzájuk?
Köszi az infót!
Ezt a 71-et ti nem furcsálljátok?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?