Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Csak költői kérdés. Hova tesszük 3 hónapra a skacokat?
Nyilván nen lehet bezárva tartani őket a lakásban...
Annàl a cègnèl, de engem 3 hònapja atköltöztettek az ùj tulaj dunaparti èpületèbe, az ùt tùloldalàra.
Nem gyanùs, hanem tesztelt vìrsos. Most karantenban van es allitòlag jòl van. A közvetlen munkakörnyezete is hàzi karantènban van, az èpületet, meg a mienket is, fertőtlenìtik, mi home office-ban vagyunk.
Ismerős mondta határozottan, hogy Trefortos gyerek édesanyja a fertőzött. Azt mondta, hogy ő személyesen ismeri.
De végülis mindegy hogy melyik iskola. Ha nem is zárják be az összeset, de az érintezz iskolát tényleg muszáj bezárni és mindent fertőtleníteni. A UPS épületet is kiürítették ma!
Az a gyerek nagy esélyel fertőzött és ő biztos, hogy nem csak az osztálytársaival érintkezett.
Hát nálam ez kicsit kiverte a biztosítékot.
Talán csak azért vagyok ilyen, mert minden nap csúcsidőben tömegközlekedem, a m.helyemen meg kb. az nem kap el semmit aki "nagyon nem akar", legalábbis ha az ügyfélszolgálaton 1 m2-en tartózkodó ügyfelek számát nézzük.
Be lehet zárni iskolát, amivel nyilván csökkentjük a vírus elterjedését, én meg esetleg simán hazahordom. Ennek ellenére nem félek.
Most be is fejezem, ez nagyon off.
Gondolom nem akarnak pánikot kelteni.
Én mondjuk annak is örülnék, ha a gyerekemet tanító pedagógus nem riogatná őket évismétléssel, érvénytelenített felvételi vizsgával.
Sziasztok, megvolt az uccsò szòbelink a 8osztàlyosba, nagyon jol sikerült, igazàn klassz zàràs lett. :)
Bàr a reggel màr kaotikus volt, mert engem rögtön a cèghez beèrès utàn haza is tanàcsoltak a vìrusos kollèga miatt es ezzel a teljes mai forgatòkönyv megborult.
A Trefort igazgatójának tájékoztatása e-mailben:
„Egy osztályt küldtem haza az utolsó két óráról, de olyan távoli kapcsolatról van szó, hogy tudomásom szerint az ANTSZ nem foglalkozik az üggyel. Minden más álhír.”
A gyerekemtől pedig úgy értesültem, hogy az egyik 12. osztályt küldték haza, mert közülük egy tanuló barátjának (aki nem a Trefortba jár) az egyik szülője fertőzött.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?