Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Ezt mondom...
Tehát nem két hét miatt kellene évet ismételni.
15:30-kor érkezett hozzászólást nézd meg! Az iskola oldala sajnos még mindig le van fagyva, szóval az a leghitelesebb.
Nálunk sem akar hallani róla ( mondjuk 208.ként kvázi semmi esélyünk). Nagyon rosszul élte meg a szóbelit sajna.
Eredendően Trefort az álom, de ott nem kapott túl jó pontot a szóbelire, szóval csak 210-220. között vagyunk. Az is vagy igen, vagy nem. Viszont a szóbelin az Apáczaiban érezte a legjobban magát, ott érezte, hogy jól ment és hogy megvolt a kémia. Azt mondja, hogy ide is szívesen járna, szóval ez a két suli a két legjobban vágyott.
A kisebbik (6 osztályos) 110 körül Van. Az apiról egyelőre hallani sem akar....
Még most se értem, miért csinálta ezt a telefonom, de miután reggel megnéztem azt a korábbi rangsort, most folyton azt nyitotta meg, hiába töröltem újra és újra a korábbi letöltéseket. Számítógépen kellett letöltenem az újat, hogy megnézzem.
Kétesélyes, de ha ez az álomsuli akkor írjatok a lista elejére bátran! Szurkolunk.
Nézzétek meg ezt a hozzászólást! Az E5 oldala még mindig nem elérhető.
Gratula a kislányodnak!
Nem ez az álomsuli, jelenleg 2.helyen van, de lehet lecsúszik 3-ra. Még nem döntött a lányom.
Nálunk max. szóbeli Api hatosban. Nagyon büszke vagyok a lányomra. Így lett 159. (csak 1 ponttal voltunk a szóbeli ponthatár felett). Szerintetek ezzel van esélyünk?
Szerintem is meglesz, gratulálok!
Sziasztok! Gratulálok minden felvételizőnek, szülőknek, akik végigcsinálták ezt a nehéz időszakot. Jönnek az eredmények, lehet örülni és reménykedni. Szónoklatot félretéve: nem emlékszem, hogy láttam volna itt az E5 6 osztályos németes listát. Délután bementünk a suliba, és lefotóztuk. Nem túl jó minőség, de a semminél jobb, amíg nem lesz elérhető a honlap. Itt van:
[link]
Ellenőriztem, az alapján az utóbbi években bent lett volna. Most azt elemezzük, hogy ki van előtte több tagozattal is, és hogy ő ne ezt válassza😷.😊
Nálam azóta sem sikerült betölteni az Eötvöst. Bárkinek ment már dél óta?
Gratulálok! Ez igen szép szóbeli!
Szerintem igen. De csekkold Rékánál ha nem hiszed!
Menjetek be, lehet, hogy leírja a tanár, van valami adatlap, és akkor könnyebb lesz a dömping idején.
Sztem nem esélytelen, ha ez az álomsuli írjátok be elsőnek.
Mi 208 ;) Ezek szerint 90%-osat szóbelizett a kislányunk :) Nagyon büszkék vagyunk rá :)
Szerintem idei... rajta van a gyerekem, tavaly 7.-es volt, nem felvételizett
Kint van az Apáczai 4 osztályos is. Ha 17 gyereket vesznek fel, és a lányom a tt-n 36., a biológián 25. - az utóbbi lesz az első helyen, lehetünk optimisták?
Igen, ahol mi állunk, ott egyetlen plusz pont 20 helyet jelentene. Szóbelire “csak” 22 pontot kapott, pedig mind a 4 matek feladatot jól megoldotta, biztos a beszélgetésnél csúszott el. Ezen már nem kell többet izgultunk, a 200. hely már esélytelen. Többieknek remélem jobb híre van!
Nem hiszem hogy ez a tavalyi. Fibi217 az E5 idei listájának elejéről is rémlik.
rengeteg azonos pont van, van amiből akár 10-15 is
Pontegyezés esetén a sorrendet a szóbeli meghallgatás eredménye, majd a központi írásbeli felvételi vizsga összes
pontszáma, majd a központi matematika feladatsor pontszáma alapján határoztuk meg.
Ez a tavalyi :(
Egyrészt nem stimmel a sorrendváltoztatási dátum, másrészt ezt már reggel is megtaláltam a Google segítségével, harmadrészt nincs rajta a gyerekem.
Vajon mennyi idő után jönnek rá? Vagy írjak valami info@akarmi címre a gyanúmról?
A Patronába jártak ismerőseim, elég abúzívnak írták le a környezetet, pont abból adódik, hogy csak lányok járnak oda.
Ja, nem, bocsánat, valamit összekevertem, én valamelyik olyan suliról hallottam, hogy eggyel kevesebb osztályt indít, aki nyolcosztályos. Csak nem jegyeztem meg pontosan a nevét, mert egyáltalán nem voltunk érdekeltek benne.
További ajánlott fórumok: